Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

copry

Öne çıkan mesajlar

bakalım bi 4 saattir girdi olmadı takipte,, heralde geliyo izmire doğru akşama/gece girerler kaydını, Clearance processing complete ta diyor zaten.

satıcı olarak amazon export sales tan aldım, direk amazon harici şirketlerde satıyor amazon üstünden ama onlar göndermiyordur muhtemelen, bide silah değil tools olarak geçiyor; kamp malzemesi gibin, indirim olduğu içinde gümrük limitini geçmiyor zaten.

ayrıca ebayden de tutma yeri için paracord aldım,(amazon bunu trye yollamıyor lol), bazı modellerde orada tutucak malzemesi var, ben kendim yapcam.

yaa işte öyle günlük. o değilde çok yedim, ölcem ._.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

I hate my boss but my boss doesn't hate me as I hate my boss !

it's just because of money, as long as the boss can not find anyone who better than you, you're the one, that's why your boss will never hate you

I never been the one, i'm always 0ne, with zero. :=(
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük:))))))))9
dün çok gergindim ama sonra uyudum geçti. yok tam geçmedi de azaldı, gerçi uykudan çalan telefonlar ve öten kapı zilleriyle uyandırıldım ama gene de iyi uyudum. sonra arkadaşla gergin olduğum bi konuyla ilgili konuştum, sağolsun içime su serpti rahatladım. yalnız okul yine fiyatlara zam yapmış o konuda rahatlayamicam sanırım, gerçi seneye bu sene harcadığımdan daha az para harcicam muhtemelen ama ordan artan parayı okula vermek biraz koyucak açıkçası, adamlar taşak geçer gibi zam yapıyor her sene şaka gibi anasını satiym.

dün hell on wheels adlı diziye başladım, ilk iki bölümünü izledim çok beğendim. aylar önce nasılsa bedava değil mi ooh onu da indir anınakoyim diyerek indirmiştim, dün yemek yerken ne izlesem LAAAAAAAN derken aklıma geldi açtım izledim. öyle çok western aşığı biri değilimdir ama konu ve karakterler ilgimi çekti, başroldeki abimiz de pek bi karizmatikmiş, sanırım ben de kafamı kömür torbasına sokup çıkaracağım artık

hebülü
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...