SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ne demiş büyük düşünür, Senin için aşk boş bir laftı Dilinden düşüpte kırıldı Toz pembe hayaller vardı Pembesi gitti tozu kaldı http://www.youtube.com/watch?v=qIeXdXl7ToU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bu saatte karnım acıktı ve makarna yapıyom kendime ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Hava sıcaklıkları düşücekmiş günlük :( Ne güzel bahar geldi lay lay lom havasındaydık böyle de olmaz ki tabiatana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bu sene iyi trolledi doga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 karbon 60 molekülü yiyen farelerin ömrü 2 katına çıkmış günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Hayat hala simcik gibi gunluk Sende oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kolumu kaldıracak mecalim yok günbük yataktan sesleniyorum sana, nebçim hava bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 RAGEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kedilerin tavuğunu verdim, cheesecake imi de yedim günlük artık nescafemi yapıp picamalarımı giyip anime izleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 iliski uzmanına ihtiyacım var gunluk,var mı bildigin kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sevgili bugun, nasil basarilisin sen <3 okulu birakinca izmirde de yasaniyormus oh ba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Lan günlük çok tatlı bi kızla tanıştım. Ne güzel sohbeti falan da var, kız mezun oluyor. Allah kahretsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Usuyoruz gunluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 töşört giyicem bugün, sıcak gibi hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bu sabah yağmur var istanbuldaaaa gözlerim dolu dolu oluyooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Of şuan tam bir kız tribindeyim günlük. yeni aldığım kot pantolon, yeni aldığım beyaz tshirtümü mahfetti. Yagmur yağınca ıslanmış, ıslanınca da kolunu falan maviye boyamış. Şuan yani kıyafetiyle pişti olan bi teenage kadar sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Benim metrobüs maceralarım bitmeyecek anladım. Uzunçayır'dan bir çift bindi. Eleman bana arkası dönük sarıldı kıza işi baya abartarak ama kız bindiklerinden beri beni kesiyor. Ben de telefona büyük şekilde numaramı yazdım. Ona doğru çevirdim. Sırıttı bi. Sonra elemana daha bir sarıldı. Kafamı çevirdim ben de. On dakikadır hala bana bakıyor. İskimde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ahahahaha ne insanlar var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 vaperon said: Benim metrobüs maceralarım bitmeyecek anladım. Uzunçayır'dan bir çift bindi. Eleman bana arkası dönük sarıldı kıza işi baya abartarak ama kız bindiklerinden beri beni kesiyor. Ben de telefona büyük şekilde numaramı yazdım. Ona doğru çevirdim. Sırıttı bi. Sonra elemana daha bir sarıldı. Kafamı çevirdim ben de. On dakikadır hala bana bakıyor. İskimde olmaz. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/119/638/waynesworld-cool-story-bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 günlük sabah sabah cem yılmazlı eski reklamları izledim ne güldüm ya, gitt, türk telekom filan http://www.youtube.com/watch?v=u70Zsm_BM1U&feature=fvwrel http://www.youtube.com/watch?v=BJLWehOrLdA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 öğle arası okey oynadık günlük bütün elleri ben açtım en son elde ortağım okeyi dışarı vurdu muhteşem bir oyundu darma duman ettik onları fck yeeaah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Yazık , aşkta kaybedeceksin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 "Delikanlı adam aşk'ının üzerine kumar oynamaz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 EVE ERKEN GELDİM ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ders anlatmak ne zormus lan 1bucuk saatte bogazım patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar