patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ya bu lanet programı sadece wifi ile kullanıyorum. internet paketim yok telefonda. fakat wifi olmayan yerde bile kapalı gözükse de acayip şarjımı bitiriyor. onu geçtim, bilgisayar başına koyamıyorum telefonu, sürekli dıtdıtdıtıtdıdt titretiyo ortalığı (bu telefon çalmadan önce oluşan etki) ne yapabilirim, nasıl kontrol edicem bu serseriyi? wifi olmayan yerde tamamne kapatmak istiyorum mesela şarj emmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Hangi OS olduğunu söyleseydin? Hangi Whatsapp versiyonu olduğunu söyleseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bildiğin symbian e71 telefon. whatsapp da 2.6.73 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 symbiandaki whatsapp acaip pil sömürüyo evet. bendeki telefon da böyle, symbiandan kurtulmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 symbian mi kaldi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 diğerleri çok mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar