wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 copry said: Ahahha imkansiz , priceless İstiyorum o videoyu yoksa birileri ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 I hate my boss but my boss doesn't hate me as I hate my boss ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kumru: bir egelinin gevsekligi sonucu hizmete sunulmus +15 dk.dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ablam gelse de kahvaltı yapsak ya, acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 İçim dışıma çıkacak neredeyse bu ne heyecan böyle abi ya akşama ne yapacam ben gübbüüüük ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 copry said: I hate my boss but my boss doesn't hate me as I hate my boss ! Öm kutun dolmuş bi temizlik yabıver. Abim haraslayıp duruyor günlük ninja alma daha küçük bi motor al biraz daha öğren sonra 600-800 cc bişi alırız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 All yours ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 NolaxThensbane said: gümrükten geçmez ki bunlar :/ az önce geçtiler asf, geliyore, yarın elimdeler!1 edik: 2 tane aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hadi be süpermiş fotonu bekliyorum :D bide sonra alışverişi detaylı anlatsana bende sipariş verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 66 liralık elektrik kullanıyorum fatura 123 lira geliyor böyle işin yedi sülalesini bişiler bişiler.. En mantıklısı gideyim evleneyim ben kızla yerleşeyim evine alayım vatandaşlık falan oh mis zate dünden razı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bakalım bi 4 saattir girdi olmadı takipte,, heralde geliyo izmire doğru akşama/gece girerler kaydını, Clearance processing complete ta diyor zaten. satıcı olarak amazon export sales tan aldım, direk amazon harici şirketlerde satıyor amazon üstünden ama onlar göndermiyordur muhtemelen, bide silah değil tools olarak geçiyor; kamp malzemesi gibin, indirim olduğu içinde gümrük limitini geçmiyor zaten. ayrıca ebayden de tutma yeri için paracord aldım,(amazon bunu trye yollamıyor lol), bazı modellerde orada tutucak malzemesi var, ben kendim yapcam. yaa işte öyle günlük. o değilde çok yedim, ölcem ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ship ne kadar duttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Norak said: NolaxThensbane said: gümrükten geçmez ki bunlar :/ az önce geçtiler asf, geliyore, yarın elimdeler!1 edik: 2 tane aldım zombie apoc tuto isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 shipping 54$ :o tek olursa 45$ ama bu sefer shipping aletin kendisinden çok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 SS or didnt happen diyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 dfsd çok acayip videoları var, kolum kadar halatı tek vurusta kesio alet, metal falan kesiyor ekmek gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 copry said: I hate my boss but my boss doesn't hate me as I hate my boss ! it's just because of money, as long as the boss can not find anyone who better than you, you're the one, that's why your boss will never hate you I never been the one, i'm always 0ne, with zero. :=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 norak tekini satsana :D shippingi bölüşmüş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 AAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sevgili günlük:))))))))9 dün çok gergindim ama sonra uyudum geçti. yok tam geçmedi de azaldı, gerçi uykudan çalan telefonlar ve öten kapı zilleriyle uyandırıldım ama gene de iyi uyudum. sonra arkadaşla gergin olduğum bi konuyla ilgili konuştum, sağolsun içime su serpti rahatladım. yalnız okul yine fiyatlara zam yapmış o konuda rahatlayamicam sanırım, gerçi seneye bu sene harcadığımdan daha az para harcicam muhtemelen ama ordan artan parayı okula vermek biraz koyucak açıkçası, adamlar taşak geçer gibi zam yapıyor her sene şaka gibi anasını satiym. dün hell on wheels adlı diziye başladım, ilk iki bölümünü izledim çok beğendim. aylar önce nasılsa bedava değil mi ooh onu da indir anınakoyim diyerek indirmiştim, dün yemek yerken ne izlesem LAAAAAAAN derken aklıma geldi açtım izledim. öyle çok western aşığı biri değilimdir ama konu ve karakterler ilgimi çekti, başroldeki abimiz de pek bi karizmatikmiş, sanırım ben de kafamı kömür torbasına sokup çıkaracağım artık hebülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Cafe açıp anneme fal baktırtacam senelerdir ne görse çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Valla yerini iyi seç ve aç. Bu millet fal işine pek çok kimsenin tahmin edemeyeceği kadar para akıtıyor. Bir kahve verirsin, annen fala bakar 40-50 Lira para alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bende görüyorum ama yorum kısmım zayıf öğrenip olmadı aksamları ikinci iş olarak yaparım Mak müh & Falcı şeklinde kart çıkartırım ashdahhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 günlük, "Arrived at Delivery Facility in IZMIR - TURKEY" hell yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Baltalı title ı gelebilir artıkın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar