Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LpNX99fbWoY Android 4. Atom. Bu hafta çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Nedir olayı ? Videoyu izleyemedim dışarda olduğum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Atom işlemcili Android yapmışlar. Çıkıyor. Mimari farkından dolayı Market ile ilişkişi nasıl olur bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Hmm doğru diyorsun , app ların bir kısmı patlıyabilir o zaman ? Android Market experience falan gibi birşeyler demişler , düşünmüşlerdir gerçi ama. Üretici intel olunca , işlemci dominasyonunu kulanıp , yağ gibi akan bir cihaz bekliyor insan. Ekran geniş gibi , piyasadakilere göre çok hızlı ve stabil çalışırsa , rom-donanım iyi tutarsa alınabilir . Bu tarz geniş ekranları seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar