sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 abi 202 vardi bende. simdi 380 pro aldim ve 202 den hayvan gibi ses alirken 380 baya zayif kaliyor; iphone kullaniyorum. amfisizlikten midir burn in den midir nedir baya sinir oldum 400 lira para verdim 80 100 liralik kulaklik gumbur gumburken bunda tik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 iphonenun kendi ses limiti var bilgisayarina takip dene bir fark ortaya cikmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 aga $20-$25'lik falan guzel amfiler var baska sansin yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 eğer geri iade etme fırsatın olursa ben hd380 pro 250 tl ye satıyorum kullanmadığım için tabi ilgilenirsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 tabi bide iphone 32 empedans çıkış veriyo hd380pro için 54 empedanslık çıkışa ihtiyacın var amfisiz telefonda hiç bi olayını göremezsin kulaklığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 amfili telefon mu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 telefonu headphone amfisine baglamadan kullanmakti kastettigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 klayton said: telefonu headphone amfisine baglamadan kullanmakti kastettigim. Laptop'tan da yeterli ses alamıyorum. Intel onboard ses kartı var (Lenovo Y570), Realtek HD audio falan filan... ses aslında fena değil ama volume düşük çok. Abimde beats var gümbür gümbür çalıyor hem macbookta hem iphone da. Önerebileceğin bir amfi var mı bir de tr'de nereden bulabilirim? Şeytan diyor sat kulaklığı beats al... Bir de kulaklığın çok büyük bir problemi var abi BOYUNA ASILAMIYOR. evet yanlış duymadınız. Kafadan indireyim boyna asayım derseniz boyunluk takmış gibi boynunuzu oynatamıyorsunuz. Evde mi kullanacağız abi sadece nedir yani. DJ kulaklığı tamam ama çok saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yav semi pro class inin genel sikintisi o. Studyo da benim bilader kullaniyordu bir ara, ayni seyden sikayetciydi. Telefon da kullandigini hatirlamiyorum ama cok memnundu aletten. Boyuna asacagina, kulakligin bir tarafi sol on omzunda diger tarafi sol arka omzuna gelecek sekilde takiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 laptop çıkışı karşılamaz tabi ki =) onda da amfi kullanman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 evde bunu kullanıp dışarda koss, http://warehouse123.com/store/product_information.php?pid=3225&ptext=Audio-Technica-ATH-ES55-EARSUIT-Casual-Headphone-Black falan kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Napıcaz abi 50 tane amfi mi alıcaz bir de. Güzel müzik dinleyeyim diye gittim 200 dolar verdim, pişman oldum arkadaş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 HD 202 var dışarıda onu kullanırım ne yapayım. Ama üzüldüm yani, seyahat ederken de kullanırım diye aldım patladı resmen. Gidip beats alsam çok daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 uyardık abi diğer açtığın topicte =) orta üstü kulaklıkların casual kullanımı yok pek.. bunu satıp kanyon-bilstore'dan al beats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Tamam 350 TL'ye satıyorum var mı isteyen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar