karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kardeşim laptoptan internetin anasını ağlattı ben masa üstünden giremiyorum.Şifreyi nasıl değiştirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 modemin markasi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 airties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 amokaci said: Kanka modemin wireless bağlantılı ise ; modem şifreni hatırlamıyorsan modemi ilk önce resetlemelisin, tabi TTnet kullanıcı adını ve şifreni unutma, resetten sonra 192.168.2.1 yazıyosun karşına gelen şifre uyarısına genelde 1234 olan airties varsayılan şifreni gir. olmuyorsa 12345 - 123456 gibi denersin. neyse modemin içine girdikten sonra kullanıcı adını ve şifreni modem ayarlarını yap. orda Wireless Lan menüsünü bul WLan olarakta gözükebilir. Wlan ı bulduktan sonra şifre hanesine en az 5 karakterlik ( sayı ve harf içerebilir ) bir şifre gir. ve ayarları kaydet çık. Ha bu arada wireless bağlantısını sen kullanmıyorsan o menüden wirelessi iptal etmek için " disable " seçeneğini seç ve kaydet çık. http://forum.kanka.net/showthread.php?572133-AirTies-Modem-%C5%9Eifre-De%C4%9Fi%C5%9Ftirme bu foruma hasta oldum yalniz dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 eyvallah kardeş.Mındar etti interneti basacam küfrü annem olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 böyle durumlarda modemin ayarlarından kablosuz interneti de kapatabilirsin şifre değiştirmekle uğraşmak istemiyorsan sonra kardeşin abi söz bi daha olmaz derse tekrar açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar