Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 çok hevesli o gelmek için sen orasını dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 surf icin okyanus olmasi gerekmiyomu ya benmi yanlis biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 çok fakir bi anket olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bella said: tavsiye edebileceğiniz surf yapılabilecek, böyle kumsalı insanı güzel, çok uçuk pahalı olmayan neresi olabilir? benim bildiğim, türkiye'de surf yapılabilecek en uygun yer gümüldür. o da kıyaya yakın elli metrede falan yapabilirsin. =D gitmeye kalkmayın tabi. bildiğin köydür gümüldür. böyle domates, patlıcan bahçeleri, inekler falan türkiye'de surf yapılabilecek bir yer bulursan beni haberdar edebilir misin acaba? ya da buraya yaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 sörf ne ya gerçekten var mı bizim kültürümüz de sörf izliyosunuz amerikan filmlerinde özeniyosunuz suda tahtayla kaymaya.normal yüzsene kardeşim neden bu artislik çok canın çekti deve güreşi yap.ama sörf.nedir nu floridacılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 rüzgar sörfü yapılıyor ve buna çok uygun kıyılar var ama ben bilmiyorum böyle sörf yapılabilen bir yer. güncelden gören ve bu konuda deneyimi olan varsa paylaşsın pl0x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kuşadası Aydın'da be kardeş naptın.Ne Akdeniz'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 BramStoker said: rüzgar sörfü yapılıyor ve buna çok uygun kıyılar var ama ben bilmiyorum böyle sörf yapılabilen bir yer. güncelden gören ve bu konuda deneyimi olan varsa paylaşsın pl0x. alacati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 iarwain said: sörf ne ya gerçekten var mı bizim kültürümüz de sörf izliyosunuz amerikan filmlerinde özeniyosunuz suda tahtayla kaymaya.normal yüzsene kardeşim neden bu artislik çok canın çekti deve güreşi yap.ama sörf.nedir nu floridacılık ahahah kendım için sormadım onun için sordum kendisi de yabancı zaten sen içini rahat tut :) yeni versiyon ara sokak esnaf lokantasında yememiştir mesajı tam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 reyou said: alacati. nays.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bella said: iarwain said: sörf ne ya gerçekten var mı bizim kültürümüz de sörf izliyosunuz amerikan filmlerinde özeniyosunuz suda tahtayla kaymaya.normal yüzsene kardeşim neden bu artislik çok canın çekti deve güreşi yap.ama sörf.nedir nu floridacılık ahahah kendım için sormadım onun için sordum kendisi de yabancı zaten sen içini rahat tut :) yeni versiyon ara sokak esnaf lokantasında yememiştir mesajı tam bu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 mykonosa insallah 5 gunlugune bir terslik olmazsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 hamama gidecem bu sene fiyat/performans bakimindan en guzeli +10 lira verip göpük masaji da var hem. hizmet 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Pati'cek hamam buluşması mı yapsayk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 hamam kültürümüzdeki en gay aktiviteler listesinin başında yer alıyor ya. 1. yağlı güreş tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 homofobik olmayin hemen beyler. yere dusen sabunu egilip almadiginiz surece sorun yok. kimse cizmez kestaneyi. hamam bulusmasi izmir'de olursa akarim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar