Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Aklınızda bulunsun: Life on Hit 600+ bow aldim 800 kusur dpslik. Damage reflect moblarin damage'ini out heal ediyor. Canim vururken hic dusmuyor.

Ayrica bu 1 shot nagalardan çok çok sıkıldım. Yarım saniye bile uyarı yok adamlar görünür olurken. Her yere caltrops döşüyorum ona rağmen akıllı piçler etrafından dolaşıyolar.. Gittim 250 all resist gear aldım 300K'ya fln, dps'im 20K'ya fln düştü (SS'siz) ama inanılmaz rahatladım artık 1 shot fln olmuyorum bazen 3 çoğunlukla maks 2 vuruşta ölüyorum.. life on hit silahla kendimi de healliyorum zaten falan

Açıkçası hani çoğu şeyden hala 1 shot yeme ihtimali olsa da ufak moblardan veya naga gibi sinir moblardan 1 shot yememek, ölüm sayısını yarıya indiriyor. Sıkıldım revive cd beklemekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Novichok said:

Life on hitin en az kaç olması gerekiyor reflectleri outheal etmesi için?

Bir de 300 resin yanında ne kadar hp gerekir nagalardan one-shot yememek için?

bende ne life on hit var ne %olarak dmgten hp veren stat, smoke screen ile abanıyorsun hp %10 a düştüğünde battle scars lı preparation patlatıp smoke a devam ediyorsun. act3 act4 reflect dmg eliteleri kesiyordum böyle.

all resi 170 civarı bazı resiler +200 fiziksel olanda dahil 37k hp var şu görünmez olan nagalar 29k falan vuruyor yani 200 all resi 30k hp olsa yeter 1 shot yememek için.
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

bende ne life on hit var ne %olarak dmgten hp veren stat, smoke screen ile abanıyorsun hp %10 a düştüğünde battle scars lı preparation patlatıp smoke a devam ediyorsun. act3 act4 reflect dmg eliteleri kesiyordum böyle.

all resi 170 civarı bazı resiler +200 fiziksel olanda dahil 37k hp var şu görünmez olan nagalar 29k falan vuruyor yani 200 all resi 30k hp olsa yeter 1 shot yememek için.

Eyvallah. Bunu yapıyım ben.

_ILuVaTaR_ said:

act 3teyim şu an bu gece bitiririm herhalde, 48k dpsim var sharpshooter falan olmadan.
tabi hp-resist boşladım act 1 ötesinde bir işe yaramadığını görünce.

Abi bende herşeyde 100+ dex var, attack speedler falan işte ringde amuletde eldivende ona rağmen 36k görüyorum ss'siz. Neyi eksik yapıyorum ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Ya merak ettiğim bişi var tipik 2h silah mı yoksa 2x1h silahmı konusunu bir daha açayım. Hangisini tavsiye edersiniz.

ben 900 dps 1h xbow da kullandm 950 dps 2h bowda, gördüğüm şu. Eğer sağlam crit dmg kasarsanız +%150-200 arası 1h xbowun getirisi (%10 crit) daha iyi oluyor (socketli bulup son yeşil gemlerden takmak şart).

bow zaten başarılı %22 crit var bende %120 de crit dmg baya gidiyor. Ama iki silahında performansını eşit görüyorum ben ikiside başarılı yani. 1hxbow sadece crit dmg az ise 2ha göre çok çok az daha sönük kalıyor. He bide sharpshooter hiç kullanmadm o passive 1hxbow'a pek uygun değil seri atış yapıldığından.
Sosyal ağlarda paylaş

1h xbowların attack speedi çok yüksek oluyor. hatret boşaltmakta toplamakta çok hızlanıyor. kitelamakta 1h ile çok daha kolay oluyor.

gerçekten belli skillerde alınan dps hangisi ile daha yüksek? test eden net sonuç bilen var mı?

impale veya cluster dışında 2h performansı pek iyi değilmiş gibi hissettiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

2h xbow + quiver matematiksel olarak en iyisi. Sharpshooter ve nether tentacles ile kullanıldığı zaman aoe olarak can yakıyor.

Bence infernoda act2 ye geçmek veya ilerlemeye çalışmak zaman kaybı. Act1 farm yapıp 4-5 saatlik bir akşamda en az 1 güzel item ve bununla birlikte 400k para yapmak kolay. Şöyle bir istatistik vereyim. 3 akşamdır Act1 inferno farmlıyoruz.
1. Akşam set item + 500k para
2. Akşam çok iyi rare bir yüzük + 400k para
3. Akşam 1h legendary axe + 400k para

3. Akşam sonunda gidip 1.4m verip 1080dpslik bir xbow aldım. Şu anki statlarım.
37k dps (sharpshooter ile)
37k hp
370 all resistance

Bu bile rahat inferno act2 yaptırmıyor bana. Yaptırana kadar farma devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...