Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

melee olanlar sıkıntı olmuyor pek dps yüksekse ama ranged olanlar sorun yaratabiliyor ara sıra. mob tipi de önemli ama. mesela demonic tremor, hulking phasebeast, colossal gorgol vs sorun çıkarabiliyor yeri geldiğinde. ww spec ile de ranged olanlar sıkıntı yaratabiliyor arada.

wotb bitene kadar kesemezsen arka arkaya nightmare kötü baya
Sosyal ağlarda paylaş

ya wotb bitene kadar kesemiyorum çünkü dps yüksek ama shield açtıkları ve fear attıkları için vuramıyorum, üstelik bazıları bi de yerinde durmuyor kaçıyor. wotb bitince de frozenlar işlemeye başlıyor bu sefer.

DH ile ölümüne kite'lı yorum, bir önceli lvl a falan bile kaçıyorum yine de ölmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fear atamazlar wotb varken. shield açınca diğerine vurabilirsin ama bazen kesilmiyor wotb bitene kadar hakkaten. işte yerdeki frostlara vs dikkat etmek lazım öyle durumlarda. nasıl bir build kullaniyorsun bilmiyorum ama ww/sprint spec ile hiç bişey yapamazsas sprint açıp kitelayarak kesersin en kötü
Sosyal ağlarda paylaş

o buildi kullandım ben de uzun süre sonra leap yerine battle rage + blood shed aldım. wotb rune de slaughter yaptım. daha rahattı eliteler bu şekilde. mobility skill olmayışı alışana kadar zorluyor biraz ama alışınca güzel baya.

ww spec deneyeceksen de şunu öneririm. son passive sana kalmış, nerves of steel, superstition, brawler, bloodthirst, relentless yada artık ne istersen. bash de sadece ne olur olmaz diye ve bazı tek moblarda çabuk fury kazanmak için var. istersen başka bi fury generator de koyabilirsin yerine hatta leap veya overpower kullanan da var da ben sevemedim onu bi türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Sakın dizme şu anda.

Nasıl yani diyeceksin :D 1.04 patchi geliyor. Şu andaki oyunla ciddi farklılıklar olacak. Gerek Thrash moblardan çıkan magical'ın 4 katına çıkartılması gerekse elitelerin zorluğunun düşürülmesi ve bir de buna yeni gelecek legendary buffını da ekleyince şu anda para harcamak inanılmaz saçma hale geliyor. Eğer boş durmayayım farm yapayım diyorsan AH farmla. Ah farmlamayacağım. Act3 farmlayacak ucuz yollu bir şeyler istiyorum diyorsan seni;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0iyqjhYO7GI

buraya alalım.

20m az para değil boş boş durup enflasyona kurban etmek istemiyorsan Ah farmlamanı şiddetle öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...