_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ben bir ara kullanıyordum da kullanmıyorum artık, ss'nin daha fazla kullanım alanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Damage reflectlere ne yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ss/pot/battle scars prep, yetiyo bana. azcık da life on hitim var zaten o da fayda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 talentsız dmg'ınız kaç, hangi actesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 act 3teyim şu an bu gece bitiririm herhalde, 48k dpsim var sharpshooter falan olmadan. tabi hp-resist boşladım act 1 ötesinde bir işe yaramadığını görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bende talentsiz 30k var şu anda ama silah 750 dps rare. 1k dpsli 20% attack speedli mavi silah almaya değer mi 1m golda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bence değer ya, şu aralar o fiyattan gidiyo. ben de 950 dps 95% crit damage mavi aldım 1 milyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Aklınızda bulunsun: Life on Hit 600+ bow aldim 800 kusur dpslik. Damage reflect moblarin damage'ini out heal ediyor. Canim vururken hic dusmuyor. Ayrica bu 1 shot nagalardan çok çok sıkıldım. Yarım saniye bile uyarı yok adamlar görünür olurken. Her yere caltrops döşüyorum ona rağmen akıllı piçler etrafından dolaşıyolar.. Gittim 250 all resist gear aldım 300K'ya fln, dps'im 20K'ya fln düştü (SS'siz) ama inanılmaz rahatladım artık 1 shot fln olmuyorum bazen 3 çoğunlukla maks 2 vuruşta ölüyorum.. life on hit silahla kendimi de healliyorum zaten falan Açıkçası hani çoğu şeyden hala 1 shot yeme ihtimali olsa da ufak moblardan veya naga gibi sinir moblardan 1 shot yememek, ölüm sayısını yarıya indiriyor. Sıkıldım revive cd beklemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Life on hitin en az kaç olması gerekiyor reflectleri outheal etmesi için? Bir de 300 resin yanında ne kadar hp gerekir nagalardan one-shot yememek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bıktım act 2'nin sonlarında artık. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Novichok said: Life on hitin en az kaç olması gerekiyor reflectleri outheal etmesi için? Bir de 300 resin yanında ne kadar hp gerekir nagalardan one-shot yememek için? bende ne life on hit var ne %olarak dmgten hp veren stat, smoke screen ile abanıyorsun hp %10 a düştüğünde battle scars lı preparation patlatıp smoke a devam ediyorsun. act3 act4 reflect dmg eliteleri kesiyordum böyle. all resi 170 civarı bazı resiler +200 fiziksel olanda dahil 37k hp var şu görünmez olan nagalar 29k falan vuruyor yani 200 all resi 30k hp olsa yeter 1 shot yememek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 görünmez nagaları azıcık dikkat ederseniz çok güzel SS'leyebiliyorsunuz ambushlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ya merak ettiğim bişi var tipik 2h silah mı yoksa 2x1h silahmı konusunu bir daha açayım. Hangisini tavsiye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Herkes 2h diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2 tane silah yerine 2H artı quiver çok daha iyi gibi gördüğüm kadarı ile hatta güzel bi quiver ile 1H silah quiver bile 2 tane 1H den iyi gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 kthxbye said: bende ne life on hit var ne %olarak dmgten hp veren stat, smoke screen ile abanıyorsun hp %10 a düştüğünde battle scars lı preparation patlatıp smoke a devam ediyorsun. act3 act4 reflect dmg eliteleri kesiyordum böyle. all resi 170 civarı bazı resiler +200 fiziksel olanda dahil 37k hp var şu görünmez olan nagalar 29k falan vuruyor yani 200 all resi 30k hp olsa yeter 1 shot yememek için. Eyvallah. Bunu yapıyım ben. _ILuVaTaR_ said: act 3teyim şu an bu gece bitiririm herhalde, 48k dpsim var sharpshooter falan olmadan. tabi hp-resist boşladım act 1 ötesinde bir işe yaramadığını görünce. Abi bende herşeyde 100+ dex var, attack speedler falan işte ringde amuletde eldivende ona rağmen 36k görüyorum ss'siz. Neyi eksik yapıyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 silah ÇOK farkettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi act 3 e geldim. act 2ye göre mob type'lar daha rahat ama bu sefer de alan dar. iyi güzel de kötü yakalanırsan fallen bile tek atıyor ya. kaç k canla ilerliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Absolut said: Ya merak ettiğim bişi var tipik 2h silah mı yoksa 2x1h silahmı konusunu bir daha açayım. Hangisini tavsiye edersiniz. ben 900 dps 1h xbow da kullandm 950 dps 2h bowda, gördüğüm şu. Eğer sağlam crit dmg kasarsanız +%150-200 arası 1h xbowun getirisi (%10 crit) daha iyi oluyor (socketli bulup son yeşil gemlerden takmak şart). bow zaten başarılı %22 crit var bende %120 de crit dmg baya gidiyor. Ama iki silahında performansını eşit görüyorum ben ikiside başarılı yani. 1hxbow sadece crit dmg az ise 2ha göre çok çok az daha sönük kalıyor. He bide sharpshooter hiç kullanmadm o passive 1hxbow'a pek uygun değil seri atış yapıldığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1h xbowların attack speedi çok yüksek oluyor. hatret boşaltmakta toplamakta çok hızlanıyor. kitelamakta 1h ile çok daha kolay oluyor. gerçekten belli skillerde alınan dps hangisi ile daha yüksek? test eden net sonuç bilen var mı? impale veya cluster dışında 2h performansı pek iyi değilmiş gibi hissettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 inferno öncesini sallayın da infernoda attack speediniz yüksekse 2h xbow + quiver, attack speed arttıran propertyleriniz yoksa üstünüzde gogo bow+quiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 infernoda spike trap ile long fuse deneyen varmi? hellde diabloyu bile faceroll gectim demin sharpshooter ile mukemmel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2 tane hand crossbow kötü değil aslında, ama 2 tane iyi silah bulmak zor. onun yerine mavi bi 2h bile gayet iyi dps verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ne diyorsunuz sharpshooter için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2h xbow + quiver matematiksel olarak en iyisi. Sharpshooter ve nether tentacles ile kullanıldığı zaman aoe olarak can yakıyor. Bence infernoda act2 ye geçmek veya ilerlemeye çalışmak zaman kaybı. Act1 farm yapıp 4-5 saatlik bir akşamda en az 1 güzel item ve bununla birlikte 400k para yapmak kolay. Şöyle bir istatistik vereyim. 3 akşamdır Act1 inferno farmlıyoruz. 1. Akşam set item + 500k para 2. Akşam çok iyi rare bir yüzük + 400k para 3. Akşam 1h legendary axe + 400k para 3. Akşam sonunda gidip 1.4m verip 1080dpslik bir xbow aldım. Şu anki statlarım. 37k dps (sharpshooter ile) 37k hp 370 all resistance Bu bile rahat inferno act2 yaptırmıyor bana. Yaptırana kadar farma devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar