Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoğrutla baklava yemek. :)

Mortis

Öne çıkan mesajlar

ya head kafa atarım sana şimdi :)

deneyin, ön yargıyla yaklaşmayın. Ben sürekli öle yiorum. Yani küçüklüğümden beri baklava+yoğurt. Baklavayı tek başına yiince çok ağır gelio.

JUST TRY IT AND YOU WILL SEE WHAT I AM TALKIN ABOUT![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

yogurt tuzlu değil ki.
Nötr diyebiliriz yoğurt için =)
hem tuz konup hemde şeker konup yenebiliyor.

Edit : çeker ne ya[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 23 Ekim 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 23 Ekim 2004 02:53 tarihinde demiş ki:
yogurt tuzlu değil ki.
Nötr diyebiliriz yoğurt için =)
hem tuz konup hemde şeker konup yenebiliyor.

Edit : çeker ne ya

Katılıyorum...
Yoğurt tuzlu değildir hatta neredeyse tuz oranı en az olan hatta neredeyse yok denicek kadar az olan besin kaynaklarından biridir .
bide

Edit : Harbiden Çeker ne ya[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 23 Ekim 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 22 Ekim 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
kusmanızın imkanı yok

ya ben çok yemek seçen bi insanım. ben nasıl yiorum=? :)

çok güzel gelio. Aşırı ballıdır ya mesela baklava böle ağır gelir. yoğurt böle hem daha güzel bi tad katio hem hafif yapio yerken böle bayarak yemiosunuz!
kesinlikle deneyin!

Kesinlikle haklısın, yoğurtlu baklavanın tadına doyum olmuyor. Bizim eve baklama ya bayram günlerinde yada özel günlerde gelir, bende markete koşar 1kg yoğurt alır gelirim. Evdekinler sadece tadına bakıyor, ben karnımı doyuruyorum :)[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=-
[b]|Ultima Online|Counter-Strike|
|Need For Speed|Star Craft|
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 22 Ekim 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
hmm iyide biri tatlı biri tuzlu.Çok manyak bişi olacağı kesin bende sana bi tavsiye verim o zmn ciddi yannız :
Yoğurtla pekmez = baya hoş oluyor..

said:
NotoriuS, 22 Ekim 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
ıyy harbiden tatlı ile tuzlu :D

ne tatlısı ne tuzlusu kardeşim. hayatınızda hiç mi yoğurt yemediniz ? yoğurtta tuz diye birşey yoktur. ancak atarsanız olur .. heh garipsiniz walla ..[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi benimde canım baklava ve yoğurt istedi. Ama ayrı ayrı olacak ve yoğurt deli gibi ekşimiş olcak :)

Önce baklavaları yicem bi güzel içim bayılcak sonra ardından yoğurt abanıcam. Ondan sonrada zıbarıp yaptcam :-P[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 22 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
hatta çorbanın içine yoğurt koyun ulen :p oha bea :D

bizzat ictigim corbalarin %90ina yogurt koyarim cokta severim.
yogurt manyagiyimdir genelde herseyle yogurt yiyebilirim :)[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle özetliyim baklavayı sade yerseniz ballı oldugu için en fazla ne kadar yiyebilirsiniz ki? susatır insanı ama yogurtla yerseniz hem tadını daha güzel alır ve daha çok yersiniz ki rekorum orta boy bir tepsi baklava+2 kg yogurtu 3 saatte doya doya yemektir :) deneyin pişman olmayacaksınız ![signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.*
Sosyal ağlarda paylaş

bikere ballı deel şerbetlidir

en iyi baklava gaziayıntapta yapılır :D
fıstıklı olanı insanı baymaz tam tersine insanın daha çok yemesini saglar
yoğurt degilde üstüne afyon kaymagı koyarsanız obezite ve yol açtıgı hastalıkların kurbanı olursunuz..
istanbuldaki en iyi baklavacı da Tarihi Karaköy Güllüogludur
oraya gitmek için ya her cmtsi bana takılacaksınız ya da karaköyden vapur iskelesinden indikten sonra sağa dogru ilerleyeceksiniz bir 50-60 metre sonra sola donup hemen tam sag yapacaksınız
karşınıza otopark gibin bir yapı cıkıacak
altındaki dukkanlardan ilerleyin goreceksiniz
su böreği yemeden giderseniz harbi aptallık etmiş olursunuz
şiddetle tavsiye edilir...[signature][hline]LiVe and LeT DiE

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 23 Ekim 2004 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla küçüklüğümden beri baklavayı yoğurtla yerim ve beni gören çoğu kişi şaşırır. ama yoğurtla yendiği zaman hem 2 katı yenilebiliyor bence hemde çok yararlı oluyor. lezzeti konusunda ise yoğurtsuz baklava karaköy güllüoğlu bile olsa daha lezzetsiz geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi yoğurt ne kaymağı. bildiğin yoğurt + baklava. Önce baklavayı ağzına atiosun sonra. Kaşıkla yoğurt yiorsun. Mükemmel bir karışım![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 22 Ekim 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
said:
FRP_Master, 22 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
hatta çorbanın içine yoğurt koyun ulen :p oha bea :D

galliba bilmiyorsun ama öyle bir çorba var zaten.yoğurtla yapılıyor.

yayla çorbası öyle mesela ? biliyoruz..
ama ben o anlamda söylemedim onu,normal sofra yoğurdunu domates çorbasının içine koyacan gibi demek istedim..Anlayana..[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece...
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...