aethras Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 assagidaki ozelliklere sahip wow acc umla pvp-pve kasılmıs caldari yada minn charlı acc takaslamak istiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. DPS DEATH KNIGHT Armory: Darknorth Karakterin İsmi: Darknorth Karakterin Sunucusu: Zenedar Karakterin Diğer özellikleri notlar: silah olarak 403 Gurthalak, Voice of the Deeps 410HC Hand of Morchok OH Warglaive of Azzinoth cantadadır. ayrıca 80 kusur mount mevcuttur. gerisini armory den achievement sayfasından bakabilirsiniz. acc ta 30k para vardır yanında ench malzemeleri vsvs, ayrıca 5/8 hc achievement mevcuttur. DPS WARRIOR (PVE-PVP) Armory: Darkeast Karakterin İsmi: Darkeast Karakterin Sunucusu: Zenedar Karakterin Diğer özellikleri notlar: armory de gerekli bilgiler mevcut.pve set 397 pvp set 396 item lvl dır. ROGUE (PVE-PVP) Armory: Darksouth Karakterin İsmi: Darksouth Karakterin Sunucusu: Zenedar Karakterin Diğer özellikleri notlar: armory de gerekli bilgiler vardır.397 pve 397 pvp set mevcuttur. Sonuc olarak 3x85 kasılmıs char ve yanında hediye olarak jc icin shamanı sayabilirsiniz. prof larını armory den gorebilirsiniz fakat kısaca ench,eng,mining,bs,jc full dur.str agi cesitli dps epic gem recipeleri mevcuttur. ankara ici elden alısveris yapmayı istiyorum. hem accountu incelemis olursunuz hemde yuz yuze gorusmus oluruz. burdan mesajla bana ulasabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 valla yanlis anlama ama evede sole bi anonim laf vardir "evei birakip wowa gecenler sayesinde her iki oyununda total zeka seviyesi yukselmektedir" diye yani ama yinede ilglilenen olabilir. Bu arada sen dogru yolu bulmussun o yuzden satista basarilar mop oncesi hatta donmek isteyen varsa charlar hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 eski bir eve online oyuncusuyum bende tekrar donmek istiyorum. o yuzden hali hazırdaki wow acc umu verip eve acc almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar