Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 _ILuVaTaR_ said: Wispy said: Slow amacıyla cold dmg weapon kullanıyorum cull the weak için değil de ölmemek için slow gerekebiliyo zaman zaman, usain bolt edasıyla koşan championları görünce anlarsın sdf kite stopshot kite o kadar zor dil ya. Speed boots + passive runspeed çok çok farkediyor fastlara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 tamam ya caltropsmuş bilalin bütün derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 dedim dedim inanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ya inferno buçırı hangi setupla geçtiniz? 35k civarı hp var çekip hookla 1 kere vuruyor ???? profit ekran dışı çalışsan charge'la falan geliyor alevler müsade etmiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Outrange edeceksin onu Bossun sadece ayakları ekranın ucundan gözükecek o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 yok ya direk ekrana bakarsanız butcherın her hareketi çok belli hook atıcaksa elini öne doğru kaldırıyor = kenara kay chargeın lazeri var = kenara çekil chargedan hemen sonra eğer elini ileri kaldırmıyor ama bişeyler yapıyorsa chain geliyor = geri çekil veya ss patlat zıplıyorsa önüne vurucak = çekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 skill build ne önerirsiniz peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Vault Prep SS Hungering Arrow Nether Tentacle Sonuncusu farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 aynen hook çok belli ediyo, ya yana çekilerek yada ss kullanarak kaçabilirsin. ama diğer zincirde one shot yiyosan ssyi ateşlerden kaçmaya yada o zincire sakla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Az önce aynı setup ile öldürdüm. Sonuncu cidden farketmiyor ^^ Wispy said: Vault Prep SS Hungering Arrow Nether Tentacle Sonuncusu farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 öf bilalin phase 2 çok darlıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bilali neden solo kasıyorsunuz grupla daha kolay dil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 coopta damageları canları artıyo işime gelmiyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 dmg artmıyor sanırım ama can artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 oh be öldürdüm sonunda her oyuncu için hpler ekstradan 15% damagelar 10% artıyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Kaede said: yok ya direk ekrana bakarsanız butcherın her hareketi çok belli hook atıcaksa elini öne doğru kaldırıyor = kenara kay chargeın lazeri var = kenara çekil chargedan hemen sonra eğer elini ileri kaldırmıyor ama bişeyler yapıyorsa chain geliyor = geri çekil veya ss patlat zıplıyorsa önüne vurucak = çekil Aynen, inferno da gelemedim henüz kendisine ama diğer level larda damage bile almadan kestim DH butcher ı fight ı biraz öğrendikten sonra. Seni yakalarsa bile direk SS bas kaç. Bu arada SS i hangi rune ile kullaniyorsunuz? 0.5 saniye çok birşey farkettiriyor mu, yoksa %35 movement speed daha mı iyi bir seçenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 25k dpsin üzerine nasıl çıkıyorsunuz 40k hp 1800 dex var 23k dpsim. Daha da nasıl artacak bilmiyorum Ha silah da 780 dps millet sharpshootersız 60k dps gözüküyor diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 valla bende 27k hp 29.5k dps 1263 dexterity ile, senin baya ezik kalmış o zaman dpsin. muhtemelen attack speed/crit/crit damage itemları ile ilgilidir. bundan önce 680 dps 1h ile 21k falandı, 980 dps 2h aldım 29.5k oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 abv bu reflect damage + mortar'ın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 http://i.imgur.com/YLuLq.jpg abiler, hell act 2, level 55; ekrandaki dmg-hp-resistance falan nasıldır iyi midir, neye odaklanmalıyım bir fikir verin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 HP fena degil de damage cok dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Wispy said: 25k dpsin üzerine nasıl çıkıyorsunuz 40k hp 1800 dex var 23k dpsim. Daha da nasıl artacak bilmiyorum Ha silah da 780 dps millet sharpshootersız 60k dps gözüküyor diyor Attack speed increase.Yüzüklerinde neck'inde ve eldiveninde attack speed olduğundan emin ol mümkünse %15'er.O Gearla 35-40K görmen lazım. Düşük dps'in fazla hp'inin ters etkisi.Bende 1550 dex 2.01 attack speed'le 40k dps şu an hp 29k, silahta 850 dps. edik;son cümleyi okumamışım.1050-1100 dps silahla olur o kadar http://f1205.hizliresim.com/x/v/6vl2z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/u52l3/im_a_demon_hunter_who_cleared_inferno_post/ bi göz atın isterseniz.. adam resmen full inferno'yu DH solo bitirmiş, screenshotu var, SS nerf biraz tatsız oldu ama çabuk alıştım diyo. Genel olarak Act 2'den sonra naparsanız yapın her mob sizi 1 shotlayacaktır diyo o yüzden resist ve vitality'yi boşverip full damage gitmeniz kardır diyo, 25-30K can yeter yani. Bu arada benim kullandığım build: Entangling Shot - Justice is Served Elemental Arrow - Nether Tentacles SS - Lingering Fog Preparation - Back Up/battle scar Impale - Chemical Burn (ilerde grievous wounds daha avantajlı olucak gearla beraber) Rain of Vengeance - Flying Strike (Her difficulty'de, eğer pozisyonu iyi tutturursanız, Diablo'yu bile full 5sn stunlayabilen tek özellik. Kullanın kullandırın) Tactical Advantage (SS kullandıktan sonra %60 movement speed increase for 2 secs) Thrill of the Hunt (her 10sn'de bir mob'u garanti immobilze etmek) Sharpshooter (her sn 3% crit kazanmak ve ilk critten 1 sn sonra normale donmek) Vault yerine SS kullanmanız kesinlikle tavsiye edilir. Aynı işlevi görür ama SS çok daha kalitelidir. Garantiyle gelir. Impale ile 77K crit gördüğüm oldu ezik gearla. Boss ve packlerde amaç genellikle hatred dump olarak impale spam yapmak, ardından hızlıca entanglingle hatred fullleyip tekrar impale spam. Açıkçası entangling shot'un herhangi başka bir rune'u gereksiz bence. Impale'ın hatred costunu 4 düşüren bir chest almak çok işe yaramakta. SS'e nerf'ten sonra ağır laf edenler bilmiyorum hiç denediler mi ama SS'i tactical advantage'la beraber kullanırsanız bence hala oyunun en iyi özelliklerinden biri.. Her kıskaçtan kaçmayı başarabilirsiniz. Thrill of the Hunt sayesinde fast pack'lere karşı bir şansınız oluyor, SS ile hızla kaçıp durdurduğunuz gbi dps yapabiliosunuz en azından. Hani bazı mesajlarda şunu en azından 1-2 shot tanklayabiliyorum fln denmiş de if you are letting mobs touch you, you are doing something wrong. Fast pack'lerde environment en önemli nokta oluyor. Açık alanda işiniz zor belki ama belli yerlerin etrafında dönerek veya kapılarda/duvar arkalarına kaçıp SS ile kendinizi kaybettirerek kurtulmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 yalan o build, dmg reflectlere ancak el sallar dmg reflect+extra hp geldimi http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20085039.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 arkadaşlar hell'e yeni başladım bana rahat edebileceğim bir build önerir misiniz? şu an bir sıkıntım yok ama ilerde ne olur bilemem. karakterden screenshot almaya çalıştım ama nedense boş resim olarak gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar