SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Yalan mı ama?Gerçekler acıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 SekerPembe said: Yalan mı ama?Gerçekler acıdır :D yalamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 değişiyor insanından insanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Saeros said: yalan değilllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bazen kızlar gelip memesini kıçını dayıyo. keşke ayyy sapık filan diye olay çıkarsaymışız zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 SekerPembe said: Siz de o zaman dünyadaki tek kadınmışız gibi kendinizi kaybetmeyin bi bayan görünce :) offf yetersiz fake... Re: ::Günlük:: - 8 ay önce :) by SekerPembe - Kişisel Canım sıkılıyor... - 2 gün önce Var mı tavsiyeniz? by SekerPembe - Garbage 8 ay nadasa mı bıraktın kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 barnacle said: bazen kızlar gelip memesini kıçını dayıyo. keşke ayyy sapık filan diye olay çıkarsaymışız zamanında işte buna hiç inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 he ya kızların hiç işi olmaz sevişmeyle yiyişmeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yalnızca erkekler sevişiyor diye biliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Xenocide said: SekerPembe said: Siz de o zaman dünyadaki tek kadınmışız gibi kendinizi kaybetmeyin bi bayan görünce :) offf yetersiz fake... Re: ::Günlük:: - 8 ay önce :) by SekerPembe - Kişisel Canım sıkılıyor... - 2 gün önce Var mı tavsiyeniz? by SekerPembe - Garbage 8 ay nadasa mı bıraktın kendini? Ahh canım benim ya, nasılda canla başla profil analizimi yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yüo canla başla yapmadım, bütün mesajlara basınca ilk sayfada görünüyor zaten. 10 saniye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 senko said: yalnızca erkekler sevişiyor diye biliyordum ben erkekler sevişiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 barnacle said: he ya kızların hiç işi olmaz sevişmeyle yiyişmeyle En azından otobüste olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 sen öyle san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ha ben izmirde yaşıyorum sizin köyde olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Kadının yüksek bi yerde tanıdığı alışverişi birşeyi vardır adam da ummadık taş baş yarar dumuruna uğramış bu kadar... Türkiye'de bu olayın tek yorumu da budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 SekerPembe said: Ahh canım benim ya, nasılda canla başla profil analizimi yapmış :D Selamlar tanışabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 barnacle said: bazen kızlar gelip memesini kıçını dayıyo. keşke ayyy sapık filan diye olay çıkarsaymışız zamanında nie çıkartmadın asıl soru bu bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 toplu taşımaya binmeyin abi. benim dedem, fabrikada işçiyken sabahın köründe düşermiş yollara teeey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 e güzellerdi? şişman filan olsa kesin çıkarırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 barnacle, bence o başka birşeyi ima etti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ya işte aradaki fark bu, bi bayanı otobüste kıvanç tatlıtuğ da sıkıştırsa yine otobüsü ayağa kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 nah kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar