Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

copry

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Norak said:

eppek yedim süt içtim günlük,

bide bu:

http://img265.imageshack.us/img265/7628/endofsenko.jpg

amazonda gözüktüğü gübü mavi değil, jet black geldi, gümrükte açıp bakmamışlar bile buneyla? diye,normalde hep açarlar, amazon bandı açılmamış duruyordu, süper :)

http://img195.imageshack.us/img195/2386/soond.jpg

bhaha,BWAHAHAHAHAHAHAHO!!1

bu ne abi sadist misin kimi kesip doğrayacaksın?
Mesaj tarihi:
bana gönderdiler :p

satıcı amazonun kendisi olcak başka bi şirket olmasın, yada benden sonra amantanrımnaptıkbiz diyip değiştirmiş olabilirler lol

sivri kısım çok acayip bide, dokunduğu yeri deliyor
Mesaj tarihi:
izmir dedik almanya cikti. hipsterlik diplomasi almadan da gelmeyecegim. free art dediniz bak nooldu simdi

ayrica almanca ne kotu bir dil ya
Mesaj tarihi:
nereye gidiyosun, seri kararlar alır gördüm seni :)

tiksinti geldi baharla beraber bana yine. wowa döneli 1 ay oldu, daraldım bırakıyorum tekrar. annual passi de iptal ettirmenin bi yolunu bulcam artık. lol oynayayım dedim, o da feci sıkıntı verdi. hon da aynı duyguyu yaşatıyor, 2 ayı geçti oyuna girmedim desem yeri.

bu hafta grupçanak pikniğe gidecektik arkadaşlarla, gelecek insanların saçma sapan iletilerini görünce facebookta ondan da yan çizdim, memlekete gidicem diyerek.

kız olsam pms derdim, değilim. pek bi atarlıyım yine her şeye, darlandım resmen.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Bu hafta bir şeyler yapıyor muyduk sorusuna herkesin farklı cevap vermesi priceless
En dogru benim cevabim bence, ösge hakli !
Mesaj tarihi:
stimpak said:

nereye gidiyosun, seri kararlar alır gördüm seni :)

benim babam bir seri karar uff cok pis karar. defol git ablanin yanina dedi en cok torrent i ozleyecegim =(

ayrica wowu birak lol oyna lol iyi guzel mmm sahane
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...