kozalak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 gunluk, cok cesaretsizim lan. abv benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 dasaaa said: biletini al gel lan. gelmişken bir de iran yaparız 2günlüğüne Çok yakın yea biraz daha uzak bir yere git o zaman gelirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 TARHANA'ya tarana demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 asdfasd hiç sevmiyorum tarhana ya kelle paça oyşş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 son pismanlık neye yarar gunluk? evet bence de bi boka yaramaz?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Allah da belanı versin senin. http://i.imgur.com/MZv1F.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 günlük, öyle çişim gelmiş ki uykum kaçtı anasını satiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bugün az sigara içtim sonra çok sigara içtim yarın da aynı şekilde devam edeceğim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 havalar güzelleşti diye veletler evlerine girmez oldu bütün gün evin arkasında kafa ütülüyolar, az kaldı camdan sarkıp ayakkabı fırlatıcam kafalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 biz veledken uslu uslu oturup ultima oynardık yeni nesil pek bir acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 di mi ya anca buc's den portalından çıkınca minoc'a doğru kaçarken TOPUUK TOPUUUUUUUUK diye bağırmışlığım vardır kafede o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Kaskımı, eldvenimi ve ufak tefek diğer aksesuaları da aldım; artık yardırmaya hazırım günlük ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mr_Hand said: oo pislet? nerde sürüyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 işe gidip gelirken kullanıcam diye aldım işte ya. kozyatağı - pendik ama arada kullanıyorum tabii :D edit: bi ara güzel bi turlayalım la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 turlayalım. ben bu tarafta turluyorum çoğu zaman da karşıya da geçmeye başlarım artık. havalar düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 LoL oynamaktan böbreklerim ağrıyor fıtık olmam da yakındır. Diablo 3 ve binimum istediğim oyunlara yapacağım yatırımdan vazgeçmiş bulunmaktayım daha akılcı fikirlerim var. zaten tam bir fikir adamıyım vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bende 1 mayısta sevgili türk telekom beni yalnız bırakmaz diye düşünüyordum ki gerekli telefon da geldi. benim gibi bir kölenin tatil ne haddine zaten değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mojito ile ziyaret edilecektim gunlukb, hayallerim umutlarim vardi :(( mojitoya en yaklastigim an bugun sarimsak kokusunu gizleyebilecegini sanan hastamin naneli sekeriydi bohuuu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ahahah ulan diş tohtoruna gidecekken sarımsak yemek nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ben yapacam o hareketi diyorum ama sarımsak yersem dişlerim uzuyor benim ya. Akşama çıkalım o zaman Berkcan aradı zaten bi çıkalım mı diye hadd gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Had o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 size ii eylenceler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sitrit faytırdan ben ken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Buz patenine gideceğim gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar