senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 en az 2 sene ankaradayım zaten :) hayırlısı ya. kader de bu da varmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 dişim çekildi azı dişsiz kaldım bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bana aksam sinavi yaramıyor arkadas bugun iyice anladim odeve abanmak sart oldu deadline 13ü oglen. @senko hayırlı olsun patron bakma sen onlara angara istanbuldan izmirden daha cilgin bir sehirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ne ödevi, ne sınavı abi. Benim hepsi 2 ay önce bitti, öldüm sıkıntıdan lAAAAAAææææææææææææææÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 günlük vakit geçsin hayatımda bi değişiklik olsun diye bana baya yazan bi kızla çıkmaya başladım kız şimdi yüz vermiyo lan iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yüzsüz değilsen niye versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 baya bi yüzsüzüm aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 uyuyamadım lan noluyor isyeaannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 troll face falan lı rus reklam banner'ı http://utinet.ru/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 açmayın devuşkalar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 mojno diyorum arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 davay davay o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bitmeyen tatil istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben sadece tatil istiyorum :( şimdi günlük dün ankaradan istanbula geldim gece yarın da ankaraya dönüyorum yarın akşam izmire gidip sonraki gün ankaraya dönüyorum nası plan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Hayatimiza Visne vodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Kafam bimilyon günlük, bide her yerlerim ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 İstesem şimdi bırakırım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 off yeter bitsin su donem yaa resmen 7 bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Skypetan biri eklemiş ama kim ki bu günlük? Japonca lan nerden bilecem ben kim olduğunu bi ileti falan yazaydın bari >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Karı kız meselesine girmeyin abi. Anlamadım ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 saat 3te ankaraya yolculuk aynı günün saat 12sinde izmire yolculuk :/ çektiğim çile çile değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Bazen üşenme konusunda kendimi şaşırtıyorum. An itibariyle uyumaya üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bu akşam sigara içmeden durayım dedim biraz azaltmak isteğiyle, anasını satiiim şimdi çıkıp bu saatte açık yer arayacam afyon da, nasıl illet bişey lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar