kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Norak said: eppek yedim süt içtim günlük, bide bu: http://img265.imageshack.us/img265/7628/endofsenko.jpg amazonda gözüktüğü gübü mavi değil, jet black geldi, gümrükte açıp bakmamışlar bile buneyla? diye,normalde hep açarlar, amazon bandı açılmamış duruyordu, süper :) http://img195.imageshack.us/img195/2386/soond.jpg bhaha,BWAHAHAHAHAHAHAHO!!1 bu ne abi sadist misin kimi kesip doğrayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 eppek diyen adam onla anca tırnaklarını törpüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Alacaktım amazon göndermiyoruz senin bulundugun yere deyince ayar oldup bırakmıştım, resimleri gösterip durmayın herhangi bir yere alıp gönderticem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bana gönderdiler :p satıcı amazonun kendisi olcak başka bi şirket olmasın, yada benden sonra amantanrımnaptıkbiz diyip değiştirmiş olabilirler lol sivri kısım çok acayip bide, dokunduğu yeri deliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 satsana bana tekini norak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 olmas :p ebayde falan var ama bi sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bu hafta bir şeyler yapıyor muyduk sorusuna herkesin farklı cevap vermesi priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 izmir dedik almanya cikti. hipsterlik diplomasi almadan da gelmeyecegim. free art dediniz bak nooldu simdi ayrica almanca ne kotu bir dil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 nereye gidiyosun, seri kararlar alır gördüm seni :) tiksinti geldi baharla beraber bana yine. wowa döneli 1 ay oldu, daraldım bırakıyorum tekrar. annual passi de iptal ettirmenin bi yolunu bulcam artık. lol oynayayım dedim, o da feci sıkıntı verdi. hon da aynı duyguyu yaşatıyor, 2 ayı geçti oyuna girmedim desem yeri. bu hafta grupçanak pikniğe gidecektik arkadaşlarla, gelecek insanların saçma sapan iletilerini görünce facebookta ondan da yan çizdim, memlekete gidicem diyerek. kız olsam pms derdim, değilim. pek bi atarlıyım yine her şeye, darlandım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 malzemesi ne onların baya sağlam gözüktü gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 wastyrx said: Bu hafta bir şeyler yapıyor muyduk sorusuna herkesin farklı cevap vermesi priceless En dogru benim cevabim bence, ösge hakli ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Perşembe çilekli pasta ödemesi alacağım fede buradan haber veriyorum inşallah görmezsin. Cuma gitme haftaya hep beraber gidelim bence bide günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 kaybedenler kulübünü dinliyorum günlük noluyor lan bi iddaa kaybettik diye böyle çöküş olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Cuma da giderim haftaya da gideriz beraber günlükçülük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 değer ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 O zaman adamın mekana gidin beraber gidince full gezelim günlük. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 stimpak said: nereye gidiyosun, seri kararlar alır gördüm seni :) benim babam bir seri karar uff cok pis karar. defol git ablanin yanina dedi en cok torrent i ozleyecegim =( ayrica wowu birak lol oyna lol iyi guzel mmm sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 eski kız arkadaşım, eski erkek arkadaşıyla yaşıyormuş. vay ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bugün boş oturdum biraz çalışsaydım iyi olurdu yarın 2x kadar çalışmam gerekecek uykusuz geceler beni bekliyor gene ayrıca çok pis acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 uyuyamıyorum çok mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Cikolata krizim tuttu cok ilginc gunluk , crunch yiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Tırnağım da quake simgesi varmış ilk defa fark ediyorum günbük. Ayrıca çok rezil bir adammışım, allah benim belamı vermesinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bugün sigarayı bırakıyorum günlük destekle beni destekle!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar