aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 benim de evim yok. http://www.memecreator.org/static/images/templates/110.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 noldu bu adamı seçmediler mi başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 amerika zenci başkan seçer mi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Abi bu ne? İğrenç olmuş forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Ahah, çok kötü lağn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 kaç yıldır girmiyordun ki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 reklami demek istedi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 genius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yok senkodan tiksindi bence. ıwww pis homeless havası yakaladım ben onun dediklerinde. "etrafı evsizler basmış ıyyyy" sesi kulaklarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 kızlar evim olmadığından beridir konuşmuyor benlen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Kate Upton GQ photo shoot.. 6nolu foto Cropped T-shirt by Topshop. Bikini bottom by Tyler Rose. Love bracelet by Cartier. ALLAHIN SANA GELİYORUM!!! PS: abi bunun daha hafifini koyanı fizban banladı. foto koymak yemedi... PS2: Cartier bracelet olayını buraya kopyalayınca farkettim. dönüp baktım. evet. varmış. haklı adamlar. ve T__T bi iki saat uyuyup sonra çalışmam lazım. bre adam! lisansta gece çalışmam gerekti, yl'de gece çalışmam gerekti de işte neden gece çalışmam gerekiyor? nasıl oluyor lan bu? neden son dakikada raporları bitirmem gerektiği bildiriliyor. neden!! neyse.. uyuyayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 senko gel bursaya ev verem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 senko said: ha bi de hala evim yok eskiden istanbulda evim vardı şimdi o da yok ankarada da yok. diablom'da yok. arabam hiç yok. Sana öyle bi küfür edicem ki artık ip ban atıcaklar bana ama değecek yani o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 senko izmire gel ev arkadaşımı kovcam sen yerleş oke tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 wastyrx said: senko said: ha bi de hala evim yok eskiden istanbulda evim vardı şimdi o da yok ankarada da yok. diablom'da yok. arabam hiç yok. Sana öyle bi küfür edicem ki artık ip ban atıcaklar bana ama değecek yani o derece.. işler yoğun hacıt ben napam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 NolaxThensbane said: senko gel bursaya ev verem sana iarwain said: senko izmire gel ev arkadaşımı kovcam sen yerleş oke tamam sağolun beyler ya bu sayede senko'dan 2şer bira kazandınız ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 pattiste var mı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 senko gel abi sana kartondan yuva yapıcam. kendine özel yuvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 25 senedir ailemin çevremin ve toplumun bana öğretilerine bakılırsa bu gün mutlu olmam lazım. güleyim bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Kızları ayarladım yarın tükkana ziyarete gelcez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 dünyanın en büyük sorunu savaş, kıtlık bilmem ne falan değil, gerizekalıca optimism'dir açık ara. ellerini kesip "HEY ARTIK TIRNAKLARINI KESMENE GEREK KALMAYACAK! OLEY! NE MUTLU! HADİ HEP BERABER MUTLU DİYELİM! MUTLUUUU!" demek istiyorum. Bu arada forumun saati 3dakika ileri sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 diyoruz ve bu topici kapatıyoruz diğer günlük topicinde görüşmek üzere http://forum.paticik.com/read.php?20,6338139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar