Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 evet fixlenmemiş http://i.imgur.com/MwsH6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 fixlenmeyen nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 sadece buff olayı fixlenmiş, tek buff alıyorsun ama loot yine 3 grup lootu hamhamha tokatlayın imam hatipliler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yok abi olmuyor, basıyorum hpsi az kalana exp.palm ı patlıyor hepsi öluyor ama 2 3 item anca atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 olm anlatsaniza sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 elitlerin hpsini azaltıyorsun %30 civarına çekiyorsun sonra exp. palm atıyorsun birine onu kesiyorsun o patlıyor diğerlerini öldürüyor hepsi ayrı ayrı loot atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 oluyor oluyor deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 evt yaptım 7 rare attı sonunda hepsi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Flassh said: elitlerin hpsini azaltıyorsun %30 civarına çekiyorsun sonra exp. palm atıyorsun birine onu kesiyorsun o patlıyor diğerlerini öldürüyor hepsi ayrı ayrı loot atıyor%30'dan itibaren 1 palm nasıl öldürcek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Exploding Palm skillinin kendi açıklamasını okursa, bu vuruş ile ölen bir mob , %30 hp'si kadar bir hasarı çevresine veriyor. 3 tane birbirinin aynısı rare gelince hepsini %30 altına indiriyorsun, birini exploding palm ile kesince patlayıp diğerlerini öldürüyor. her 3 mob da aynı anda ölünce sistemin kafa çorba oluyor hepsinden birden loot atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yanlış rune kullandım galiba. hangisini kullancaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 20-25% iyidir, impending doom mu neydi rune adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bu spirit stonelara niye vanishing dye işlemiyor lan. Hacı sakalı + kafada bantla gezmek barzolukta yeni bir seviye resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 act3 için tavsiye edilen res nedir ? 65k hp, 30k dps, 600 civarı resi var. dodgelanmayan, sürekli dmg veren element bazlı her saldırı çarpıntı yapıyor act2 yi güle oynaya farmlıyabiliyorum. ona devam mı ediyim ? öyleyse tavsiye edilen bir güzergah varmıdır ? http://i.imgur.com/qGEcb.jpg dpsim 35% crit yüzünden sw-cyclone ile gözüktüğünden ÇOK daha fazla. dmg olarak sıkıntım yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 40k hp 600 allress 33k damage aynen cyclone spec oynuyorum zorlanmadan.diger skillerin nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 loh abi loh lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WVgXih!UXZ!ZYYbca 750~ civarı loh var sadece. ondan mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 0 loh var bende.blind kullanıorum damage rune ile.primary attack olarak fist of thunder thunderclap kullanıorum pasifler aynı.yanlız mantra conviction kullanıyorum overawe.senden daha ofansif yani.hpyi kıs biraz crit hit damage git %320 bende.belki daha hızlı kestigim icin zorlanmıyorumdur.illaki zorlayan packler geliyor.molten veya horde+arcane enhance falan.gerisi pek zorlayıcı degil.ah o loh bende olsa :D şu yani build. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#aigXYk!UXZ!acYbca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sw yerine blind+miss alırsan çok daha rahat edersin. dps de çok bir farkı olmuyor zaten. ki cyclone+blind bi de sonra mantra. 10 sn falan immun oluyorsun herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sw yerine dedigin sweeping wind deil dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 senin kullandığın build bayağı ofansifmiş yahu. firechain, molten, arcane vs gibi dodgelanamayan dmglara karşı ne yapıyorsun ? 35% crit var abi. sweeping wind-cyclone İNANILMAZ vuruyor. çıkartmam hiçbir şekilde ek olarak exploding palm exploitlediğim için çıkartamam adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 o dedigin tarzda moblar geldiginde thunderclap ile zıpla blind at serenity aç mantra aç 7 saniye burst sonra serenity cd gelene kadar ufak ufak teleport ola ola sweeping wind bitmeyecek şekilde tırmala sonra gere rush in blind serenity.bikaç defada zaten biriki tanesi ölüyor.tek kaldıklarında falan faceroll zaten. eğer zaten exploding kullanıyosan onu act3de denemek biraz zorluyor.en azından ben solo act3te yapmıyorum onu.act1 falan yaparken kullanıyorum.buildimizin felsefesi 7 saniyede 1 elite kesmeye odaklanmış durumda öle hpleri %10a çek patlat falan yapamıyorum act3te yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 haaa thunderclap blink veriyordu dimi deniyim bu gece, teşekkürler faith in the light almam ama herhalde. 20% uptimela 30% dmg increase çok düşük gibi. gerçi build burst üstüne olduğu için etkisi daha fazla olabilir. neyse deniyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sıkıştıgın zaman falan sağdaki soldaki moblara kutulara falanda zıplayıp paçayı yırtabilirsin bu şekilde.ki o life on hit o hp ile olaylar olaylar.crippling wave çok yawas zaten fist of thunderla çok daha fazla dps cıkarabilirsin. blinding echo olabilir onun yerine.ama faith in the light %30 buff wermiyor sanırım attackspeed ile scale oldugundan %30dan daha fazla weriyor.yanına bide overawe + %15 standart buffumuz geldiginde 200klar havada uçuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bende barbar dan sonra monk başladım daha zevkli valla da şuan 56 yım sanırım 60 olunca neye yönelim crit bir setmi yoksa dw loh filanmı abanim? Bu arada DW oynamak istiyorum ve fist gidicem mace/spear gibi hantal silahlar kullanmak istemiyorum help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar