pontipati Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 selam bende kablonetin(şimdi uydunet galiba) kablolu modemi var, masaüstü pcye bağlı.ben onu telekomun adsl wifi modemiyle değiştirmek istiyorum.ethernet girişi-kablo halloldu ama bu telekomun programı kurulamadı.sonuç olarak modeme wirelessden bağlanabiliyorsunuz ama program kurulu olmadığından şifre koyamıyorum.telekomun programı olmadan şifre koymamın yolu yok mudur? kablonet kablolu modem http://www.altinelektronik.com.tr/images/urunler/935.jpg telekom kablosuz modem http://www.pazarmetre.com/i/ui/137x137/29/29725.jpg
jonq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Tam anlayamadım , şimdi sende kablonet var ve sen bunu TTNET 'in ADSL modemini kullanarak wireless yayın yapmak mı istiyorsun ?
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 jonq said: Tam anlayamadım , şimdi sende kablonet var ve sen bunu TTNET 'in ADSL modemini kullanarak wireless yayın yapmak mı istiyorsun ? evet
Crane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Esh said: Olmaz, 30 liraya bi router al yada ara UyduNet'i (4440126) ve "ucretsiz kablosuz modem kampanyasindan yararlanmak istiyorum" de, aktif olarak yararlandigin bir kampanya ve taahutun yoksa, eski hizmetini sonlandirip yeni kampanyali hizmet baslatiyorlar, boylece ucretsiz bir sekilde kablosuz modem sahibi oluyorsun. Tabi bilmem kac ay boyunca kullanman lazim. Sitesinden ogrenebilirsin ayrintili kampanya kosullarini.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 telekom programı dediğine göre uydunet kullanmıyor. dolayısıyla o kablo modem hiçbişeye yaramayacak şu an onun için.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 pontipati said: jonq said: Tam anlayamadım , şimdi sende kablonet var ve sen bunu TTNET 'in ADSL modemini kullanarak wireless yayın yapmak mı istiyorsun ? evet metronetle yaptım ben bunu. kablonet farklı bir mantıkla mı çalışıyor bilmiyorum ama. ha benim modem ttnet'in modemi değil tabi.
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Aluriel said: telekom programı dediğine göre uydunet kullanmıyor. dolayısıyla o kablo modem hiçbişeye yaramayacak şu an onun için. ahmedinejad said: pontipati said: jonq said: Tam anlayamadım , şimdi sende kablonet var ve sen bunu TTNET 'in ADSL modemini kullanarak wireless yayın yapmak mı istiyorsun ? evet metronetle yaptım ben bunu. kablonet farklı bir mantıkla mı çalışıyor bilmiyorum ama. ha benim modem ttnet'in modemi değil tabi. telekomun programından şey olsun diye bahsettim, normal bağlayınca modem çalışıyor, kablosuz bağlanabiliyorsun ama şifre koymam için bu telekomun programını yüklemem gerekiyo galiba.-modemi tanıtmak için-
jonq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ADSL modemi direk PC e ethernet ile bağlayıp daha sonra herhangi bir browser dan varsayılan ağ geçidinde kullandığın IP yi ( genelde 192.168.1.1 yada 192.168.0.1 olur ) yazarak modemin arayüzüne erişerek oradan gerekli şifre işlemlerini yap. Sonra tekrar modemi kablo modeme bağlayıp bağlanmayı dene. Modem ayarlarını yapman için Telekomun programına yada internete ihtiyacın yok.
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 jonq said: ADSL modemi direk PC e ethernet ile bağlayıp daha sonra herhangi bir browser dan varsayılan ağ geçidinde kullandığın IP yi ( genelde 192.168.1.1 yada 192.168.0.1 olur ) yazarak modemin arayüzüne erişerek oradan gerekli şifre işlemlerini yap. Sonra tekrar modemi kablo modeme bağlayıp bağlanmayı dene. Modem ayarlarını yapman için Telekomun programına yada internete ihtiyacın yok. arayüzü anlamadım :S
jonq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Router özelliği olan modemlerin genelde ayar yapılabilmesi için browser üzerinden erişebildiğin bir arayüz / kontrol paneli vardır. Kullandıgın Airties modemin model ve özelliklerini bilemiyorum ancak ( google da rastgele buldum ) Şöyle bir kullanıcı arayüzü olması lazım. Oradan istediğin ayarlamayı yapabilirsin.
Öne çıkan mesajlar