Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

_ILuVaTaR_ said:

şöyle bi çakallık paylaşmak istedim, belki duymuşsunuzdur monkların exploding palm ile 2-3x loot ve NV almasını.

ha işte bu monklara özgü bir şey değil aslında, multishotla hepsini aynı anda öldürdüğüm zaman ben de 3 stack NV ve loot alabiliyorum, belki kullanırsınız sdf

hplerini nasıl ayarlıyosun? bi türlü ayarlayamadım entangling shot chain gang deniyorum şuan ama o da olmuyo :/
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar selam,

Bayadır forumlara msj atmıyordum d3 sen nelere kadirsin:)

DH charımla ilgili bir kaç şey danışmak istiyorum.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aPXYTV!eTY!cYZbZb
linkteki buildle oynuyorum.

Statlarım ve silahım ssteki gibi. Silahı LoH yüzünden kullanıyorum. Cluster bombsun dmgı bana çok rahat act 1 farmlattırıyor.

[img=http://img341.imageshack.us/img341/3752/statsit.th.jpg]

Oynarken Caltrops+jagged spikeın vurduğu her dmg bana can olarak geri dönüyor, diğer taraftan yavaşlattığım moblara cluster bombs atıyorum.

Bu saatten sonra gearı hangi yönde geliştireyim dersiniz?

Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha hell'deyim, glass cannon tarzi oynamaktan zevk aliyorum.
Cluster Arrow kullandigina gore sen yakin mesafe dovusuyorsun. Bence build'in cok farkli seyleri ayni anda yapmaya calisiyor.
Cluster arrow ustune kurulu farkli bir build belki sana daha iyi gidecektir.
Mesela:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#UPXgTV!egb!aaZYZb
Sosyal ağlarda paylaş

Spike Trap çok iyi ya. evasive fire & traple kendimi buldum diyebilirim. 400klar havada uçuşuyor.

DH'a da gear almayı bıraktım. ss'li 179k dps de zaten herşeyi kesebiliyorum act 3'te. Act 4 hiç oynamadım, yeterli champ yok, oppressoarlar, fallen angellar falan da çekilmez.

son durumda hatırladığım kadarıyla statlar:
2370 dex
22k hp
340% crit dmg
30 kusur crit
200 all res

Prep, SS, Evasive Fire, Spike trap şart.
Yalnız kalan skillerde kararsız kaldım. Şimdiye kadar hatred veren Mark for Death ve immobilize yapan caltrops kullanıyordum. Mark for deathi champlarda bazen kullanmayı unutuyorum. Azmodanda iyi oluyor, ama sanırım bunu ve caltropsu bırakacağım. Önerisi olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bi dh kastım.

normalde act2 goblin farmlıyodum %250 mf ve 17k dps ile

ama acaba bu karakterle bari act 3 e dogru adım atarmıyım dedim(barbarla beceremiyorum asd)

act 1 i suana kadar 21k dps 30k hp 150ser resist 150 mf ile yapabiliyorum gibi gorunuyor. dex im biraz az acaba act 2 3 e gecerken minimum kac yapmak lazım dps i? 150klar goruyorum millette ama ben tabi okadar zengin degilim cok item kovalıyorum bisey cıkmadı suana kadar. 50 60k ile de act 2 3 u gecebilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar geldim

ssli 56k dps im var
23k hp 300 er resistim var(phys 400)

build olarak
prep(backup plan) - ss(lingering) - caltrops(tortous) - cluster arrow(cluster bombs) - devouring arrow ve elemental arrow(ball lightning)

passive ss steady ve archery kullanıyorum.

act2 de biraz zorlanıyorum. hp biraz az farkındayım onun dısında var mı aslında sunu soyle alsan hp ile olan riskini azaltırsın diyceginiz
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

tekrar geldim

ssli 56k dps im var
23k hp 300 er resistim var(phys 400)

build olarak
prep(backup plan) - ss(lingering) - caltrops(tortous) - cluster arrow(cluster bombs) - devouring arrow ve elemental arrow(ball lightning)

passive ss steady ve archery kullanıyorum.

act2 de biraz zorlanıyorum. hp biraz az farkındayım onun

dısında var mı aslında sunu soyle alsan hp ile olan riskini azaltırsın diyceginiz

35k hp ve 57k dmg var act I'den kafamı cıkaramıyorum. dfafadas ne beceriksizmişim ben ya..

ulan resist yokmus ya la..

bu arada act II ıcın kolay spotlar var mı ilk bolumu gecemedim hiç..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sizlere bir sorum var
Ben DH yim ve arkadaşımla akşam d3 kastık baya bi süre yerden Legendary item düştü aldım baktım dmg düşüyo ama bütün resistler iki katına çıkmış
daha önce 320 - 380 arasında olan resistlerin 580 600 civarı oldu

itemin üstünde
reduces the duration of control impairing effects %9 var farklı
ama sabah girdiğimde bütün resistler 320 - 380 aralığına geri dönmüş
acaba bilmeden itemin birini mi sattım naptım bilmiyorum reduces the duration of control impairing effects ile birlikte hangi stat olması lazım resistlerin coşması için?
Sosyal ağlarda paylaş

baybety said:

arkadaşlar sizlere bir sorum var
Ben DH yim ve arkadaşımla akşam d3 kastık baya bi süre yerden Legendary item düştü aldım baktım dmg düşüyo ama bütün resistler iki katına çıkmış
daha önce 320 - 380 arasında olan resistlerin 580 600 civarı oldu

itemin üstünde
reduces the duration of control impairing effects %9 var farklı
ama sabah girdiğimde bütün resistler 320 - 380 aralığına geri dönmüş
acaba bilmeden itemin birini mi sattım naptım bilmiyorum reduces the duration of control impairing effects ile birlikte hangi stat olması lazım resistlerin coşması için?

partide barbarian vardı, war cry sayesinde resistlerin %50 arttı büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...