Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zamunda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ozaman sen kaşındın :D

turktorrent.eu:
Tekrar Hoşgeldiniz, argue (217.131.***.***) [çıkış] Ratio: 29.84 Bonus: 15,685.60 Yükleme: 3.41 TB İndirme: 117.13 GB

0.arenabg.com: (ilk account az ratio diye kapandı)
Downloaded: 284.16 GB
Uploaded: 917.48 GB
Rating: 3.23

tek 1 torrent sitesi ile bu iş yürümüyor ^^
Mesaj tarihi:
5.5mb ile sabit download edebilgidiğim güzel bir site olduğundan. Daha hiç fake görmedim, bozuk dosya yok. Türk filmleri, dizileri, müzikleri bulunuyor. Sebep çok...

Senin farklı bir önerin var sanırsam ?
Mesaj tarihi:
içinde crack olan her program virüs programları tarafından virüs gibi algılanıyor.

edit: hepsi değil tabiki, özellikle, serial kodu oluşturan crack dosyaları.
Mesaj tarihi:
S-H said:

ing seçilebiliyor

Hallettim sağol.

Bu arada,

Welcome, Ozgunus [logout]
Rating: 0.009 Uploaded: 9.92 MB Downloaded: 1.05 GB

Yakında banlarlar beni. :D

? Bu utorrent'ten gönderme hızını sınırsız yaptım ama son hız dl ediyor, upload etmiyor. En fazla 0.1 kB/s ile upload ederken gördüm, o da 2 sn. falan sürdü. Başka bir yolu var mı bu gönderme hızını arttırmanın
Mesaj tarihi:
mahoolmez said:

ratio problemi yok zamunda için.

fakat bazı iplerden girilmiyor galiba ; bazen girmiyor modemi resetliyorum giriyor filan.

İyiymiş o zaman, rahat rahat dl edebilirim.

Bu arada, tracker'lardan bulduğum torrent'ler 900 kB/s hızla falan inerken, zamunda'da gayet iyi seeder olmasına rağmen 170 kB/s hızı geçemedim. Yavaş geldi bana biraz.

Buna rağmen, indirdiğim torrentler çok kaliteli ve sorunsuz çıkıyorlar. O açıdan gerçekten çok iyi.
Mesaj tarihi:
toggie said:

uye olmaya calıstım, "aynı gun iki kez hesap acamazsın" dedi. meger yıllar once actıgım uyelik duruyormus sdfsf.

banada oyle dedi ama uye olmaya calistigim acc sifreyle deneyince girdi

uyelik tarihide 2012-04-30 22:45:41 (3 minutes)
Mesaj tarihi:
Superonline fiber den ayrıldıktan sonra adam gibi upload edemediğim için ratiom düşüşteydi, mesaj attım admine ne yapıcaz diye, meali boşver hacı takıl sen olan bir cevap geldi, ama içinde iki önemli bilgi vardı paylaşayım:

- Golden torrentler download miktarınıza sayılmıyor, bunları indirirken yaptığınız upload ise upload miktarınıza sayılıyor.
- Hafta içi her gün 12:00 - 17:00 GMT (14:00 - 19:00 TSİ) free leech, indirdiğiniz ratio yu etkilemiyor.

Ha bunun haricinde yukarıda görüldüğü üzere, ratio yu etkilese de kimsenin umrunda değil ama merak eden vardır diye yazıyorum.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya benim uyelik vardı burada. mailimden de buldum eski üyelik bilgilerimi. ama login olamıyorum. kullanıcı adı ya da sifre yanlıs diyor. uyeligi silseler bu sefer mail adresimi yazınca oraya yolladık diye mesaj gozukmez. gerçi mail filan da gelmiyor.

silmisler midir ki? fena deildi ratio. bi de zaten sallamıyolardı da ratio yu çok.

nedir simdi benzeri sorunla karsılasmıs olan var mı?

eger silindiyse uyeligim bana yardımcı olacak davetkar birileri de ozel mesaj atabilir :D
Mesaj tarihi:
ya en son sifre maili subat ayında gelmis. yani 3-4 ay once girmisim en son. silinmis midir o kadar surede?

yok mu bir mail filan contact maili vs? bulamadım bi türlü
  • Yeni Oluştur...