Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

deflekt said:

baybety said:

bunları taktığımda o zaman 38 critical hit zararım olcak bir de bunların dex olanları inanılmaz pahalı attack speed olayıda yok benim damage dibe vurcak millet bu 110k dmg nasıl yapıyo ?
hele hele soketlilerine bakmaya bile çekiniyorum öyle bir amulet ring ikilisi almak lazım ki hem dex olsun hem extradan chd olsun birde soket olsun ( çok mu şey istedim :)????).
ama artı tarafı +100 vital ve hp regen ve extradan MF var kafam çok karışık çook. :(((

ustunde +elemental damage olan (adds holy damage, adds fire damage gibi) itemlar cok hayvani dps veriyor. Sadece dex'li zunimasa bile 15-16k verebiliyor tek basina.

Onlar o schooldaki abilitylere %5-6 extra damage ekliyorlar lan, elemental arrowun damage'ı %yle artıyor da biraz da poison vuruyor falan değil ahah, DH halinizle gidip zunimassa falan almayın sfsdgf.
Sosyal ağlarda paylaş

1.0.3 patchiyle repair costlarin yükselmesi glass cannon'ı zaten yalan etti gibi.Yakında pvp'nin gelceginide goz onunde bulundurarak demon hunteri balance olarak oynamak bana daha mantıklı geliyor.Yine ayni patchde DH'ler agır nerfler yemelerine karsin, blizzard natalya setinin 4 parcasini bufflıyarak (+2 disc regen/sec) bizlere buyuk bir kıyak gecti.Yine Blizzard'ın forumlarinda pek cok kisi seti dogru durust bir sekilde (Dex,max discipline veren itemlarla) tamamlamak icin cok fazla para gerektiginden yakinsada kendi tecrubelerime dayanarak kesinlike degdigini ve pvp acisindanda cok buyuk bir avantaj olabilcegini soyliyebilirim.Parasi kısıtlı olanlar icinse natalya's mark (ring) yerine, setin 1h bowunu alarak yada Natalya's soul (bot)'u dex vermeyenlerden alarak 3-4m'e 4 set bonus'u tamamlayıp su an oyundaki en imba item bonusundan yararlanmalarini tavsiye ederim.Ayrica +max disc veren bir quiverda bu dogrultuda işinize epey yaricaktir.Kalan itemlarsa full crit dmg, crit hit chance, dex agırlıklı giyilirse daha iyi bir sonuc alcagınıza eminim.Parasi olanlar icinse 4 parca natalya setini 2 parca inna (Belt ve pants) olmak uzere desteklemelerini oneririm.Uzun lafin kisasi hic bir legendary, hic bir set bufflanmamıs yada sacma sapan set bonuslar verirken, natalya gibi efsane bir set var ve bence kullanmamak buyuk bir hata...HF
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Onlar o schooldaki abilitylere %5-6 extra damage ekliyorlar lan, elemental arrowun damage'ı %yle artıyor da biraz da poison vuruyor falan değil ahah, DH halinizle gidip zunimassa falan almayın sfsdgf.

1.0.3 den sonra gelen ufak patchlerde degistirilmediyse ki hic zannetmiyorum, su an direk olarak poison damage ekliyor. O school'a ozel abilitylere degil. Zaten azicik yuksek dex'li zunimassa's journey aratirsan fiyatlarindan boyle oldugunu oldukca rahat bir bicimde anlayabilirsin. Azicik arastirmak lazim.

Ama bana kalirsa boyle bir yatirim yapmak yanlis olur, muhtemelen degistirilecektir.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5889090097
Sosyal ağlarda paylaş

Herkeze selamlar,
Arkadaşlar 32k hp,40 dodge, 45 dmg reduction, 2000 civarı dex, ss olmadan 30k dps, ortalama 410 all resistance sahibi bir hunterım var, act1 de gayet rahat olmama rağmen act2 de elitlerde ölerek, act3 de normal moblarda bile ölerek ilerliyebiliyorum, baliel, glom gibi boss fightlar imkansız gibi bişi olmuş durumda, tam olarak nasıl bir gear yapmam gerektiği konusunda inferno bitirmiş arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ssäli 85k dps. 38k HP. 3k kusur armor. 300 all resist. vardi. act2yi bundan kotu statlarla bitirdim. Ama act3 goham gecememistim.
Ararken bir ust mesajdaki videoda ki buildi buldum. Geari aldim, buildi yaptim ilk denemede Gohami rahat gectim. Su anda beni hemen hicbirsey zorlamiyor. Arada oluyorum ama Tank oynamak glasscanona gore asiri rahat. Umarim nerflemezler.
Su anki satatlarim. 600 kusur all resist. 65k hp. 4500 armor. 12k dps. Daha iyi gear bulabilirsem armoru 5500 e cekmeliyim, birazda dps arttirmali.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba arkadaşlar..

+6 gloVes yapıyorum istiyen olursa eklesin ..yapım sırasında twitch acılıcak..

1 ADET GLOVES YAPIMI İÇİN

28 ADET İNFERNO ESsenCE
5 ADET İNFERNO TEAR
8 ADET SECRETS
100 K

arkadaşlar elimde hazır yapılmıs +6 özelikli glovesler (eldiven) var .. ekleyin linklim begendiğinizi alırsınız.. fiyatınıda siz belirleyin..:)

link http://www.justin.tv/havadakarada_

havadakarada#2489

tşkler..
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Bende ssäli 85k dps. 38k HP. 3k kusur armor. 300 all resist. vardi. act2yi bundan kotu statlarla bitirdim. Ama act3 goham gecememistim.
Ararken bir ust mesajdaki videoda ki buildi buldum. Geari aldim, buildi yaptim ilk denemede Gohami rahat gectim. Su anda beni hemen hicbirsey zorlamiyor. Arada oluyorum ama Tank oynamak glasscanona gore asiri rahat. Umarim nerflemezler.
Su anki satatlarim. 600 kusur all resist. 65k hp. 4500 armor. 12k dps. Daha iyi gear bulabilirsem armoru 5500 e cekmeliyim, birazda dps arttirmali.

12k dps le dh mı oynanır, intihar sebebi direk
Sosyal ağlarda paylaş

Inferno act 3 ve 4 te Goblin'e Gas granades ve Caltrops (jagged spikes) ile vurmama ragmen rahat rahat kapi acip kaciyor. Bir kac kere koseye sikistirdim yine de kacti. Sanki gaz granades ile bir- iki vurusumdan sonra bu vurusu ve trap'i Dot'tan sayiyor ve kapi acma olayi dot'u ignore ediyor. dmg. almasina ragmen kapi summonluyor dibimde.
Sosyal ağlarda paylaş

reflectli rareları nasıl kesiyosunuz? bugün horde fast reflectli bi tane geldi, bayağı da fazla hpsi vardı reskille bağladı kesemedim bi türlü. zaten minion ordusu yakınlardayken benim traplerin üstünden geçti mi vurmalarına bile gerek kalmadan %90 ı filan gidiyo hpnin, ondan sonra ben ne vursam kendim ölüyorum zaten. vurmasam onlar kesiyo.
gearım bayağı tırt gerçi, ama yine de bayağı fena ezildim(2 sayfa önceki gibi aşağı yukarı, çok az fark var). infernoya başladığımdan beri oyundan soğumuştum zaten azar azar oynuyodum, bu sefer act1 i bitirecek kadar oynuycam diye gaza gelip başlamıştım, reskill i yiyince ragequit çektim bıraktım.

bunlara karşı ille de life steal itemı filan mı bulundurmak lazım? reflect % leri kaç? dengelemek için ne kadar ls stacklemem gerekli? veya bunları kesmek için ucuza gear bulunacak bir build filan varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Reflectleri kesmek için smoke screen kullanman lazım. Trapleri üst üste gelecek şekilde bir alana koy, tam patlayacağı sırada ss'e bas. ACT1 için çok problem olmaması lazım health potion+preperation ile. ACT2 ve ACT3 için ise en iyisi clustar arrow, direk onu atıp SS basacaksın oralarda da.
Sosyal ağlarda paylaş

glass canon oynamıyosan shadow power(gloom rune ile) reflect dmgleri çok rahat kesiyosun,ama dmg nin birz iyi olması lzm ki hp regen yapabilesin.ss lede kesersin de cok sıkıntılı,reflect dmg+diğer sağlam kombolarla işkenceye dönüşüyo ve 1.5 sn de max 1-2 tane vurabiliyosun en fazla.disc in bitene kadar shadow powerda yardır bitince kaç preple falan uzun süre dayanabiliyosun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...