Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rp Ortamı

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar konuya girmeden önce bir şeye değinmek istiyorum. Şimdi diyceksiniz serverın reklamını yapıyorsun, ne gereksiz düşünceler, ya git baba daha önce düşünüldü, işin mi yok vs ler. Ben ilk buna deyiniyim. Burda ne serverın reklamı nı yapıcam nede o serverın bir yetkilisiyim. Eğer burda serverın reklamını yaparsam zaten o serverın adı kirlenir bunuda istemem benim yapmak istediğim o serverda bir rp ortamı kurup rp severleri ve kendimi mutlu etmek.
Bunu diyosun ama sadece senin istemenle olmuyor diyceksiniz. Saolsunlar serverın yetkili arkadaşları RP ye baya bir destek verdiler.
Eee bu destek nedir ? Bize bir şehir verdiler ''Coveyi''. Ama kuru kuru değil üstünde bir kaç değişiklik yapılıyor şu an alıştığınız coveden daha farklı ve geniş bir yer olcak bitince.
Başka ? RP ye uygun yeni sistemler getiriyorlar. BU sistemler sayesinde RP yapmak daha zevkli olcak.
Server yeni açıldığı için PW var hafta sonu kapancak sanırım. Pek fazla aşmış player yok. Bu yüzden girince pek yabancılık çekmezsiniz.
iyi diyosunda ya server kapanırsa. Bunu da düşünüp en uygun serverı geleceği olan, staffı rp yi seven bir server aradım. Serverın 12 aylık bir sözleşmesi varmış. Yani kapanma sorunu olmıycak diyorlar. Staff RP ye ilgili ve serverın geleceği var.
Bu konuyu açmamdaki amaç millet kaliteli bir RP serverı istiyordu. Bu arkadaşlar RP serverı değil ama verdiği desteklerle kaliteli bir Rp ortamı yaşattırcaklar bize. Server hakkında daha geniş bilgi almak isteyenler yada rp grubuna katılmak isteyenler msne gelsin : [email protected]

Şunada detiniyim benim yaklaşık 10 kişilik bir rp gurubum var. Maksat RP ye özlem içinde olanlarda gelsinler diye bu konuyu açıyorum.[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...