wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 İyi ki almadın işte zaradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 copry said: Gidiyim de cuzdanimi aliyim artik gunluk zamani geldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 kafama edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sıcak bir bahar yeli olup saçlarının arasından süzülmek vardı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Çilekli pasta yaptım gençler hadd kopun gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 mekan ver kopup geliyorum (hatta armutlu vodkamı kapıp geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 mesajlar gitmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Başım çok ağrıyor günlük. Beynim kulaklarımdan akacak diye korkuyorum zaten çok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Odamda kanatsız ve uçan bir canlı var, onu inceliyorum günlük. Sanırım yeni bir tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 askere gittik geldik hala aynı saplık hissi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sevgili günlük şarköy çok kötü bi yer görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sabah sabah kıymalı pide mi söylenir. hadi söyledin yanına süt mü istenir öküz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 goldbären said: askere gittik geldik hala aynı saplık hissi Hala aynı sapsın çünkü 2 bıçıkta gelip alacak beni o yüzden 1 saat daha uyurum bence ben günlük. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 olm ben niye böyle hissediyorum lan bugün bu tür işleri sinir stress yapacam adam değildim ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 wasrix şu yaptığın çok ayıp. işallah bi saat bekletirler seni !!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Askerde büyülü değnekle dürtmüyorlar abi nasıl gidiyorsan o şekilde geri dönüyorsun sana karşı bir şey değil yani dediğim. Biraz adam oluyorsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Neden bu kadar çok seviyorum ben abican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ha, bir de eğer gecikme olmazsa mayıs sonu ve haziran başı gibi 2 kere baba oluyorum. Kendi ordumu hazırlıyorum resmen. "CAT POWER" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 güzel bir gün olması içn çok fena kasıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 oooooooooo günlük canım günlük ben geldim günlük..biraz omuzlarım ağrıyor ama keyfim yerinde günlük..dün ne umduk (- ne bulduk (- günlük.. unduğumda bulduğumda güzeldi be günlük ((- unduğum unduğum gibi oldu... (, bulduğum da unduğum gibi ben gibi-dün gibi-sen gibi- dün tutulma vardı güzel bir gündü '0' yani başlangıç elif de olabilir önemli bir gündü (- yukarıda tutulma oldu dünyada dilekler tutuldu dua edildi- bende dilek tuttum kaçar mı (-. böyle bir günün üstüne ne undum ne buldum cuk diye oturdu unduğumda yine haklı çıktım ama cesaretli olduğumu gördüm..cesaretsizliği gördüm- içimin cız etmemesinin çok doğru olduğunu gördüm his yok-acı yok-bitmiş çoktan vedaşlamışım- vedalaşamayanlara şans verdim ama yine her zamanki gibi cesaretsiz bir vedaşlama oldu (- şaşırmadım unduğum gibi.. gelelim bulduğuma, vedalaşma bitti ben kendimi bir yere attım..'o' da kendini oraya attı (- iyiki attı şu kadarını söyliyeyim günlük 1 kişiyle aynı dili konuşmana yıllardır tanımana gerek yok özlerde anlaşa biliyor sessizlikte çok iyi bir muhabbettir hayatımda buda denendi sıra denenmemiş şeylere sıra geldi (-. bakalım sırada ne var bende bekliyorum..heyecanla dört gözle yüreğimle .. mevlana sevgi ruhun duruşudur demiş günlük dün tekrar gördüm ruhumun duruşunu günlük kaybetmekten korkma, 1şeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin günlük. Ve unutma kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin günlük. aşklan günlük aşlanıyım günlük (- sarıldım ben. ezginin günlüğü-unutmak kolay desem.tüysem ((- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 wastyrx said: Askerde büyülü değnekle dürtmüyorlar abi nasıl gidiyorsan o şekilde geri dönüyorsun sana karşı bir şey değil yani dediğim. Biraz adam oluyorsun o kadar. 10 yıllık asker konuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 hayatimin en kötü en boktan günlerinden birini yasiyorum :( avazim ciktigi kadar bagirmak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Usuyoruz gunluk bu ne perhiz bu ne lahana tursusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 senko said: wastyrx said: Askerde büyülü değnekle dürtmüyorlar abi nasıl gidiyorsan o şekilde geri dönüyorsun sana karşı bir şey değil yani dediğim. Biraz adam oluyorsun o kadar. 10 yıllık asker konuştu :) Abim gitti geldi hala aynı cinslikte gram iyileşme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar