Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ya act 3'de hakkaten kanser ediyor DH ile oynamak solucanlar-teleporterlar falan yüzünden ama alışınca yapıyorsun. barbarımla mesela çok daha rahat oynuyorum ama bazı elitlere 2-3 kere ölüyorum gidip. Bu shieldlı, fear atan, frozenlıları ölmeden nasıl kesiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 melee olanlar sıkıntı olmuyor pek dps yüksekse ama ranged olanlar sorun yaratabiliyor ara sıra. mob tipi de önemli ama. mesela demonic tremor, hulking phasebeast, colossal gorgol vs sorun çıkarabiliyor yeri geldiğinde. ww spec ile de ranged olanlar sıkıntı yaratabiliyor arada. wotb bitene kadar kesemezsen arka arkaya nightmare kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ya wotb bitene kadar kesemiyorum çünkü dps yüksek ama shield açtıkları ve fear attıkları için vuramıyorum, üstelik bazıları bi de yerinde durmuyor kaçıyor. wotb bitince de frozenlar işlemeye başlıyor bu sefer. DH ile ölümüne kite'lı yorum, bir önceli lvl a falan bile kaçıyorum yine de ölmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fear atamazlar wotb varken. shield açınca diğerine vurabilirsin ama bazen kesilmiyor wotb bitene kadar hakkaten. işte yerdeki frostlara vs dikkat etmek lazım öyle durumlarda. nasıl bir build kullaniyorsun bilmiyorum ama ww/sprint spec ile hiç bişey yapamazsas sprint açıp kitelayarak kesersin en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ignore-revenge-warcry-wotb-frenzy-leap kullanıyorum. ww buildi yaptım ama sevmedim belki gene yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 o buildi kullandım ben de uzun süre sonra leap yerine battle rage + blood shed aldım. wotb rune de slaughter yaptım. daha rahattı eliteler bu şekilde. mobility skill olmayışı alışana kadar zorluyor biraz ama alışınca güzel baya. ww spec deneyeceksen de şunu öneririm. son passive sana kalmış, nerves of steel, superstition, brawler, bloodthirst, relentless yada artık ne istersen. bash de sadece ne olur olmaz diye ve bazı tek moblarda çabuk fury kazanmak için var. istersen başka bi fury generator de koyabilirsin yerine hatta leap veya overpower kullanan da var da ben sevemedim onu bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bi deneyeyim bu şekilde, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 öm attım aslında ama doluymuş kutu neyse burdan vereyim linki http://www.youtube.com/watch?v=zocPsHdUnwA frozen ve nightmarish yoktu bu packte ama farketmez zaten wotb bitmeden ölüyor hepsi. fear ve frost immunesun zaten wotb süresince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 teşekkürler video için. tornado-ww buildle oynuyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 lvl 30 um hangi silah turunu tercih etmeyleim dual mi bow mu xbow mu ? bide en verimli spec ne olabilir acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 crossbow kullan. gerçi hit chance'in düşükse bow kullanman daha iyi olur. lvl 30da da hit chance in olmayacağına göre bow kullan en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 % 13 hit chance var archerysiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bow kullan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Wayne said: lvl 30 um hangi silah turunu tercih etmeyleim dual mi bow mu xbow mu ? bide en verimli spec ne olabilir acep. bende şu soruyu sormaya gelmiştim.zaten faceroll ama daha kolaylaştırması için hangi skilleri ve pasifleri kullanıyorsunuz hm-hell leveling için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oynamayan dh varsa item versin bana ya act1 den çıkamıyorum cok fazla da oynayamıyorum 2.5m para var item da düşmüyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 20-30m gold mevcut nasıl gear dizsem acep inferno act3 ü rahat rahat farmlamak için filan?okudum yazılanları ama kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Sakın dizme şu anda. Nasıl yani diyeceksin :D 1.04 patchi geliyor. Şu andaki oyunla ciddi farklılıklar olacak. Gerek Thrash moblardan çıkan magical'ın 4 katına çıkartılması gerekse elitelerin zorluğunun düşürülmesi ve bir de buna yeni gelecek legendary buffını da ekleyince şu anda para harcamak inanılmaz saçma hale geliyor. Eğer boş durmayayım farm yapayım diyorsan AH farmla. Ah farmlamayacağım. Act3 farmlayacak ucuz yollu bir şeyler istiyorum diyorsan seni; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0iyqjhYO7GI buraya alalım. 20m az para değil boş boş durup enflasyona kurban etmek istemiyorsan Ah farmlamanı şiddetle öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 fiyatlar yarısına 1/3'üne düşmüş yalnız şuan. patch gelince oyuncu sayısı tekrar artabilir, o zaman da fiyatlar vınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 build çeşitliliği yok diyenlere gelsin bu da http://www.youtube.com/watch?v=muRitrcVW-Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Natalya dizecek kadar parası olan adama build çeşitliliği var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 4 parca natalya olmadan da çalışıyormuş o build. redditte gördüm sadece, deneme yada çok inceleme şansım olmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 natalyasız da oluyor bin tane güzel build de natalyanın 4lü setini tamamlayınca aldığım zevki başka hiçbir şeyden almadım. One hand silah - kalkan la oynayıp shadow powerla tanklayarak kesenler bile var, baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Meh ben o buildi kendim bulmustum. Ustelik strafe boyunca shadow power bonusu ornegin 30% life leech etkin oluyor. Normalde 3 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 1.0.4 ile en iyi buildler ne oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://i.imgur.com/kHIyz.jpg Şundan bulsak ahhh ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar