aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 tebdil-i mekanda ferahlik vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3630766_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 selavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 on gün icinde dünyanin en mutlu yada mutsuz adami olabilirim. olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bence ikisi de olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 en mutsuz adamı olma ünvanını bırakmam lan.. what expected/what i get meme yapmam lazım dönünce. vize için çık-gel dediler. 1gün diye düşünüyorduk. tam o sırada tatil verdiler (>1hafta) ve "tatiiiil" diye geldim. diablo3 oynarım lan falan diyordum. tam peşine düştüm "çok önemli! ilk uçakla gel!" dediler. yer yokmuş 2.si ile dönücem inşalla olsun 2-3gün tatil yaptım. avengersı izledim. eş dostun bi kısmını görebildim. adam gibi kahve falan da aldım yanıma. şimdi yarın yolda çalışıp -yine son dakikaya bırakıyor işte kahramanımız işini- iner inmez yaldır yaldır çalışmam gerekecek sanırım. eğlenceli ama lan! kendimi kandırıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Aciktim gunluk , cok siskoyum coook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 günlük yae erepublik e geri döndüm, hediye veriyolardı sdfg, ilginç olmuş eklemeler filan yapmışlar güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ben de geri döndüm de pek bişey anlamadım ya ahah hospital vardı eskiden health dolduruyoduk günde bi kere filan ne değişmiş ne değişmemiş onu da pek çakozlayamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 işte üretim filan yapabiliyoruz artık, work-train-fight-alt+f4 döngüsünden kurtulmuş upgradeler binalar falan filan gelmiş, yanlız ben altınları oyunu bırakırken birine göndermiştim ona üzüldüm şimdi dsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kavurma said: aynen ne zaman ıslatıyoruz. Seele said: bi bira ısmarlarsın artı kozalak. ayıb ediyonuz, geldiniz de ısmarlamadık mı. ne zaman isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Hea biraz garip bi durum günlük. Bişiler aramayınca gelip seni bulması da sinir bozucu mehehe. FU! murpy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hakkaten yea. haftaya ege kıyılarında arkadaşlarla tatil yapmak yerine akdeniz kıyılarında çalışıyor olacam sdgdsfghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Sen yine iyisin ya ben motor alacakken anneme araba alıyorum sanırım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 zhahaha patlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Daha patlamadı ya belki vazgeçer yarın ahaha. Her türlü patlayacak gerçi ama olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 öğrenci olmak vardı..(ama paralı ve bekar evli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Valla ben öğrenciykende çalışıyordum o yüzden benim işime yaramıyor. Ortaokula giderken fena değildi sanırım ya ben o zamanlara döneyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ben direk emeklilige gecmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bana da uyar shshdd olm zırt pırt izin alıp laf etmiyen iş yerinde çalışıyorum valla cennetteyim sanırsam. Rakip firmanın seminerine gidiyorum diyorum hee peki diyorlar ashshsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 En iyisini yapıyorsun Şükrücüm. Ben destekliyorum seni bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ne tembelsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ben emekli olabilecek kadar çalıştım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar