Namessar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 benim anlamadigim, madem bu kadar talep var, onceden stok siparisi niye vermiyorsun? sifir stok mu calismak istiyor adamlar anlamadim ki. hayir bekledigine degse neyse de, gene xenon farsiz, sunroofsuz ucube arabalar geliyor sonunda. VW bize arac ayirmiyor falan gibi geyikler varsa da oyle distributore gulerim baya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Selam, W logosu ile prestij yakalayan kişiler dolu dışarıda. Merceksiz farlı almış, otomatik kliması yokmuş falan bakmıyorlar; baksalar da anlayacak kitleden değilller. Onca para dök ve sonra cıbıl otomobil al! Bu tamamen Doğuş'un politikası. Yağmur sensörünü iptal edip, mercekli far istiyorum belki. Yine dün CC gördüm 2 tane ve merceksiz farları vardı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 vw ısın ıcıne ıyı mıcmıs zaten su anda 2 tane golf var bızde 2011 2012 bırı hıglıne paket oburu comfortlıne (adını yıyım) hıglıne den ınıpde comfort a bınınce sankı cıplak kalmıssın gıbı arac okadar boskı .Tredlıne modelını hıc dusunemıyorum bı dıreksıyon vardır herhalde aracta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 "Seats and the steering wheel" http://www.youtube.com/watch?v=xu8rdS5O7vo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bu forumu takip eden eskiler bilir. standart paket kavramını bir türlü sevemedim. gönül isterki bizim de konfiguratorümüz olsun, ekleyelim, çıkaralım, üstelik standart indirimlerimizi gene alabilelim. ama hem 7 ay bekle, hem de doğuş un turkiye paketlerinden birini satın al? OMG! manyak olmak lazım. (gerci itiraf ediyorum, her seferinde elimde bir konfigurasyon çıktısı ile gidiyorum bayiye. ancak her seferinde kendimi onun yerine en dolu standart paketi [içinde tonla gereksiz şeyle, istediklerim ise olmadan] almış buluyorum. nasıl başarıp kandırdıklarını henüz çözemedim. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Hem bekleyip hem de ciplak arac almak bambaska bi dunya zaten. Madem siparisle geliyor renk, aracin icindeki doseme, klima vb gibi seyleri siparisle almalilar. Bakin konfigrator demiyorum bile o isi beceremezler diye. Ama en azindan bu sonradan degisemeyecek seylere bisey yapmalilar. Sonra isteyen 1 gun bekler, mercekli farini da taktirir, sis farini taktirir, deri direksiyonunu da degistirir. 1 saatlik is. Adamlar nasilsa satiyoruz diye umurlarinda degil. Otopark da yanyana polo ile golf gorup, ikisi de trendline olmasina ragmen polo da olup da golf de olmayan mercek far oracikda agit yaktiracak cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 hayır bir de daha mercek farı tartışıyoruz, devir bi-xenon devri (gerçi şehir ışıklarında çok lazım değil, ama neyse). elalem adaptif olanı ile fink atıyor avrupa otobanlarında (virajlarda far da dönüyor) biz daha neyin tartışmasındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 iste xenon takilabilirligini sorgulamiyorum bile, onun elektrik moduluyle baglantilari farkli falan ugrasmak istemiyorlar diyip geciyoruz. alt ustu mercek far. Bana getirsin o parcalari makul fiyatlardan, lanet olsun ben kendim takacagim yani. 15dk lik is icin bu kadar kalite yoksunu mallarla kendi sattiklari markayi bu hale dusurmeyi bi turlu anlamiyorum. Ote yandan bizim millete mustehak. Daha once klimasiz iskandinav araclarini burda satip, hala daha ikinci elde resmen 0 aldiginiz arabayi karla satabildiginiz tek marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Selam, Doğuş insanı resmen küstürüyor markadan. A4 bakıyorum 2007-2008 diesel, hız sabitleme yok ama araç otomatik vites! Ulen koysana şu araca hız sabitleme. Benim kıçı kırık Renault bile koymuş. Dışarıdan 2.el araç getirtsek :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Namessar said: hayır bir de daha mercek farı tartışıyoruz, devir bi-xenon devri (gerçi şehir ışıklarında çok lazım değil, ama neyse). elalem adaptif olanı ile fink atıyor avrupa otobanlarında (virajlarda far da dönüyor) biz daha neyin tartışmasındayız. AAAAAA aşkolsun VW koyduya onu .Dıreksıyonu hangı yone cevırırsen o tek sıs yanıyor .Yetmezmı TURKE artar bıle canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Selam, LOL Ulen ben onları sisler bozuk olarak yorumluyordum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 almanya da passat kirala, içinde her şey var. burada passat almaya kalk, hiç bir şey yok. OTV dedigin meret donanımı da vuruyorsa koskoca distributorsun, yap biraz pazarlık üretici ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 vw'nin 3,5 ay bekle içi boş polo al haberinden sora ford fiesta'ya döndüm. internetten baktığım kadarıyla otomatik + dizel 1.4 versiyon ve içi olabilicek herşeyle dolu olduğunda bile polo'dan daha ucuza geliyo. sanırım bide nisan ayı kampanyası varmış. fiesta için neler diyosunuz? ben 1 kere bindim daha önce fiesta'ya. dışını çok beğeniyorum ztn. içinide beğenmiştim ama hiç kullanmadığım için kullanımı nasıldır bilemedim. bi yorum plox :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hiç binmedim, içi bariz küçük ve rahatsızdır fakat dış görüntüsü? yani gerçekten son yıllarda yapılmış en iyi araç tasarımlarından biri. böyle üretelim satsın değil de, gerçekten sanatsal bi tasarımı var aracın. hiç classım olmamasına karşın, tasarımı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 paramecium said: Selam, LOL Ulen ben onları sisler bozuk olarak yorumluyordum :P Saygılar. Çok cahılsın para ehuehe saka bı yana arac ılk geldıgınde bızde bu sısler nıye acılıyor dıe soruyoduk bırbırımıze ılgınc bı fıkır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 mokoko said: vw'nin 3,5 ay bekle içi boş polo al haberinden sora ford fiesta'ya döndüm. internetten baktığım kadarıyla otomatik + dizel 1.4 versiyon ve içi olabilicek herşeyle dolu olduğunda bile polo'dan daha ucuza geliyo. sanırım bide nisan ayı kampanyası varmış. fiesta için neler diyosunuz? ben 1 kere bindim daha önce fiesta'ya. dışını çok beğeniyorum ztn. içinide beğenmiştim ama hiç kullanmadığım için kullanımı nasıldır bilemedim. bi yorum plox :) Araba ufak çok rahatsız, gaza bastığında motor gayet benzini yakıyor. Benim kullandığım araçta klimasını açtığımda performansı etkiliyordu, 120 den sonra araba atikliğini yitiriyor. Geri viteste arka görüş aynayı kullanmıyorsan zorlayıcı. Eğer ki 1.80 den uzun ve kalıplıysan sürmek işkence gibi yan etkileri bunlar Hani güzel mi dış görünüş açısından evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Selam, Klima performansı kötüydü. Düzgün bir soğutma yapamıyordu diye hatırlıyorum kuzenin Fiesta'sında : Sis farı ile viraj aydınlatma tamamen "TR çözümü" kategorisinde :P Fakir bi-xenon'u gibi olmuş ehehehee... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 mokoko said: vw'nin 3,5 ay bekle içi boş polo al haberinden sora ford fiesta'ya döndüm. internetten baktığım kadarıyla otomatik + dizel 1.4 versiyon ve içi olabilicek herşeyle dolu olduğunda bile polo'dan daha ucuza geliyo. sanırım bide nisan ayı kampanyası varmış. fiesta için neler diyosunuz? ben 1 kere bindim daha önce fiesta'ya. dışını çok beğeniyorum ztn. içinide beğenmiştim ama hiç kullanmadığım için kullanımı nasıldır bilemedim. bi yorum plox :) parasının hakkını veriyor. iş arkadaşımda var. hatun memnun baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 paramecium said: Selam, Klima performansı kötüydü. Düzgün bir soğutma yapamıyordu diye hatırlıyorum kuzenin Fiesta'sında : Sis farı ile viraj aydınlatma tamamen "TR çözümü" kategorisinde :P Fakir bi-xenon'u gibi olmuş ehehehee... Saygılar. bizim memlekette millet sisleri söküp halojen takacak diye varsayarak mı yapmışlar acaba? eğer öyleyse alman düşünmüş oluuuuummm....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi ben hala 7 ay sonra arabayı almakta kaldım dile kolay 7 ay ya, o kadar sürede alacağım arabadan sıkılır gider başka araba alırım, onu da geldiği gibi satarım dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Geçen hafta kartal erel otomotive gittim, direkt olarak bana söylenenler: - Dizel otomatik golf için 7 ay sıra veriyoruz. - Dizel otomatik jetta siparişi bu yıl sonuna kadar almıyoruz. Biri VW mi dedi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Selam, O zaman dükkanı 5-6 aylığına kapatabilirler; nasıl olsa satacak bir şey yok ortada :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Di mi yahu ne gerek var? çalışan maaşı, ssk'sı falan fişmanı masraflarına. Zaten en yakın sipariş süresi 7 ay, 6 ay kapat dükkanı git Bali Adalarına. Şaka bir yana da, ülkemizde niye VW bu kadar gereksiz popüler? Sanki Allah elleri ile monte ediyormuş gibi düşünce var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Selam, Halk aracı ya ondan :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bu fiyat skalası ile ancak, Lüksemburg için halk arabası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar