Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 belimi dinlendireyim diye uzandım, 3 saat sonra uyandım daha çamaşır asıp ardından duşa giricektim sabah da 9'da uyanmam lazım :(((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Uyuyamıyorum günlük =( Hiç olmamıştı daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sarhoşken ilk kez LoL oynadım ve yendik saçma sapan eğlenceli bir oyundu ultilerim şahaneydi rock lee gibiyim aakeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Benle oynarken de beklerim aynı performansı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 var bende bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Günlük naber? Ofise bisikletle geldim sonunda auehueh :D Baya baya trenle aynı sürdü. İstasyona yürü, bekle bilmemne falan derken aynı zamanı harcıyodum. İyi oldu, iyi... =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kediler 1 haftada 2 katı büyüdü günlük, kediye benzediler resmen, dayadım pınar sütü, antibiyotiği, tavuğu, yoğurdu. annelerine kalsa hem zayıf hem salak hayvanlar oluyorlar en ufak düşmede kolu bacagı kırılıyor tiplerin, sonra kostur veterinere işin yoksa, doğaya çekil la kenera bakim diyip mudahale ettim iyi oldu lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Different Day, Same Story fuck my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ohşş sinir stress deadline'lar atarli mailler seviyorum lan bu sektörü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 4 saatlik uykuyla işe gelmek hmmmmmmmphs ^__^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Sonra bana diyorsunuz lan tiplere bak bi tane iyi mesaj yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Slovenyalardan şarabım da şimdi ulaştı elime günlük kırılmamış sapasağlam =)) yanında da milka choco herzen plum gelmiş, onu beklemiyordum bak =)) sipeyşıl tenks to nutella ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 benim genelde iyi mesajım yok ki lan.. ama ne oluyor, denge sağlanmış oluyor. ☯ yin yang'ın karanlık kısmıyım bildiğin. full yin durumuyum. bölece benim gibiler sayesinde diğerlerinin hayatı daha bi aydınlık oluyor. dünya üstünde denge sağlanmış oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Full yin olman için min. 2 tane x kromozomu şartımız var , geçiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yin yangı çinde büyük babam buldu benim. öle bi şart yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ürün satıyoruz.. ne yapalım? reklam.. nasıl yapalım? kadın koyalım.. BORUYU DÖŞEDİM! temalı bir fotoğraf mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Dün güzeldi bence mesela. Biraz sınırları zorladım gene gerçi ama olsun. O değil de bende dişime bişiler yaptıracaktım aslında bugün yea =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Gel kuzu beklerim ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Yek yea bi şarap için gelemem o kadar yol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ankara kasabasında şehir içi en uzak mesafe 20dakika değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Hahhaha sarabi cumartesiye sakliyorum zaten oyle sarmis ki kirilmasin diye acamadim guclu erkegim acicak artik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 dasaaa said: ankara kasabasında şehir içi en uzak mesafe 20dakika değil miydi? Ben allaha 2 km bi yerdeyim o yuzden ankara bile demiyo buranin insani buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 valhalla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Şehrin içi değil abi orası valla =D Güçlü erkekim ne ya bide ahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 wastyrx said: Yek yea bi şarap için gelemem o kadar yol sdf 10 bira 2 martini ve bikaç bardak sake için ben geldim ya lan?! dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar