Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 En kötü özel okullardan burs kazanır zaten para meseleyse. Böyle insanların özel ilgi görmesi lazım. Sonra devlet okulunda yaşıtlarından erken anlayınca olayı dikkatleri dağılıyor, bu sefer yeto öğretmenler üzerlerine gidiyor falan. Çocuk okumaktan-öğrenmekten soğumasın, psikolojisi bozulmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 160 azmış yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 liberal said: hani yurt dışına bırakılacak yaşta değil o yüzden bakın sağda solda bi yere. sıradan okula da yazdırmayın telef olmasın kız. ya aslında tam tersini düşünmüştüm, direk yurt dışı hani böle özel kurum kuruluşlar varsa ailenin bile tüm giderlerini karşılar gibi geldi bana çok mu fazla film seyrediyorum ne ::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 baska 160 iqlu birini bulun ne yaptırmıslarsa aynını yaptırın her seyden önce sürü olabilmek lazım belli bir yastan sonra zaten size mi sorcam ne yapcagımı diye atarlanmaya beyinsizler baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Trollemek istemiyorum o nedenle şöyle diyim; TR'de kalırsa ziyan olur. Sistem önünü keser, hoca önünü keser, YÖK önünü keser, sınavlar önünü keser, herkes önünü keser. Gidip yurtdışı ile bağlantılı vakıflardan falan araştırın. Dahi çocukların okulları vb. var avrupa'da oralarda değerlendirilir. Gelecekte de eğer bu dediğimi yapıp yurtdışına gönderirseniz ve çocuk ünlü bir bilim adamı vb. olursa bizim burdakiler aha Türk diye gurur duyarlar. Lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Karea said: liberal said: hani yurt dışına bırakılacak yaşta değil o yüzden bakın sağda solda bi yere. sıradan okula da yazdırmayın telef olmasın kız. ya aslında tam tersini düşünmüştüm, direk yurt dışı hani böle özel kurum kuruluşlar varsa ailenin bile tüm giderlerini karşılar gibi geldi bana çok mu fazla film seyrediyorum ne ::D yurt dışında var böyle yerler onu biliyorum ben (amerika). avrupada da büyük olasılıkla almanyada vardır varsa. daha 2-3 ay önce bununla ilgili bişey okumuştum sanırım da aklımda kalmamış. zekayı en iyi şekilde değerlendirip uygun yerlere yönlendiriyorlar, eğitimini falan veriyorlar zeka seviyesine göre ki arkadaşları da bu einstein tiplerden oluyor.. da dediğim gibi ailesi kızları uzakta nasıl yapar bilmiyorum onu. Ha türkiye'de varsa da ne bileyim amerikan merkezli bi yerdir büyük olasılık. beyinleri çalıp amerikaya götürmeler hede hödö. ya da dediğim gibi sabancıydı koçtu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 sanatla manatla uğraştırmayın hiç. gerizekalı insanda sanat yapar ver otistiğe piyano çalsın resim yapsın bilmemne. bilimkarısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yada satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Tipki konudaki gibi bu durum cocugun etrafinda abartila abartila ele alinirsa o 160iq telef olur aci bir sekilde. En onemlisi ebeveynlerin de 'zekali' ama ondan evvel gorgulu ve erdemli ve de cok yonlu olmalari lazim aslinda. neler dedim oyle ben :D neyse yani ne anneler var goruyoruz umarim onlardan degildir. cocuga da uzayli muamelesi yapmazlar ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sicili temiz olsun polis yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Okumadım hiç ama trastynin yanına verin dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 trasty'nin yanına verirlerse kız 50% iq penalty traiti alır permanent olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Cons said: satın nasıl kontrolsüz güldüm belli değil ev ayaklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yuksek iq kiz cocugu piyasasi iyi degil bu ara, bence beklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 satcak olsak böbrekler var daha yaw, küçük kızlara kadar düşmedik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bende yuvada bi garibim. çağırıyolar annemi bu çocuk gerizekalı diye. herkese ördek yaptırmışlar sola bakıyor. benimki anlamsız bi şekil. annem çağırıyo yanına bu nedir diye soruyor? herkesinki sola bakıyo benimki bana bakıyor diyorum. sonra direk aynen satrança yazdırılıyorum falan pedagog medagog 140çıkıyor iq. büsürü madalya topluyorum falan. tübitak kampıydı özel okullarda burstu falan derken sonra böyle dallama bi adam oluyorum. osurup gülüyorum falan. lol falan oynuyorum evde. halada üniversiteyi bitiremedim. araştırma diye yılan seçtim geberip gidicem falan. çok birşey beklemesinler o çocuktan. metalci olcak o çocuk önce sonra triplere giricek falan. of çok zekiyim falan dicek bakıcak bi boka yaramıyo böle benim gibi olur sanırım. dallama olur o kız. verir falan herkeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 keske bana sorsalarmis, sizin oglan biraz aptal derdim, sikinti olmazdi boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 5 yaşında 160 iq'lu kızla tanışmayı çok isterdim doğrusu :) yazmayı biliyorsa ona özel topic açalım sohbet edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 olm bende çok zekiydim de keşfedilemedim . zekiyim dedim inanmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bi ustanın yanına verin altın bilezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 elimde yavru stephen hawkins var diyorum, ustaya verin diyosunuz offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 keske 5 yasindayken gerizekali bu deselerdi, hayat ne kadar kolay olurdu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 stephen hawkins kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 richard dawking in amca oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Bence direk normal sistemde matematik ağırlıklı bir beyin yapılandırın çocuga ve sonra iktisat ordan finans mühendisligi sonra ver elini wall streette borsa da dünyayı rezil eden ekonomik sistemin en yüce isimlerinden biri olup paraya para demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar