kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ben zaten onun connectorunden bağlanmıyodum çok bilmiş staffı bizim connectorumuz dışında bağlanamazsınız diyoda diyo ama ben normal client ile bağlanıyom fln da bu benim makinemde değilde bu sorun genelde hep diğer makinelerde oluyo kendi makinemde hiç olmadı[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bende senin kendi şahsi pc in için oluyo sandım . Dediğim gibi bi server a ait connectoru yuklediyseniz o yapar ....[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 neden dolayı oluyo olabilir ?? bi rar dosyası çekiyorum ve içind şunlar var bi sn hues.m6l login.way multi.i6x multi.m6l prof.t6t tiledata.m6l uobscene. l6t verdata.m6l bunlar var[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 registry den kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Adware regchance indir ve bozuk olanları temizlet belki çözülür yada xpaccelerator indirerek de temizleyebilirsin adware'den iyidir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar