Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final | Fenerbahçe - Trabzonspor | 15.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

e adam ingiltere'de aynı suçlamayla karşılaşmadı mı zamanında ? ceza almıştı galiba.

hani bi insana aptal, salak, embesil falan dersin hakaretin binbir türlüsü var. ama ırkçılık yanlışlıkla yapılacak, ağızdan laf kaçırılarak yapılacak birşey değil.

Yakışmıyo bu adam futbola. Kendi takım arkadaşlarıyla kavga eden, itip kakan bir herif. Bu son olay bileti olsun artık.
Sosyal ağlarda paylaş

söylememiş olsa söylemedim derdi direk, böyle kıvırdığına göre o kelimeyi de demiş olabilirim dediğine göre kesin olarak söylemiş.

zaten fenerlilerde sevmiyor adamı, sezon sonuda kesin gidecek felan deniyordu, artık kesin olarak gider ama sadece fenerden değil türkiyeden de gider.
Sosyal ağlarda paylaş

zenci kobrayı saldı diye zencinin yanında dersen ırkçılık yapmış olursun ama. arkadaşların arasında EKİ EKİ ZENCİ KOBRAYI SALDI dersen o ayrı.

yani mesela bienvenu saat sat şeklindeki tezahürat da gayet ırkçı. komik, ama ırkçı. evde maç izlerken yap da adamın duyabileceği biçimde yapma. gerçi bienvenu adını duyunca seviyolar beni der sevinir ama olsun o ayrı.

yönetim umarım adamlık sergiler ve yarın sabah emre'nin sözleşmesini fesheder.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

ana avrat küfür edince sorun yok, nigga diyince asalım hemen.

Onda da sorun var, hakem yakalarsa basıyor kartı.

Ama ırkçılığın dünya futbolunda 1 numaralı hata olduğunu pes oynayan fifa oynayan falan bile bilir saha kenarındaki afişlerden. Hani futbolla alakası sadece bu kadar bile olsa aklında kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...