BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bugün annelerin, üzerine süs eşyası tabak koydukları desteklerin üzerinde kitap okunabildiğini keşfettim. bunca senedir çektiğim boyun ağrısına mı yansam yoksa bunu bugüne kadar akıl edemediğime mi yansam bilemedim. yeniden doğmuş gibiyim. güneş daha bir parlak, kuşlar daha bir cıvıltılı, gökyüzü daha bir mavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 wastyrx said: Bu copryde hep uyandırıyor beni böyle sonra uyuyamıyorum >.< Günlük sana söylüyorum gelinim sen anla =P senko uyandırsa daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 wastyrx said: 9 buçuğu geçiyordu lan yattığım -.- yuh,ozru kabahatinden bigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 fucked up day is fucked up. traş olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 oh fucked up what you gonna do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 copry said: wastyrx said: Bu copryde hep uyandırıyor beni böyle sonra uyuyamıyorum >.< Günlük sana söylüyorum gelinim sen anla =P senko uyandırsa daha mı iyi Orası da doğru :| ps:Ne özrü len bu arada numan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 copry said: oh fucked up what you gonna do! gonna burn in hell? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 burned in helll O_O oh thats nice baby crispy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Izgara köfte, Urfa kebap, Adana kebap, patlıcanlı kebap, kuzu şiş, çöp şiş, fındık lahmacun, etc söyledim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 hayırdır mevlit fln mi var kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yok, kedi beyin akşama arkadaşları gelicek onun için hepsi, ben mutfakta ayrana fındık lahmacun banıp yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 altın gunu fln mi yapiyorlar aralarinda jgasdfgajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Mmehh çok sıkıldım günkük yaa bitsedegitsekbitedegitsek cistakcistak bitsedegitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yeter be bu kacinci hakedisyeaaaaannnnnn !!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 copry said: Mmehh çok sıkıldım günkük yaa bitsedegitsekbitedegitsek cistakcistak bitsedegitsek =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 pascalnouman said: yeter be bu kacinci hakedisyeaaaaannnnnn !!!!1111 işte haklı bir isyan! benzer durumlardayım bro. deliriyorum. telefon kulağıma yapıştı fiyat indireyim diye. copryninki haksız isyan abiler ablalar. "çok mutluyum ama 30sn canım sıkıldı. oh şit" böle şeye isyan olmaz! allah çarpar diyeceğim ama çarpmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Günlük herkes aşık ben sap nasıl iş bu bir anlat bana bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Para sayma makinesi sipariş ederken iyi ama dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 LucifeL said: Günlük herkes aşık ben sap nasıl iş bu bir anlat bana bir. normal abi. wastyrx said: Para sayma makinesi sipariş ederken iyi ama dasaaa sanasipariş ettim ki ben. "en büyük derdim balya balya paraları sayabilmek.çok zorlanıyorum. param harcansın diye motor falan alıyorum yine bitmiyor!" dedin diye sana alayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 dasaaa said: pascalnouman said: yeter be bu kacinci hakedisyeaaaaannnnnn !!!!1111 işte haklı bir isyan! benzer durumlardayım bro. deliriyorum. telefon kulağıma yapıştı fiyat indireyim diye. ya arkadas adam dosyayı evraga veriyor sonra gelip odaya oturuyor basimda dikiliyor ne zaman bakarsiniz fln diye baskı yapmaya calisiyor aklinca ulan dangalak bekle bi gelsin onume hakedisin sonra neden rampa yapiyosun yaparim tabi benim onu inceleme surem var resmi olarak adam sanki fırına pide içi veriyor akşama almak için gecen birine acayip sinirlendim dedim ki insanlar fatura odemek icin bile daha uzun sure bekliyor sizin hakediş hemen cikiyor bir de bik bik ediyosunuz diye sessizce kapıyı arkadan kapatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 dasaaa said: LucifeL said: Günlük herkes aşık ben sap nasıl iş bu bir anlat bana bir. normal abi. Neden normal abi sölesene bana bir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 wastyrx said: copry said: Mmehh çok sıkıldım günkük yaa bitsedegitsekbitedegitsek cistakcistak bitsedegitsek =O Ahahha yok bee gel de azcık şenlenelim gitsek derken beraber gidicez zaten ,)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 telefonumu ankara da unutmam priceless hakikaten bakalım bir hafta istanbulda telefonsuz napicam. ilk iş 2.el ultra dandiri bi telefon almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ha bi de hala evim yok eskiden istanbulda evim vardı şimdi o da yok ankarada da yok. diablom'da yok. arabam hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar