Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 arkadaşımın kızı var velet daha kreşe falan gidiyor biraz uyum sorunu falan yaratmış okulda sınavlara boş kağıt vermiş vs ( biraz daha olaylar varda girmiyim ) kreşten aileyi çağırıyorlar bu çocukta problem var diyorlar babası arkadaşım alıyr veledi götürüyor teste iq160 çıkıyor nöroloji de sol beyin lob un aşırı çalıştığı söyleniyor hemen akabinde muzik dersine yazdırılıyor gam tersten gam vs falan velet çalıyor, hoca soruyor kaç yıldır muzik dersi alıyor diye baba cevaplıyor bu ilk siz boşverin onu biraz manyaktır bizim kız satranç kursu falan da girişmiş baba şimdi sorum şu bu çocuk nasıl değerlendirilmeli ! yurtdışında böle üstün zekalı çocuklarla ilgilenen özel gruplar falan var alıyorlar direk eğitim vs köklüyorlar mensa grup diye birşey buldum netten onun dışında bir alternatif var mı ? yurt içi yurt dışı farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 devlet okullarına gönderin sınavlarla boğuşsun sonra da öğretmen yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ekleme yapiim sonradan kreşteki hoca tekrar sınav yapmış velet 10/10 yapıp cevap anahtarı hazırlayıp vermiş hocaya tekrar baba çağrılıp dalga mı geçiyor lan bu velet şeklinde bi diyalog geçmiş aralarında heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 kreste ne sinavi ya? bos kagit vererek en iyisini yapmis en basta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bu arada velet nerdeyse benim kadar ingilizce konuşabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 wonderkidmiş o. siz bişey yapmayın arsene wenger gelir alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yüklenmeyin fazla. bırakın normale yakın kalsın lan olabildiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ohhoo ne bırakması bana kalsa direk nasa ya falan sokarım da babası fazla telaşlanıyor kızım kızım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 işte o kızın adı Ayfer Einstein dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 latince öğrensin,bir de fizik kassın sonra ver elini cern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 /summon ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 fede said: wonderkidmiş o. siz bişey yapmayın arsene wenger gelir alır (tu) komikli bişeyler yaziyim dedim sonra vaz gectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yaşı kaç? özel dersle sınıf atalattırın üni'yi 18 yaşında bitirsin fizik doktora go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 onu bunu bilmemde kreştekiler bana dingil gibi geldi bi an önce alsınlar o kreşten sonra da normal bi çocuk neler yapıyorsa farklı bir şey yaptırmasınlar çocukçağıza zekası ileride mutlaka kendisine yarar sağlar, ama zeki diye diğerlerinden farklı iblis olarak yetiştirirsen özellikle tr gibi bi yerde yazık olur bırak o da hayatını yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Joker said: yaşı kaç? özel dersle sınıf atalattırın üni'yi 18 yaşında bitirsin fizik doktora go go yaşı 4-6 arası falan sanırım ilkokul bakıyorlardı işte , yada belki ilkokul 1 dir max o zamanda 6-7 falan oluyor yaşı herhalde 8 olamaz onu net biliyorum veled daha işte ya cin gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ilkokul izdirap olabilir normal okula giderse. kres onemli degil, anasi babasi stimule edicek biseyler versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yeter lan işte çoluk çocuk düğün nikah gerdek muhabbeti bide paticikte mi çıktı yakarım serverı YAKARIM!!!İSYANIM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ilkokula gidip pepe kayu izleyen çocuklarla aynı ortama girmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 aquila said: ilkokul izdirap olabilir normal okula giderse. kres onemli degil, anasi babasi stimule edicek biseyler versin. ilk konuşmaya başladığından beri babası 2 dil öğretiyor velede önce tükçesi sonra ingilizcesi, yani baba yeteri kadar uğraşıyor bence de prof bi yardım lazım burada bizde zaten normal okul yerine böle daha x-men yetiştircek tarzda okullar arıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hacker yapın çocuğu. Büyüyünce yabancı ülkelerdeki banka hesaplarını boşalttırır paraya murtaza dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 dibimizde bi ton gel hortumla diyen leş bankalar varken bi kere dışardaki bankalara gitmek niye ? bide 3 seneye hackler lan bu velet iyi fikir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Marty said: kreste ne sinavi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 sorulara çalışmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar