Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 2.el bölümü olarak en hızlı diyebilirim sanırım. 1-2 bişey sattıydım ben de çok çabuk olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bende benim kodak dijital çerçeveyi mi oraya koysam napsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ayıp ama ya. Pederle konuşmuştum böle böle maddi durumlar nedir ne değildir diye. Pazartesi ararım dedi. Ayıp olmasın diye bir şey yazmadım.... Ve kartları DH'de kaptırdım. Bu mudur yani? Adaletin var mı dünya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 dh ile kapışaman quixef said: Oha DH :P Kartlar satıldı :) Teşekkürler Silphatos! çok uygundu abi 1 saat içinde satılmaması anormal olurdu zaten. az para olsa kapardım ben gördüğüm an direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Benim de ağzım sulanıyordu kartlara da alsam evde yatacaklardı işte ağustosa kadar. İtiraf edeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 DH'ta hızlı satılır evet ama dolandırıcısı da boldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar