Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Exploding Palm skillinin kendi açıklamasını okursa, bu vuruş ile ölen bir mob , %30 hp'si kadar bir hasarı çevresine veriyor.

3 tane birbirinin aynısı rare gelince hepsini %30 altına indiriyorsun, birini exploding palm ile kesince patlayıp diğerlerini öldürüyor. her 3 mob da aynı anda ölünce sistemin kafa çorba oluyor hepsinden birden loot atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

act3 için tavsiye edilen res nedir ?
65k hp, 30k dps, 600 civarı resi var. dodgelanmayan, sürekli dmg veren element bazlı her saldırı çarpıntı yapıyor

act2 yi güle oynaya farmlıyabiliyorum. ona devam mı ediyim ? öyleyse tavsiye edilen bir güzergah varmıdır ?

http://i.imgur.com/qGEcb.jpg

dpsim 35% crit yüzünden sw-cyclone ile gözüktüğünden ÇOK daha fazla. dmg olarak sıkıntım yok yani
Sosyal ağlarda paylaş

0 loh var bende.blind kullanıorum damage rune ile.primary attack olarak fist of thunder thunderclap kullanıorum pasifler aynı.yanlız mantra conviction kullanıyorum overawe.senden daha ofansif yani.hpyi kıs biraz crit hit damage git %320 bende.belki daha hızlı kestigim icin zorlanmıyorumdur.illaki zorlayan packler geliyor.molten veya horde+arcane enhance falan.gerisi pek zorlayıcı degil.ah o loh bende olsa :D

şu yani build.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#aigXYk!UXZ!acYbca

Sosyal ağlarda paylaş

senin kullandığın build bayağı ofansifmiş yahu. firechain, molten, arcane vs gibi dodgelanamayan dmglara karşı ne yapıyorsun ?

35% crit var abi. sweeping wind-cyclone İNANILMAZ vuruyor. çıkartmam hiçbir şekilde

ek olarak exploding palm exploitlediğim için çıkartamam adsf
Sosyal ağlarda paylaş

o dedigin tarzda moblar geldiginde thunderclap ile zıpla blind at serenity aç mantra aç 7 saniye burst sonra serenity cd gelene kadar ufak ufak teleport ola ola sweeping wind bitmeyecek şekilde tırmala sonra gere rush in blind serenity.bikaç defada zaten biriki tanesi ölüyor.tek kaldıklarında falan faceroll zaten.

eğer zaten exploding kullanıyosan onu act3de denemek biraz zorluyor.en azından ben solo act3te yapmıyorum onu.act1 falan yaparken kullanıyorum.buildimizin felsefesi 7 saniyede 1 elite kesmeye odaklanmış durumda öle hpleri %10a çek patlat falan yapamıyorum act3te yani
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıştıgın zaman falan sağdaki soldaki moblara kutulara falanda zıplayıp paçayı yırtabilirsin bu şekilde.ki o life on hit o hp ile olaylar olaylar.crippling wave çok yawas zaten fist of thunderla çok daha fazla dps cıkarabilirsin.

blinding echo olabilir onun yerine.ama faith in the light %30 buff wermiyor sanırım attackspeed ile scale oldugundan %30dan daha fazla weriyor.yanına bide overawe + %15 standart buffumuz geldiginde 200klar havada uçuşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...