Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bi sürrü yeni insanla tanıştım bugün hiçbirininde adı aklımda değil eklemişler facebooktan bide SDFsf 3 ay evden çıkmayabilirim artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 şş günlük dolmuşta yanımdaki kız twitter/facebook a girdi durdu. adını gördüm lan, yardırayım mı? :D aynı semtte oturuyomuşuz zaten sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 İşe kaptık sanırım günbük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kozalak said: şş günlük dolmuşta yanımdaki kız twitter/facebook a girdi durdu. adını gördüm lan, yardırayım mı? :D aynı semtte oturuyomuşuz zaten sdfg. Go! Go! Go!1 Fire in the hole! Get outta there she's gonna blow!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Dust açıyorum panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 wastyrx said: İşe kaptık sanırım günbük Sanırım kaptık işi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kozalak said: şş günlük dolmuşta yanımdaki kız twitter/facebook a girdi durdu. adını gördüm lan, yardırayım mı? :D aynı semtte oturuyomuşuz zaten sdfg. bak sen sürekli bi girisim halindesin kozalak gözden kaçırmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kavurmadan da aynı temalı bir post bekledim kozalağın ardından ama gelmedi, uyuyo sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hahaha copry ben buldum ya sonunda bitti kurtuldum allah ayırmasın inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ay sevindim :) dinimiz amin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Theridone said: kozalak said: şş günlük dolmuşta yanımdaki kız twitter/facebook a girdi durdu. adını gördüm lan, yardırayım mı? :D aynı semtte oturuyomuşuz zaten sdfg. bak sen sürekli bi girisim halindesin kozalak gözden kaçırmıyorum :) e napim abi, olması gereken de bu degilmi? :D oyle kosende oturup bekleyince kimsenin geldigi yok sana sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mr_Hand said: kozalak said: şş günlük dolmuşta yanımdaki kız twitter/facebook a girdi durdu. adını gördüm lan, yardırayım mı? :D aynı semtte oturuyomuşuz zaten sdfg. Go! Go! Go!1 Fire in the hole! Get outta there she's gonna blow!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 eppek yedim süt içtim günlük, bide bu: http://img265.imageshack.us/img265/7628/endofsenko.jpg amazonda gözüktüğü gübü mavi değil, jet black geldi, gümrükte açıp bakmamışlar bile buneyla? diye,normalde hep açarlar, amazon bandı açılmamış duruyordu, süper :) http://img195.imageshack.us/img195/2386/soond.jpg bhaha,BWAHAHAHAHAHAHAHO!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 kozalak said: e napim abi, olması gereken de bu degilmi? :D oyle kosende oturup bekleyince kimsenin geldigi yok sana sdfg doğru diyon aslında yea. ne bilim ben beceremem öyle stalk falan direkt gider konuşurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ben de gidip konusamıyorum iste sdfg. lan mr_hand in mesajına alıntı yaptım, yazdıgım sey post olmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ben kız göremiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yemeğimi de yedim, yatıyım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 senko said: ben kız göremiyorum sdf Biz görüyoruz da ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Devam kozalak yılma sakın, bak ben o kadar umutsuz vaka olarak görüyordum kendimi ancak şaşırdım yani son 3 haftalık süreç çok farklı gelişiyor hayat adına. Seninle aynı kaderi paylaştığımıza inanıyorum, kişisel özellikler bakımından sen de benim gibisin böyle piçlik yok içinde bence iyi niyetliliğinin karşılığını sende alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Kendime mangal aldım. Paraya kıydım ve aynı anda çok et pişirme kapasitesine sahip mangal beğendim ve aldım. 100 küsür lira verdim ama mutluyum. Haftasonu ilk dememi yaptım, ÇOK GÜZEL OLDU YAV. rakı, köfte, et, fasıl müzikler.. breh breh breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 wastyrx said: senko said: ben kız göremiyorum sdf [b]Biz görüyoruz da ne oluyor?[/b] Cevap istenilen sorulardan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bugün işim var yarın işim var perşembe ayrıca başka işim var haftasonu full doluyum :((((((88 gerçi bugünkü işimi erken kesip eve dönebilirim 4 gibi, en iyisi öyle yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Hayor not defterlerime baktım da şöyle iş için ayırdığım bütçe kişisel şeylere ayırdığım bütçenin 100 katı falan sanırım yaşamıyorum aleni ya. Gerizekalı ben. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 kavurma said: Devam kozalak yılma sakın, bak ben o kadar umutsuz vaka olarak görüyordum kendimi ancak şaşırdım yani son 3 haftalık süreç çok farklı gelişiyor hayat adına. Seninle aynı kaderi paylaştığımıza inanıyorum, kişisel özellikler bakımından sen de benim gibisin böyle piçlik yok içinde bence iyi niyetliliğinin karşılığını sende alırsın. insallah abi, saol iyi dileklerin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 akşama rakı içiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar