pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hmm bayagi ogrenmissin patron sen angarayı peki ismetpasaya gittin mi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yok abi ankara bilgim telekom santralleri ile sınırlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 pascalnouman said: ipad inle vur servera duzelir bence eee ne de olsa 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bavul hazırlama listesi yapıyorum günlük , elleşme Bir de ; Hako er tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı felek öçin yırtılur. Haa bir de Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 u, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar yüzünden meydana geliyormuş günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 meanwhile in texas http://uniquedaily.com/wp-content/uploads/2012/05/two-pet-buffalos-e1337862731847.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Günlük şansıma tüküreyim diyorum bazen. Aynı şans buna neden oldu ama şimdi elimden alıyo. Maytap geçiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Tukur , hakkindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 çözdüğüm sorunları nasıl çözdüğüme dair bir günlük tutmam lazım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 exim mesaj atmış tınmadım bu sefer cevapta yazmadım fuck yea sonunda ölüyor duygularım. artık tek aşkım eve online foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 vurucam bu cevre bolumundekileri haaa isten izin alip okula gidiyorum carsambaya ertelettik ki biz dersi diyolar bi de utanmadan ulan mail atsanıza iblisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 lol wow ve diablo aynı anda weekly maintenance'a girmiş warhammer oynayayım bari bu saatte de ne ekşın vardır ya warhammerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 günlük bildiğin acı çekiyorum 2 gündür içimdeki sıkıntı geçene kadar ölmezsem iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 oh biraz rahatladım bari demeye kalmadi dag gibi yigdilar gene evragi onume mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 o yaz aksi niyeki link versene. bide calismak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 zahaha haziran mükemmel bir ay olucak! artık hayat bana güzel. assignmentlar, sınav, sunum herşey bitti,geriye tez kaldı. pazar günü Lynyrd Skynyrd konserine gidicem <3 sonra en sevdiğim sweet home brighton where the skies are bluee sonraa annemle kardeşim geliceeek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 temizlikçi bile sevgilimden ayrıldıgımı anlamış (sevindi) bide kilo vermişsin insana benzemişsin delikanlı olmuşsun dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 temizlikçi sana yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 dersten bir diyalog -cocuklar final ne zamandı +hocam yapmayalım sınav yea -olmaz canım yapmak lazim +hocam take home olsun yea -yok biz normal yapalım sınavımızı recitation yaparız ama +hocam recitation da olsun take home olsun ama -....(surat yuh ama der gibiydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yukardakinin yazısı için sözlüğe baktım genede anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ben de ilk basta noluyo la nece konusuyor bunlar olmustum sonra ogrendim ki recitation finalde cikacak sorularmis take home da sınavi verip bir gun sonra istiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 NolaxThensbane said: yukardakinin yazısı için sözlüğe baktım genede anlamadım.. take home abi. evde alıyosun işte. asdfsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 oha! öyle birşeyler olsaydı okul birincisi olurdum ben Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 gene töşörtmü alsam günlük? tentacle falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sene başından beri arkadaşlık ettiğim nijeryalı manyak dün içip içip bana aşık olduğunu itiraf etti. erkek arkadaşım olduğunu ve onu tanıdığı halde bi de. sonra bi baktım beni silmiş fb dan. neymiş ben ertesi sabah aramamışım onu looooool sonra mesaj attı beni suçluyo sen ısrar ettin iç diye. lan sanki 3 yaşında çocuk salak mıdır nedir. sinirlendirdi beni. hırsımı da alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ooo uzun zamandır bellaya yazma mesajları yoktu. bir arakdaşım temalıları da özledik bella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar