Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Yeni bir programa geçtim işlemci yönetimi için. SetCPU gibi profiller filan sunmuyor ama pil ömründen 3-4 saatlik bir düşüşle (4 gün giden pil ömrü bu) telefonu daha bir responsive yaptı. I/O Schedular da çok kolay değişebiliyor program içinden. Bunu tavsiye etmek gerek artık bence rootlu Android'lere. Burada kullanın diyorum SetCPU yerine. 2 hafta filan oldu, deniyorum. İyi. https://play.google.com/store/apps/details?id=it.sineo.android.noFrillsCPU&feature=search_result Conservative kullanıyorum 122Mhz-768Mhz underclock ederek. Normalda en aşağı 245Mhz oluyor zaten telefon bu olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 nası bi kullanımda 4 gün gidiyor senin telefon ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Şu an mesela %71'de, 1d 20h olmuş. Normal kullanım. 30 dakika filan konuştum, bir o kadar da internete girdim, e-mail filan okudum. İki gündür evdeyim ama, söyle bir 9-10 saat dışarde kalınca günde genelde 2 gün gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 tegra2 desteği var mı? setcpu benim telefon desteklemiyor diye program hep çöküyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bilmiyorum, sorulacak yer burası: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=911917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben gün içerisinde baya aktif kullanıyorum ya. custom rom da ayarlı zaten min max değerler. ona rağmen 2 günü çıkarmıyor. 3g yi çok kullanıyorum o da sömürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 3G sömürüyor. Benim EDGE 200kbps kadar çekiyor, onla idare ediyorum ben. Crunchyroll için açıyorum 3G'yi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar