icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Remus said: 1000 dpsli 2h crossbow > 2x 990 dpsli 1h cross bow olarak dusumek pek yanlis olmuyo. denedinizmi hiç dps nasıl farkediyor? 2x 1h alınca patır patır atmaya başlıyorsunuz, crit damage da deli dps farkı yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Sevgili hunter kardeşlerim, bu reflect damage hedesiyle nasıl başa çıkıyorsunuz acaba? 85k dps 20k hp var. easive fire ve trap ile çok rahat ilerliyorum ancak reflect damage geldimi trapler beni öldürüyor. all res, hp falan mı kasmak lazım? nedir püf noktası nedir bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 invis basıcaksın damage output yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 icphedia said: Remus said: 1000 dpsli 2h crossbow > 2x 990 dpsli 1h cross bow olarak dusumek pek yanlis olmuyo. denedinizmi hiç dps nasıl farkediyor? 2x 1h alınca patır patır atmaya başlıyorsunuz, crit damage da deli dps farkı yaratıyor.quiverlarda %16-17 attack speed oluyo 2x1h suan gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Ben uzun sure 1handed x2 kullandim. Crit ve crit damage gear yaptim. Iyiydi ama elime crossbow alinca cok daha iyi oldu. 1 handedler ornegin 25k critlerken crosbow 85k critliyor. Aoe vurunca zaten hemen her moba tek atiyorum. 1handed sadece cok hizli hatrate biriktirilmesi gereken buildlerde kullaniliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 2x1h cok end game gereksiz masraf. 20M harcayip quiver+2h ile alacagin dpsi 100M felan harcayip 2x1h ile alirsin. Zaten su an icin 2h daha iyi hani maximum AH de 1200 luk felan 1h gordum ben 2h icin max 1400lerde felan. kisaca 2x1h icin harcayacagin paraya 2h crossbow al kalan paraya set parcasi al Rmah ta sat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 1h crossbow +10 disc, socket, crit dmg aynısından 2 tane olduğunu düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Aluriel said: 1h crossbow +10 disc, socket, crit dmg aynısından 2 tane olduğunu düşün. nedense birden aklima 500 Euro geldi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 bu act 4 ün hemen başındaki boss için hangi skilleri almak lazım ya, kesemedim bi. alana iyi vuruyor diye trap falan kuruyorum da olmuyor. tentacle alınca rahat oluyor minionlar ama bu sefer de imkan bulup boss a damage veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 hor pursuit ve damage veren caltropsu alıp 4 köşe koşacaksın akşama kadar, kesmek için trap koyarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 critimi %37.5 a cıkardıgımdan beri ss i bırakmıs yerine nightstalker almıstım ama galiba hot pursuit cok daha mantıklı eger hungering arrow kullanırsam hızlı moblara karsı falan. begendim bu fikri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 _ILuVaTaR_ said: hor pursuit ve damage veren caltropsu alıp 4 köşe koşacaksın akşama kadar, kesmek için trap koyarak. 2. seferde kestim abi aynen böyle yapıp, eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 screwy said: critimi %37.5 a cıkardıgımdan beri ss i bırakmıs yerine nightstalker almıstım ama galiba hot pursuit cok daha mantıklı eger hungering arrow kullanırsam hızlı moblara karsı falan. begendim bu fikri ben de 40-45 civarı yapınca bırakıcam ama bi amulet lazım, onlar da biraz pahalı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 bir yol gösterin. 2 aydır act I den cıkamadım. act II deneyim dedim 4. mausumu kırdım az önce silerim böyle oyunu da yapanı da.. dadasfsdasdf hp 33k , dps SS'li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 dps'in act 1 için gayet yeterli ancak o resistlerle düz minionlardan bile tek yersin. Yerinde olsam resist yükseltirdim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Myshkin said: dps'in act 1 için gayet yeterli ancak o resistlerle düz minionlardan bile tek yersin. Yerinde olsam resist yükseltirdim biraz. evet haklısın ama mf dende vaz gecemıyorum 168 self mf var (o bile çok az bence) birini kassam diğerinin ucunu kacırıyorum. zaten gold yok. act I den milyarlık item dusmesini beklicez anlaşılan. dasfsfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Şöyle yapabilirsin. Kız arkadaşım DH ile 2. köyü bitirmek üzere. (Belial'in enrage'ine çözüm bulabilirse geçecek.) Belt ve Shoulderlar'ın verebilecekleri max dex miktarı diğer parçalardan daha az olduğundan Dex ihtiyacını bot, eldiven gibi parçalara yöneltti. Mesela şu anki shoulder'ı sadece 30 dex verirken 110 vita %8life ve 68 AR veriyor. (50kya mı ne aldıydı.) O parçadan fazlasıyla defansif özellik geldiği için, bot, eldiven gibi yüksek dex verebilen parçalarda defansif özellik olmadan full ofans affixleriyle rahatlıkla ilerliyor. O diilde SS'siz dps'ini paylaşsan daha fikir verici olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Aceace said: Şöyle yapabilirsin. Kız arkadaşım DH ile 2. köyü bitirmek üzere. neyse oyunu uninstall ettim bile.. yarın da pc satısa cıkarıyorum. bu kadar yeteneksiz bir insanın oyun oynamaya hakkı yok.. afggsasdad ss'siz 30k dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Yoo... Oyle dusunme. Lisede bir alt sınıftan bir hatun beni, Red Alert 2, Warcraft 3, Eycuf 2 ve Kantırda çok pis dövüyodu:D Bende onu D2 de ve halflife'ta dövüyodum. Birde gereksiz fazla mf biriktirmişsin. Act 2de 160 yerine 100 mf ile yapacağın farm daha yararlı olacaktır. Bozma hemen moralini. birde o crit dmg ne abi oyle? 174ü derhal 250nin üstüne çekiyosun. DERHAL :D Crit Chance'ta SS'siz 30ları bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 saol onerılerını dıkkate alıcam. tabı once bıraz gold kazanmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#fRdgZV!Yec!bZbYcc act1 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aeYglV!eYW!cbZYbc act2 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#fPTgjV!Yge!bYZYYc act3 solo değilse (cluster grenade yahut gas grenade evasive fire yerine mellee birşeyler varsa partide daha temiz iş yapabiliyor) 29k hp 150 falan resistler 64k da dps %34.5 crit %300 crit damage. shadow power basınca hulking phasebeast eliteler 15-20k vuruyor, act2de tek atan birşey zaten yok, act1 speed farm falan. tek problem act3 oynarken mortar,vortex,jail,arcane bir arada gelirse ya da ilk 3lüye frozen falan herhangi bir affix farketmiyor :D bu all resist defansif dalgaları nedir anlamış değilim :) 40k hp 450 all resistle aynı 60k altı ss'siz dpsin varsa partide yükten başka birşey olmuyorsun, denedim gördüm. o defansif statlarda 60k dpsi görmek için de temiz para bayılmak gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 nordlydian said: bir yol gösterin. 2 aydır act I den cıkamadım. act II deneyim dedim 4. mausumu kırdım az önce silerim böyle oyunu da yapanı da.. dadasfsdasdf hp 33k , dps SS'li aynı statlarla act3 farmlıyordum ben 1,03 den önce dokunsalar ölüyorsun ama, repair acıtmaya başlayınca barbara geçtim direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Abii invis ken neden wallın, mobun içinden GEÇEMİYORUM !!! Sıkıştırıp, sıkıştırıp tecavüz ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ahah oldu, başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 mobun içinden vaultla geçiliyor, ss'le de geçile imba olurdu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar