-Nae Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 www.sanalreyonum.com bu siteyi kullanan oldu mu acaba? Her üründe piyasanın azda olsa altında satış yapıyor. Bir bit yeniği var mıdır? Varsa nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 eksi said: lanet edilesi bir servis sunuyorlar, uzak durun. mecidiyeköy'den altunizade'ye 11 günde bir ürünü gönderemediler. metrobüse binse adam yarım saat sürmez. amına koyuyum ben dünyanın öbür ucuna kargo gönderiyorum 3 gün olmadan adamların eline geçiyor. bununla da bitmiyor sorun... teslimat adresine değil git fatura adresine götür ürünü. sonra durumu bildir, teslimat adresine göndereceğiz desinler. günler geçsin ama ürün gelmesin. sonra öğren ki şubede bekliyor ürün çünkü üzerine "şubeden alınacak" yazmışlar. şubeye gittiğinde daha siparişi verirken ödediğin kargo parasını istesinler. sonra durumu anlat, tamam yarın şu saatlerde getireceğiz desinler. tabi ki o gün de gelmesin ürün. tüm bu süreçte 30 tane mail at. en sonunda telefon edip, sinir stres bağırarak siparişi zorla iptal ettir. ürünü geri çağırdık, elimize geçince paranızı iade ederiz desinler. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=sanalreyonum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 "sikayet var" said: Sanalreyonum.com Müşteri İlişkileri Hizmeti Çok Kötü! Sanalreyonumdan banka havalesini 05 Nisan 2012 tarihinde yaparak ürün istedim.İlk önce site içindeki yorumları okudum. Gayet kusursuz alıcıların hiçbiri olumsuz bir yorumda bulunmamış. Bu siteden ürün istememin sebebi 3 gün içinde ürünün alıcılara ulaşmasıydı. Fakat bugun 14 Nisan olmasına karşılık ne ürün gönderildi nede bilgi verildi. İletişim bölümünde verilen numara sürekli meşgul yanlız site içinde telefonların meşgul olduğunu fakat e-posta adresinden rahatlıkla iletişime geçildiği hususunda bilgilendirilme yapılmış. Ben de aynen öyle yaparak e-posta gönderdim. Hala maile de cevap gelmedi. Müşteri ilişkileri sıfır. Kesinlikle bir daha bu siteden alışveriş yapmam. Ayrıca 3 gün 5 gün önemli değil bilgilendirilme yapılsaydı benim açımdan sorun belki kalmazdı. Site güvenilirliği konusunda endişelerim oluştu. http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1161876/sanalreyonumcom-musteri-iliskileri-hizmeti-cok-kotu/qg776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Tamamdir konu anlasilmistir. Cok tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 3 hafta oldu tanıdık biri kapıda ödemeli fotoğraf makinesi siparişi verdi hala çıt yok, müşteri hizmetlerini felan aramış 3 4 defa açan yokmuş. Birde kredi kartı ile alsaydı abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar