Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 günlük çekim çok eğlenceliydi, uzun zamandır böyle gülmemiştim. hatta xenocide'la da tanıştık kanka olduk, artık kişiselde istediği kadar küfredebilir nasılsa kankayız yalnız normalde bugün de çekim varmış ama 4 saat sürer dediğimiz şey 11 saat sürünce onu ertelemek zorunda kaldık. bu habere en çok emergency shutdown'a hazırlanan beynim sevindi sonra çıktık kahvaltı ettik ve şimdi gene acıktım abi çüş neyse bişeyler yiyip uyuyayım lan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 patatespresi said: Norak said: yutulan sakız vücutta 10 sene kalıyormuş günlük *_* 1000 e yakın yutmuşumdur, nereye kalıyomuş peki sakızlar? Aynen , bedenimin sakizdan ibaret olmasi gerekiyor o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 kenan yarar çok kral adammış sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Tüm hayat enerjim çekildi günlük ya, her yerim ağrıyor nasıl bi hareketlermiş bunlar direk vicıdım tepki gösterdi spora. Sonunda tartışmayı kazandım bu arada motoru seçtik teklifler ettik yine bakalım cevaplara göre arayıp konuşacağız falan. Hea bir de o kadar geç aradığım için tekrardan kusura bakma günlük saat kaç bilemedim ambole olduydu beynim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Önemli değil günlük, cumartesi gecesi tavuk gibi yatmak senin suçun değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 psikologlarla ugrasmaktan gına geldi,yeter lan psikologsan her boku da bilemezsin bırak şu egonu sşalkhlkjsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ne entresan bir aksamdi lan gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bislet çok yordu beni günlük, bacaklar iptal bugünde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ne sıcak bir gün böyle günlük yoksa sen mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Norak said: yutulan sakız vücutta 10 sene kalıyormuş günlük *_* asdfasfdas yalana gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 zaten toplasan 3 tane yutmamışımdır tüm life cyle'ım boyunca :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Böyle bişey olsa olsa muhtemelen mide veya barsak çeperine yapışarak olur, onda da mukozayı bölgesel olarak azaltabilir. Öyle bişey olursa da bu organlardaki enzimler organın kendisine zarar verir bu noktalarda. Yani acı çekersin, sürekli ağrı yapar. Üstüne belki ishal refleksi falan da gösterebilir sindirim sistemi, tıp okuyanlar bişeyler yazar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 günlük click filminden alınmış 2 kesit resmen beni ağlattı Click kesit 1 http://www.youtube.com/watch?v=2_MIrzUc6-g&feature=fvwrel Click kesit 2 http://www.youtube.com/watch?v=vLnj4oa-SB4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bugün tam bi mallık yaptım günlük. gideydim ya şu bisiklet muhabbetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yine çok mal bir gün günlük yalnızlık kötü şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 azcık sosyal olayım ilgi alanlarımı değiştirem evet..şu yarım bıraktıgım hobilerimede geri döneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 hans zimmer'in tüm müziklerini indirdim, 11gb şimdi en epiclerini seçip gerisini silme zamanı hell yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 0ne said: hans zimmer'in tüm müziklerini indirdim, 11gb şimdi en epiclerini seçip gerisini silme zamanı hell yea link ö.m pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 cidden günlük yazan kimler var? hiç aksatmadan böyle,her günde büyük bir iştahla yazan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 günaydın günlük az önce kahvaltı yaptım çok zindeyim ve işe gidiyorum görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 her zaman olduğu gibi 08:30 hastası yine gecikti. bu demekki bütün randevular kayacak, öğle tatilimden de yiyecekler :/ pazartesileri seviyorum yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hala bekliyorum gunluk. 2 haftadır bankamatik memurlugu yapıyorum lan.ama cok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar