Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
benim ana karakterim ve cidden zevk alıyorum oynarken.
Lazer tabancası gibi oka atan dh'dan da lazerle saldıran wizarddan daha yaratıcı olmuş. Bir iki item aldım ucuza daha zevkli hale geldi.

Cahilce oynuyorum biraz ama yavaş yavaş ilerliyorum. Daha nightmare'deyim. Hell vardı sanırsam sonrasında, orada ağlayacakmışım gibi geliyor :)

Kite bayıyor beni ama işe yarıyorsa yapacak bir şey yok :)
Angry Chicken çok iyiydi yalnız ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Bir ara buralarda fake olup olmadı net olmayan bir patch note geziyordu, WD'nin Primary skillerinden mana cost kalkacak diye. Noldu o patch işi yalan mı oldu?

Primary skillere kaynak harcayan tek sınıf WD ya, süper saçma değil mi bu?

Başlarda inferno bitirebilmek için çoğunluk gibi ben de "glass cannon" şeklinde giydirmiştim benim WD'u ve attack speed yüksek olduğundan mana bitiyordu sadece poison dart spamlayarak. Aslında şuan farkli değil durum ama AS nerflendiğinden eskisi kadar hissedilmiyor sadece.

Wizard dışında tüm class'lardan var bende şuan ama max level'a ulaştıktan sonra bırakıp WD oynamaya devam ettim. O yüzden kesin olmamakla beraber sanırım oyunda class'a özel item'lardan kullanmaya zorlanan bir tek WD var mana regen nedeniyle. Vision Quest falan bile bir yere kadar götürüyor mana regen olmadan.

Diablo 2'ye lod ile başlamıştım ben dolayısıyla Necromancer'ın release hali nasıldı bilemiyorum ama wow'da warlock acıların çocuğu olarak release olmuştu gayet. Blizzard'ın ya pet class'lara karşı bir gıcığı var ya da nasıl dengeleyeceklerini kestiremiyorlar.

Diablo 3 özelinde ise petlerin kasten kullanışsız release edildiğini düşünüyorum ben. İyi giyinmiş bir WD ile inferno act 4 daha kolay ulaşılabilir olur diye düşündüler sanıyorum. Yanlış olabilir ama izlenimim bu en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Gene diabloya geldim gene kesemiyorum. bazinga resmen. 10 dakika da kestiğim balial mı neyse barbarla 2 dk sürmedi kesmek. Farkı o zaman anladım işte.

ama ilkine göre çok daha iyi zarar verdim. sadece potion bittiği için de öldüm. ama yani 15 dakka filan bir adamı kesmeye kasmak da istemiyorum.

Birilerine kestiricem gene..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...