Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Labirent gibi yerlerde kendime bi alan belirliyorum bütün kesemedigim mobları oaraya topluyorum. Bir zaman sonra cidden cehennem gibi görüntü oluyor.
Bu arada en en en kötü elit tipi olarak yerin altından giden köpekbalıgı gibi peşinizden gelenler olduguna karar verdim cins olarak. Topraktan çıkıp size saldırmadıgı sürece zarar veremiyorsunuz eeee cıktı mı da saglam vuruyor bayaaaaaaaa bi ugrasmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Bende dps 49k ve act2 yi belialda takildim ki onuda sadece 1 kere denedim. Yani senin dps ile sorun yasamaman lazim actIIde belki belial haric. Trap kullanma pratigi yap biraz act I'de rahatlarsin.

nasıl oynuyorsun sürekli ölüp reslenerek mi? hp kaç? benım act II de elite kesmem 10 dakka suruyor tek vurusta oluyorum zaten. act I'e hapsoldum.
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

ne yapmalı? O dps SS'li. Act 1 çok rahat gidiyor act II'ye gecınce işin rengi değişiyor.

benimde benzer statlarım var dh da , 75k civarı ss ile.

act 2 de farmı çöldeki bölgede yapıyorum. 3-4 farklı yer var. geniş alan.

benim skiller :
caltrops
vault
preperation : gain %60 life bonuslu rune
trap : Scatter

sol tık : evasive fire : 3 lü atış rune ile
sağ tık : elemental arrow : screaming skull

elemental arrow kullananlarda screaming skull kullananı pek görmedim okumadım ama bence diğerlerinden çok daha iyi bir seçenek. zira %40 şansla elitler dahil herkese fear atıyo 1.5 saniyeliğine . moblar senden uzaklaşıyorlar. 1.5 saniyelik stundan daha iyi bence. tavsiye ederim.

30k damage , 47k hp , 0 resist 0 armor var. reflect damage harici bütün elitleri kesiyorum. benim defansım hp . itemleri alırken dex+vit diye aldım. hemen hemen hiçbir mobdan tek yemiyorum. yesem bile vaultu basıp kaçıyorum preperation ile 47k hp nin %60 anında doluyo , yetmezse pot basıyorum zaten. sonra tekrar caltrops hemen yanına trap derken zaten ölüyolar.

duvar atanlar biraz sıkıntı yaratabilir. onlar içinde passive skillerden tactical advance i kullanıyorum bazen ss i çıkarıp.tabi tercih ..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun sonunu gormek istiyenler

35K hp 300-400 resi(tavsiyem 500 ciavri 2 hit alabliyorsunuz o zaman) 60-70k ss siz dps yapmak lazim. Hani artik 1 shot DH ile gezilmiyosunuz :) zaten Act 3 deki Osuran boss resmen yeni cockblocker olmus cok uzuyo :( patchten once kesmiyenlere gecmis olsun.

Bide rahat kite yapmak istiyorsan chance on hit Freeze/blind/knock back olmadi stun'li itemlar al oyundaki en bug seyler çünkü jagged spike caltropla procluyorlar (patchde hotfix gelmis olablir pek dikkat etmedim bu arada) Hani %10 felan yaparsan hayat kalitenizi cok artıriyorlar.

Skiller

SS/extra zaman veren
caltrop/jagged spike
Prep/ 30 sansla cd resetliyen
RAin of vengence/stampede veya 5 sn stun eden

DPs skilleri kafana gore sec ben hungering/devoring ve elemental arrow/ball of lightning olani kulaniyorum.

Sol tik icin evasive fire/3lu bola/stunli ve poison hugering arrow hepsi guzel oyun stiline gore sec

Sag tik icin cok fark yaraticak bi sey sanirim
impale/chakram/multishot/elemental arrow en cok kullanilanlari
Sosyal ağlarda paylaş

ben ss olmadan 57k ya çıkarttım , aslında 60 ı geçiyordu ama biraz dex ve crt damage den kısarak crt chance a yükleniyorum, şu an %25 oldu onu 30 a çıkartıcam. şu halimle ss kullanmama gerek kalmadı. crt damage de 325 onuda 350 yapmayı hedefliyorum. genelde grupla oynadığım için , cluster arrow kullanmaya başladım, dehşet vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar uzun suredir takip ettigim sitenize diablo 3 ile katılmaya karar verdim.

Benim gorusum eger farm icin resist kasmaktan bahsediyorsanız bence damage i yuksek dmg aralıgı dusuk bi crossbowla crit hit ve damage kasın.Act 3 te son 2 questi 5-6 kere olerek yapiorum ki genelde dikkatsizlikten yatıorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Cok boyle fantastik bi oyuncu degilsen resist gerekli baya. Hani dersen ben herseyden kacarim, tam zamaninda ss cakarim, yada 3 parca natalyam var +20 de disipline ciktim sonsuza kadar ss basarimi o zaman kasma resi. Normal bi oyuncuysan 300-400 gerekli illaki bi seyleri yanlis yapiyorsun. Üstüne artik item fiyatlari inanilmaz uctu ss'li 120 dps cikmak icin 50-200M para lazim, nispeten resistli itemlar daha ucuz.
Sosyal ağlarda paylaş

SS=smokescreen

Zaten 200 resist yanlislikla bile olur onu soliyim avantajıda patchten sonra 1 shot yemiyorum hp imde 21k va sadece 3 item var uzerimde resist veren.Grupla oynarken uzun surdugu icin rare olumleri biraz daha fazla oluosun ama yine dıkkatli bi oyunla oda mınımuma cekilir.Ya zaten iyi bi damagela kimse yaklasamıyor yanına ayrıca bence 120 k dps ede gerek yok rahat etmek icin cok daha dusuk damagelarda iyi bir buildle zaten beyazların cogu 1 shot rarelarsa 2-4 arası nuke le halloluyorlar.yani bu sacma sapan spearlarla falan ugrasmak zorunda kalmıosun kalsan bile cok kısa suruo.
Zaten crit kasip nıghtstalker alırsın cok kşsşlerde hic bi sorun kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

kaisersoze said:

30k damage , 47k hp , 0 resist 0 armor var. reflect damage harici bütün elitleri kesiyorum. benim defansım hp . itemleri alırken dex+vit diye aldım. hemen hemen hiçbir mobdan tek yemiyorum. yesem bile vaultu basıp kaçıyorum preperation ile 47k hp nin %60 anında doluyo , yetmezse pot basıyorum zaten. sonra tekrar caltrops hemen yanına trap derken zaten ölüyolar.

duvar atanlar biraz sıkıntı yaratabilir. onlar içinde passive skillerden tactical advance i kullanıyorum bazen ss i çıkarıp.tabi tercih ..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...