quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 XFX 6870, birisinin kutusu halen duruyor, diğeri daha önce alındığı için kutusuz. An itibariyle Vatan Bilgisayar'da (ki iki kart da Vatan Bilgisayardan alınmıştır, birincisinden emin olunmamakla beraber ikincisinin garantisi 100% devam etmektedir.) tanesi 425 TL olan bu kartları, ikisi 500 TL ye satıyorum. İlgilenenler özel mesaj göndersin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 iki karta toplam 500 TL istiyosun di mi? yanlış anlamadım? Olayı nedir bunların neden ucuz? Piyasa fiyatına da bakmadım gerçi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Piyasa fiyatı yukarıda yazıldığı üzere 425 TL ve evet tanesine 250 TL istiyorum. Ekran kartımı değiştiriyorum, dolayısıyla elimden çabuk çıkartmak için (ve bir tanesi kutusuz olduğu için) fiyatı düşük belirledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Tek fanlı mı Dual fanlı mı? Crossfire yapmışsın muhtemelen yine de OC yapıldı mı ? Son olarak hangi şehirdesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 XFX 6870, tek fanlı. OC yapılmadı. Ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Buradan bir şey satabilen oldu mu hiç? Boşa mı kürek çekiyoruz, nereden geldik nereye gidiyoruz? Ekran kartı diye girdim, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 oldu tabi ben zamanında gtx280 almıştım fiyatın iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 guzel fiyat gercekten ama xfire yapacak ne sistem ne de psu var. Tanesini 250e satsan direkt havaleyi gecerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Abicim tek tek satıyorum zaten, tanesi 250 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Satamıyoruz reyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 DH'e ilan koydun mu? Bu fiyata hemen alıcı çıkması lazım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 aynen dh'a koy orda ticaretini yapan çok var.demircibu arkadaşımız var hatta kendisi ekran kartı satıcısı olarak bilinmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Buradan roccat kave 5.1 headset dışında birşey satmadım hiç ama dh bu işlerin tam adresi orada 6.000-7.000 tl'lik satış yaptım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ben gaza gelip alırım demişimde sonra düşündüm antika 4850mle mutluyum ben ya 6870 gibi bi karta 250 çok uygun bi fiyat olmasına rağmen bilinçaltım izin vermedi ya kusura bakma sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 E abi DH de Çaylak olarak başlıyorsun sanki inanılmaz kaliteli bir forummuş gibi, çaylaklar da ilan koyamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Komisyon karşılığı koyarız :p Şaka bir yana yok mu hesabı olan arkadaşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 benim var hesap koyayım istiyosan verirsen ne yazılacak, bi de mail ya da telefon iyi olur direkt ulaşssınlar sana yoksa hiç milyonlarca pm akar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 burdan baya iyi mal satılıyo da, işte zamanlama önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 quixef said: E abi DH de Çaylak olarak başlıyorsun sanki inanılmaz kaliteli bir forummuş gibi, çaylaklar da ilan koyamıyor :( herkesle yüz göz olmak zorunda değilsin ki forumun belli bölümleri var düzgün şekilde seviyeli kullanıcılarla ilerleyen. oralara takıl gerisine bakma bile oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 şu an sadece tek bir konudan (bölüm değil) oluşuyor mesela benim için dh, onun dışına çıkmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 siplhatostan bomba itiraflar !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 asus 6850m var benim crossfire oluyo mu böyle alakasız kartlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bildiğim kadarıyla aynı çipset olması gerekiyor, ben risk almadım ikisini de aynı aldım misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Oha DH :P Kartlar satıldı :) Teşekkürler Silphatos! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Abi küçümseme dh o kadar 2.el bölümü acaip aktif xbox 360 sattım 2 kere 5 dakika sürmedi alıcı bulmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar