copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ardethten umutluyum ben zaten , senin aklin 1 karis havada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 O bıraktı bizim işleri ya gene başka bişiler okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 dasaaa said: ne abi? ölüyor musun yani, nedir? Adeta Sami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Günlük İstanbul trafiğine çözümü buldum ben: Bisiklet. sdgdsfg Hadi sabah işe giderken anladık, yolun yaklaşık 5'te 1'i yokuş aşağı. E ulan akşam işten arabayla döndüğümde de aynı sürüyo be?! O.o Spor yaptım ama spora vakit ayırmadım. Süper oldu lan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Of be günlük. Bugün fenaydı hani. 32 kişi şirketten hunharca banlandı. Acayip bir temizlik yapıldı. Herkes diken üstündeydi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 günlük içimde bir sıkıntı var öyle böyle değil fena bunaldım. üstüne lanet okul bitmedi gitti bitirmesi projesi cartı curtu sıkıştırıp duruyor bitse de baksak artık başımızın çaresine çok mu şey istiyorum 2-3 sene falan tek başıma yaşayacak kadar maaşım olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aquila said: param yok, isim yok, kismen evim bile yok, bir kedim zaten yok, anliyorsun buyuk ihtimalle, gulumsene de gerek yok. ruh ikizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aa kedim var lan benim 3 tane hem de. koymuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ruhum da yok benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kaça sattın lan. bi de nerde sattın. ben de satıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hic olmadi abi, beni eksik yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sana öyle geliyodur olm. iyice bi baksaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 doktora bile baktirdim, bulamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 boş ver ya. zaten zamanla yokoluyo. kafan rahat en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Abi patidesiniz, burda kız yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kız aramıyom ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 gay deil mi ki onlar zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kiz ariyo olsam metroda anlatirim derdimi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aquila amerikalardasın, orada kızlar teklif ediyormuş diyolar. neden reddediyorsun kızları lan paso. yazık, onların da kalbi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 günnük son istanbul ziyareti sırasında yapılan sınavdan 98'le Tr çapında 2. olmuşum, eğer vazcaymazlarsa ilk 3 dubai'ye üst seviye eğitime gideceğdi, umarım sözlerinde dururlar lan notebook s3 artık ne bulursam alır gelirim http://www.youtube.com/watch?v=CFg7esxnrXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kahve fallarına kaldım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aquila said: memlekete donup tarla surucem ben ya. centraldan geceleri kavanozla toprak alıp ebayde sat öz hakiki central park toprağı diye. çıplak modellik yap, saat ücreti baya iyi oluyo onların. aksamları gene centralda kopek dolastır, 4-5 kopek olursa baya günlük ücreti olur gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 NolaxThensbane said: kahve fallarına kaldım günlük Gel bakayım falına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 uykum kaçtı be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Pff yarın nişana gideceğim ama hiiiiiiiiiiiiç gidesim yok günlük. Erken kaçayım diye hatunlardan birini çağırayım dedim ama aynı günde çağırmak küfür gibi olur dedim vazgeçtim. Pek bi tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar