dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 beyaz tahtaya yazıyorum.. sonra fotosunu çekiyorum bi de. her zaman yanımda olsun diye. genelde word>all makale vs bişi yazılacaksa texworks. yok tek sıkıntım pdf formatı ise primopdf. foxit'le bile yazmışlığım var. şipşak normal dosya hazırlanacaksa word ya da daha da iyisi excel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 notepade yazıyorum heryer çöplük gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ha bu arada; şu bir gerçek. ben zırt pırt herşeyi latex ile yazıyorum diyen adam varsa ne bok yiyeceğini pek de bilmiyor demektir. çay kaşığı ile kazandan çorba içmek gibi bişi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 buraya yazıyorum işte. kim okuyosa burdan okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 sen oku lan.. ben okumam. oku da eşşek gibi eşşşşşek olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 pek bir şey yazmam ama word hiç sevmiyorum bir nefretim var niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 latex'i duymadım bile daha önce =) notepad kullanırım ufak tefek şeyler için. düzenleme fln da yapmam üstüne. mp3'ü wmp ile dinlerim fln. program yüklemeyi pek sevmem. elimdeki ile idare ederim =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bi ara wordpad vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar