Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 G+ dan alintiladim: ATATÜRK´ün el yazısı font olarak yaptırılmış. Bunu yaptıran firma ücretsiz olarak indirmenize izin veriyor. "Bursa merkezli Artikel'in kurucusu işadamı Murat Özbalcı, ABD'de bir yazılım firmasına Atatürk'ün orijinal el yazısının fontunu yaptırdı. Çalışma için çok sayıda doküman hazırlanıp firmaya gönderildi ve 3 aylık çalışma sonucunda ilk örnekler Türkiye'ye ulaştı. Yazılımda ufak tefek farklılıklar görülünce ayrı bir çalışma yapılarak metinlerde olmayan harfler, orijinale uygun olarak oluşturuldu." http://www.artikeldeko.com.tr/atafont.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 guzel fikir, indirdim. firma sitesine koymasini da zekice buldum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Güzel viral. Atatürk duvar çıkartması satın al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Zaten bu tip isleri genelde reklam amacli yapiyorlar. Hele ki son donemlerde iyice artti. Bosverin o kadarini hehe. Kullanmak isteyen indirsin dursun kenarda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 El yazısı fontu olarak hoş olmuş. otf olması da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 e cap lock acıkken kucuk a yı basıyor .Bumu hata gıdermek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 dieevil said: e cap lock acıkken kucuk a yı basıyor .Bumu hata gıdermek ? Atatürk'ün el yazmalarında bizim kullandığımız şekilde A yok, büyük yazılması gereken yerde boyut olarak daha irice a yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yakalim elyazisini tirpanliyalim kücük a basiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 cok guzel bir fikir ve uygulama, ben cok begendim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 indirdim, güzel uygulama teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/533940_10150645000826367_567706366_9582510_1267663594_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Boş bişey bence, önemli olan onun düşüncelerini fikirlerini anlamak. Şimdi bununlan saçmasapan şeyler çıkaracaklar, hatta sözlük gibi ortamlardan başlayacak şekilde birbirlerine küfür etmek için falan da kullanırlar. Sağa sola imza dövmesi veya sticker yaptırmaktan daha da gereksiz. Hatta yeni sözler uydurup Atatürk'e mal etmeye çalışanlar da çıkar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: Boş bişey bence, önemli olan onun düşüncelerini fikirlerini anlamak. Şimdi bununlan saçmasapan şeyler çıkaracaklar, hatta sözlük gibi ortamlardan başlayacak şekilde birbirlerine küfür etmek için falan da kullanırlar. Sağa sola imza dövmesi veya sticker yaptırmaktan daha da gereksiz. Hatta yeni sözler uydurup Atatürk'e mal etmeye çalışanlar da çıkar lol bi üstte çıkmış bile baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 guzel font olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar