MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 dediğin gibi yararlı olduysa fan ii ama ne biliyim hala daha yadırgıyorum. ilk defa karşılaştığım için heralde. inşallah artık sorunsuz kullanırsın ekran kartını[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehhe xt arkansis.... gel bize de yap şu işten :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Arkansisim. Dediğin biosların çoğu modifiyelidir. Modifiyeli demek ne demektir? Şimdi bir Pro ya Xt biosu takarsan eline birşey geçmez git manuel overclock yap bitsin. Ama modifiyeliler ekstra voltaj çeker. Overclock için en az 350w FSB FSB diyorum çünkü bir marka olmalı. Seninki 300w ve markası yok. Bu durumda ekran kartının yanma veya ramlerinin bozulma olasılığı bayağı yüksek. Hatta genelde hdd yanar.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sage, 21 Temmuz 2004 07:02 tarihinde demiş ki: Arkansisim. Dediğin biosların çoğu modifiyelidir. Modifiyeli demek ne demektir? Şimdi bir Pro ya Xt biosu takarsan eline birşey geçmez git manuel overclock yap bitsin. Ama modifiyeliler ekstra voltaj çeker. Overclock için en az 350w FSB FSB diyorum çünkü bir marka olmalı. Seninki 300w ve markası yok. Bu durumda ekran kartının yanma veya ramlerinin bozulma olasılığı bayağı yüksek. Hatta genelde hdd yanar. hayır overclock değil benim yaptığım elimdeki Kart XT idi zaten ... anlatacam...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=81923[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 arkansis ekran kartı nasıl çalışıyor ,bi sorun varmı bende de aynı ekran kartı var aynı fandan almayı düşünüyorum tavsiye edermisin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar