DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 barbar ile act2 de 4 tane champ imp öldürdüm aynı anda 4 stack valor geldi demek bundanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 _ILuVaTaR_ said: şöyle bi çakallık paylaşmak istedim, belki duymuşsunuzdur monkların exploding palm ile 2-3x loot ve NV almasını. ha işte bu monklara özgü bir şey değil aslında, multishotla hepsini aynı anda öldürdüğüm zaman ben de 3 stack NV ve loot alabiliyorum, belki kullanırsınız sdf hplerini nasıl ayarlıyosun? bi türlü ayarlayamadım entangling shot chain gang deniyorum şuan ama o da olmuyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 valla ben multishot/impale kullanıyorum zaten, ya tek tek impale ile canlarını azaltıp multishotla bitiriyorum yada baştan sona multishot ile öldürüyorum. tabi mob türüne ve affixlere göre değişir bazılarını böyle öldürmek imkansız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Arkadaşlar selam, Bayadır forumlara msj atmıyordum d3 sen nelere kadirsin:) DH charımla ilgili bir kaç şey danışmak istiyorum. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aPXYTV!eTY!cYZbZb linkteki buildle oynuyorum. Statlarım ve silahım ssteki gibi. Silahı LoH yüzünden kullanıyorum. Cluster bombsun dmgı bana çok rahat act 1 farmlattırıyor.[img=http://img341.imageshack.us/img341/3752/statsit.th.jpg] Oynarken Caltrops+jagged spikeın vurduğu her dmg bana can olarak geri dönüyor, diğer taraftan yavaşlattığım moblara cluster bombs atıyorum. Bu saatten sonra gearı hangi yönde geliştireyim dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ben daha hell'deyim, glass cannon tarzi oynamaktan zevk aliyorum. Cluster Arrow kullandigina gore sen yakin mesafe dovusuyorsun. Bence build'in cok farkli seyleri ayni anda yapmaya calisiyor. Cluster arrow ustune kurulu farkli bir build belki sana daha iyi gidecektir. Mesela: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#UPXgTV!egb!aaZYZb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Spike Trap çok iyi ya. evasive fire & traple kendimi buldum diyebilirim. 400klar havada uçuşuyor. DH'a da gear almayı bıraktım. ss'li 179k dps de zaten herşeyi kesebiliyorum act 3'te. Act 4 hiç oynamadım, yeterli champ yok, oppressoarlar, fallen angellar falan da çekilmez. son durumda hatırladığım kadarıyla statlar: 2370 dex 22k hp 340% crit dmg 30 kusur crit 200 all res Prep, SS, Evasive Fire, Spike trap şart. Yalnız kalan skillerde kararsız kaldım. Şimdiye kadar hatred veren Mark for Death ve immobilize yapan caltrops kullanıyordum. Mark for deathi champlarda bazen kullanmayı unutuyorum. Azmodanda iyi oluyor, ama sanırım bunu ve caltropsu bırakacağım. Önerisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ben de bi dh kastım. normalde act2 goblin farmlıyodum %250 mf ve 17k dps ile ama acaba bu karakterle bari act 3 e dogru adım atarmıyım dedim(barbarla beceremiyorum asd) act 1 i suana kadar 21k dps 30k hp 150ser resist 150 mf ile yapabiliyorum gibi gorunuyor. dex im biraz az acaba act 2 3 e gecerken minimum kac yapmak lazım dps i? 150klar goruyorum millette ama ben tabi okadar zengin degilim cok item kovalıyorum bisey cıkmadı suana kadar. 50 60k ile de act 2 3 u gecebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ben SSli 42k DPS ve nerdeyse 0 Resistle geçtim ActIIyi Beliale kadar. Sonra Resist aldım dünyam değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Hedef Crit % Chance kaç yapayım sonrasını Dex ve Crit DMG % kasıcam ve Magic Find. Seti baştan düzeyim diyorum para gördüm ya 2 milyon battı hemen harcıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 archery vengence cull of the weak kullanıyorum ne alayım bunlar yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bende Cull Of the Weak, Archery ve SS kullanıyorum ben ama dediğim gibi orta karar bir karakter benim char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Absolut said: Hedef Crit % Chance kaç yapayım sonrasını Dex ve Crit DMG % kasıcam ve Magic Find. Seti baştan düzeyim diyorum para gördüm ya 2 milyon battı hemen harcıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 tekrar geldim ssli 56k dps im var 23k hp 300 er resistim var(phys 400) build olarak prep(backup plan) - ss(lingering) - caltrops(tortous) - cluster arrow(cluster bombs) - devouring arrow ve elemental arrow(ball lightning) passive ss steady ve archery kullanıyorum. act2 de biraz zorlanıyorum. hp biraz az farkındayım onun dısında var mı aslında sunu soyle alsan hp ile olan riskini azaltırsın diyceginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 screwy said: tekrar geldim ssli 56k dps im var 23k hp 300 er resistim var(phys 400) build olarak prep(backup plan) - ss(lingering) - caltrops(tortous) - cluster arrow(cluster bombs) - devouring arrow ve elemental arrow(ball lightning) passive ss steady ve archery kullanıyorum. act2 de biraz zorlanıyorum. hp biraz az farkındayım onun dısında var mı aslında sunu soyle alsan hp ile olan riskini azaltırsın diyceginiz 35k hp ve 57k dmg var act I'den kafamı cıkaramıyorum. dfafadas ne beceriksizmişim ben ya.. ulan resist yokmus ya la.. bu arada act II ıcın kolay spotlar var mı ilk bolumu gecemedim hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 screwy said: cluster arrow(cluster bombs) Bunun yerine rain of vengence stampede veya 5 sn stun cakan (en son rune) onu al sıkıstınmı basıyosun rahatlatıyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 act 1 %150 mf ile yapmıstım cok kolay dh ile resist 100 yetiyo act 1 e. act2 de simdi maghda yı kestim. biraz ugrastırdı ama packler neyse ah acılınca act3 icin calısmalara baslıycam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Beliali 1 kere denedim sonra denemedim ben ya bu akşam vaktim olursa bi deniyim dicemde 2. kısımda HP yetmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 1 jetona gecerim abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 arkadaşlar sizlere bir sorum var Ben DH yim ve arkadaşımla akşam d3 kastık baya bi süre yerden Legendary item düştü aldım baktım dmg düşüyo ama bütün resistler iki katına çıkmış daha önce 320 - 380 arasında olan resistlerin 580 600 civarı oldu itemin üstünde reduces the duration of control impairing effects %9 var farklı ama sabah girdiğimde bütün resistler 320 - 380 aralığına geri dönmüş acaba bilmeden itemin birini mi sattım naptım bilmiyorum reduces the duration of control impairing effects ile birlikte hangi stat olması lazım resistlerin coşması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 biraz daha item aldım %26.5 crit hit e ulasınca sharpshooter i bıraktım. ss siz 42k dps im. var bakalım act 2 nasıl gidicek(ssli 91k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 SS yerine ne alıyorsun? 42k SS iken yapmıştım ben ActIIyi zorlanmaman lazım çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 SS'siz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 baybety said: arkadaşlar sizlere bir sorum var Ben DH yim ve arkadaşımla akşam d3 kastık baya bi süre yerden Legendary item düştü aldım baktım dmg düşüyo ama bütün resistler iki katına çıkmış daha önce 320 - 380 arasında olan resistlerin 580 600 civarı oldu itemin üstünde reduces the duration of control impairing effects %9 var farklı ama sabah girdiğimde bütün resistler 320 - 380 aralığına geri dönmüş acaba bilmeden itemin birini mi sattım naptım bilmiyorum reduces the duration of control impairing effects ile birlikte hangi stat olması lazım resistlerin coşması için? partide barbarian vardı, war cry sayesinde resistlerin %50 arttı büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Absolut said: SS yerine ne alıyorsun? 42k SS iken yapmıştım ben ActIIyi zorlanmaman lazım çok fazla.archery steady aim cull of the weak kullanıyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Aluriel said: partide barbarian vardı, war cry sayesinde resistlerin %50 arttı büyük ihtimalle. evet yaa arkadaş barbariandı demek ondan geliyomuş bütün resistler teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar