wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Mosquito, 27 Temmuz 2004 11:41 tarihinde demiş ki: ya hiç bişi bulamadım ve artık cs sırasında da deli gibi konuşuo bilgisayar ama windowsa döndüğüm anda bittiyor sadece oyunlarda var başka bi sorun yok bu yüzden ısınma değil sorun driver ile alakalı dicem ama nvidia'nın son driverı yüklü seskartı onboard. imdaatt oyundan windowza geçince sıcaklık iniyo.. sıcaklık olamsa bile farklı bişey olabilr.. bende 15 e yakın ses uyarısı var..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Vay canına çok ilginç bi durum. Benim ilk aklıma gelen MBoard monitörüng yazılımının bunu yapıyor olması. Çözersen mutlaka bize de söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bios'ta ısı yüklesince uyarı ver gibi bir ayar var. o enable mı? anakartının ısı yükselince hangi sesi çıkardıgını biliyor musun? ya da cpu ya da v.s.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bu sorun ısınma sorunu gibi birşey olamaz bence.Asıl sorun gördüğüm kadarı ile DirectX ile ilgili.Çükü directX kullanan uygulamalarda ortaya çıkıyor.Sanırım directX ayarlarını kontrol etmelisin.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Şu quake haporlöründen radyo olayı çok enteresanmış :D yakınınızda istasyon falan varsa olur Bizim eski evin yakınınında baz istasyonu vardı telsiz telefonun fişini çektiğimiz halde konuşma sesleri gelirdi (krokunç)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 eskiden bir geyik dönüyordu,apple notebook'ların harddsikinden gelen sesleri mors alfabesine göre çözümlerseniz "Bill Gates is moron" cümlesi çıktığı :).İyi dinle belki kilitlenmelerden ve formattan sıkılan bilgisayarın Bill amcayla ilgili birşey söylüyordur :))[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] [Bu mesaj mrtksn tarafından 27 Temmuz 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 BIOS ayarlarına girip orda logo screen show seçeneğinin altında post reporter gibi bi secenek olacak onu disable yapacaksın. önemli değil :P aynı anakart bendede var. a7n8x-e deluxe benimki.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 fistan o post reporter hep disable zaten ayrıca o post reporter sadece bilg. açılırken çalışıyor. hiç bir sorun gözükmüyor bu directx9 sdk 'i silip dx8.1 falan yüklücem o da olmazsa bütün driverları silip xpnin default driverları ile açıcam eğer gene devam ederse bilg. balkondan sallıcam yabancı bi forumda voltajlardan dolayı diye biri söylemiş ps'i değiştirmeyi düşünüyordum aslında 300w'lık bişi voltaj olabilir belki dicem ama asus'un monitor programında 12.9-13 +12v 4.8-4.9 +5v 3.0-3.13 +3v 1.696 vcpu bu voltaj değerleri normal değil mi? [Bu mesaj Mosquito tarafından 27 Temmuz 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Benim hoparlörümde eskiden radyo çekiyordu. Kaliteli bişey aldım problem ortadan kalktı. Kardeşimin hoparlörü hala çekiyor. Ayrıca telefonum radyo çekiyordu, hala çekiyor. Konuşurken bir yandan radyo dinliyoruz. Evdeki bazı televizyon hoparlörleri de cabası. Müzik setleride açık durumdayken (ama radyo aktif değilken) gayet güzel mırıldanıyorlar. Nerde mi oturuyorum? Çamlıca'da, antenlerin dibinde hehe :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hiç voltaj düştü diye bilgisayar konuşur mu!Bu bence software hatasından başka bişi değil.XP nin default driver'larıyla dene mutlaka.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hihoeoheaeo ühüheüh biraz önce bi kez daha format attım ve temiz sisteme eski driverları yükledim dx8.1 falan sadece anakartın sürücüsü yeni idi ama sorun olcağını zannetmiyorum asus marka yani herneyse bunları yaptıktan sonra hiç program yüklemeden direk cs yükleyip girdim oyuna ve taaa taaa oyun boyunca sürekli o acayip ses devam etti eskiden arasıra vardı en azından ehe. bende sinirlendim ne kadar güncel driver varsa hepsini yükledim en kısa zamanda bir de ps alıcam. Tek umudum ps valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ohh be sonunda buldum sanırım sorunu %90 olarak yani. Nvidia'nın kendi overclock menusunden saat çarpanını ve bellek hızını artırıp test etmeye çalıştığımda başladı gene konuşmaya ve +3.3 voltaj vermesi gereken şey 2.8'lere kadar düştü zaten idle durumda bile 3.1 verebilen bu boktan güç kaynağına(casecom marka) kafam girsin.350wattlık bi güç kaynağı almanın zamanı gelmiş demek ki bu arada gene nvidia'nın kendi overclock menusunden optimum değerleri bul diye tıkalyınca 325 olan saat çarpanını 400 civarı bişeye,550 olan bellek hızınıda 628 olarak ayarladı.ama voltaj yüzünden bu kadar yüksek şeyde çalışmadı alet 350-600 ayarladım bakalım oyunlarda patlıcak mı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 www.asus.com dan download'a git. motherboard lardan socket a olanı seç.seninki socket a. sonra ordan bios'u update et. bios update için awdflash programı var onunla bios dosyasını diskete kaydet. c18e1011.bin gibi bi dosya yada a8d124213.bin gibi işte.senin anakartın modeline göre değişir dosya ismi. diskete awdflash.exe ile .bin li dosyayı atıp bilgisayarı alt+f2 ile açacaksın.disketi koyup enterlican.sonra bios dosyasının adını yazıp yüklicen. bios update senin sorunu çözer bence.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 There is no future diyo olm alet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 fistan sistemimde her bir halt updated durumda bios update diriver update update olmayan tek şey ekran kartının bios u onunda bios'unu bulamadım zaten yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 salı günü sipariş ettiğim 380watt tagan marka powersupply geldi ve taktım şimdi inanılmaz sessiz bi alet sadece orjinal amd fanının sesi duyuyorum artık sadece.yanlız tuzluydu bu ps baya içime oturdu o konuda(135mio) bu konuşma sorunuda halloldu voltajdanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Ohh be - ben bile rahatladım burada. Geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 özlicen ama sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 nası hallettin kendin deneyerek mi yoksa bi yerde mi okudun çözümü? okuduysan o dediği cümleyi de yazmışlardır orda. ne diomuş tam olarak? ben de geceleri saat 1 gibi birinin telefonda konuşmasını kulaklıktan duyuyorum. 2 kişi aralarında konuşuyolar ama ben sadece bi kişinin konuşmasını duyuyorum. hatta ada konuşmasını bitirince bip diye bi ses geliyo ardından bi sessizlik oluyo bu esnada da heralde karşıdaki dier kişi konuşuyo. ya telsiz ya telsiz telefon öle bişe karışıyo heralde[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bana 1-2 kere oldu telefonda konuşurken başkasının sesi duyuluodu. Bi keresinde saçma bişi oldu, telefon çok acaipbi şekilde çaldı kesik kesik. Bi açtım "alo" dedi bir bayan, alo dedim sonra bi adam sesi geldi felan beni duymuolar başladılar konuşmaya hehehe.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya benim pc de 12 den sonra flm DOOm 3 de çok kasıyor ama 21 den sonra hiç kasmıyor havadan diicem ama soğuttum makinayı yine aynı olay anlamadım?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: -MrBomb-, 06 Ağustos 2004 00:06 tarihinde demiş ki: nası hallettin kendin deneyerek mi yoksa bi yerde mi okudun çözümü? okuduysan o dediği cümleyi de yazmışlardır orda. ne diomuş tam olarak? ben de geceleri saat 1 gibi birinin telefonda konuşmasını kulaklıktan duyuyorum. 2 kişi aralarında konuşuyolar ama ben sadece bi kişinin konuşmasını duyuyorum. hatta ada konuşmasını bitirince bip diye bi ses geliyo ardından bi sessizlik oluyo bu esnada da heralde karşıdaki dier kişi konuşuyo. ya telsiz ya telsiz telefon öle bişe karışıyo heralde ne dediğini hala çözemedim :)) ama asus anakartın bi özelliği. eğer işlemciyi çok zorlarsam ve grafiklerle bişiler yaptırırsam votaj gözle görülür şekilde düşüodu 2.8 lere kadar düşüodu 3.3 olması gerekn yerde.ordan buldum hiç bi yerde buna bezer bi sorunu olanda bulamadım zaten nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Mosquito, 26 Temmuz 2004 13:03 tarihinde demiş ki: dün gece formatladım bakalım bundan sonra yapıcak mı. o sıcaklık olayına dikkat edeyim mantıklı öyle olması yandım anam kapı cama açın felan diye mi bagırıyor :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 telefonla bağlantı yapılan dönemlerde harici modemimle giremiyordum bir türlü. Açtın telefonu 2 kız konuşuyor, dinledim biraz, sonra ya kusura bakmayın ama hattımdan çıkın demiştim eheh, sonra birisinin erkek kardeşi varmış sanırım. Yaramaz birde o sandılar beni, ya işte (diyelim can çocuğun ismi) Can kes artık ya yetti artık babama söyleyeceğim, geleceğim oraya diye saydırıyordu. - Ben can değilim , değilim hattımı işgaaall ediyorsunuz filan diyordum. (bu aklım olsa konuşmaya katılır telefonlarını alırdım kızların hehee) En sonunda kız caaan diye ciyaklamıştı, sonra çocuğun masum olduğu ortaya çıkmıştı, sen kimsin ?demişti. Bende işte hattı işgal edilen telekom mağduruyum filan demiştim . İşin ilginç yanı telefonu açıp kapatıyorum sürekli hatta bu hanım kızlarımız, dedikodu filan had safada :) Sonra kendi kendine düşmüştü . Telekomun analog zamanlarından bir hatıra daha heehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yandım anam kapı cama açın felan diye mi bagırıyor :) lol koptum[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar