DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://www.galatasaray.com/ Şurdan izleyebilirsiniz maçı izlemek isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 O kadar iyi geçirilen, domine edilen regular sezonlara rağmen Fenerbahçe'ye yenilen takımın bu seneki vasat performansına rağmen Fenerbahçe'den deplasmanda 1 maç çalması diğerinde ise son saniyeye kadar önde olup cenabet bir şekilde kaybetmesi ilginç. En beklenmeyen sezonda kırılabilir Fenerbahçe dynasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Geçen maç kırılmıştı dynasty de hakem son saniye kararıyla kurtardı zaten. http://s14.directupload.net/images/130426/tme2gjc3.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 indir o eli demis hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Işıl Alben=Kerem Tunçeri. Yerli guard olmaması kontenjanından takılıyorlar. Boş atış bile sokamıyor hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 2 sayıyla maç bitiren oyun kurucu zaten dünyada bir tek Türkiye'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gerçekten ışıl alben'e nasıl katlanıyosunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 FBTV bu maçları gavura karşı oynatır gibi anlatırken, GSTV spikerinin Fenerbahçe'nin de olumlu istatistiklerini söylemesi, sayılarını babası ölmüş adama vefat haberi verir gibi ifade etmemesi güzel bir değişim. Geçen sene iki kanaldan ayrı ayrı izliyordum neredeyse küfür edeceklerdi rakibe Not: Son dakikaya 4 sayı geride girip 4 saniye kala 1 saniye öndeyiz. Baya bir değişim var takımın zihniyetinde, kolay teslim olurduk genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gitti ulan maç resmen, peh. türkiye kupası finaline benzedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Gerçekten takım yayını olmasına rağmen çok güzel yayın ben de memnunum o açıdan. Gerçi FB tv de toparlamış baya bi önceki maçı ordan izlemiştim pek rahatsız etmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahaha fener öne geçti bitirdi. Süper maç, olsun yine de helal bizimkilere 3 maçı da challange oynadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fizban said: gitti ulan maç resmen, peh. türkiye kupası finaline benzedi. Yok attı seninkiler son saniyede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hehehehe. aldık lan maçı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ahahaha geriden geliyodu benim yayın, sonradan sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Kerem Tunçeri'nin o olayla zerre alakası yok yalnız. Kariyeriyle, oyunuyla Türkiye'de ona eş çok az adam var, hatta yerlilerde o konumda adam yok. Işıl olsa olsa Ender Arslan ile eşleşebilecek bir tip adam olur. Günündelerse çok iyiler, fark yaratıyorlar ama çoğunlukla çöpten başka bir şey değiller. Gerçi bu sezon Ender iyi kullanıldı GS'de, Ataman'ı o konuda takdir etmek gerek. Yine konuşulduğu kadar iyi değildi bana kalırsa ama en azından düzenli olarak çöp olma konumundan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 enderin yaşında öyle oynayan adamı bulmuş galatasaray, öpsün başına koysun. ben hep 10 sene önceki enderi hatırlıyorum, küçük dev adam. severdim keratayı. hala da severim. çöp biraz ağır olmuş. kurtardığı efes, milli maçlar düşünülürse şöyle bir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 karı topunda galatasaray medical park değil galba ya direk galatasaray. ama bilmiyorum berbat bir spor olduğu için herşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KuddusiMavra said: enderin yaşında öyle oynayan adamı bulmuş galatasaray, öpsün başına koysun. ben hep 10 sene önceki enderi hatırlıyorum, küçük dev adam. severdim keratayı. hala da severim. çöp biraz ağır olmuş. kurtardığı efes, milli maçlar düşünülürse şöyle bir... ya abi işte kurtardığı maçlar yüzünden yıllarca ekmek yedi. Yani kabul etmek gerek, 4-5 çok önemli noktada soktuğu atışlar, kurtardığı maçlar var ama o onun 10 katı berbat performanslarla maçları oraya getirme olayı da var. Hani en güzel benzetmeyi yapmışsın, küçük dev adam. Artık yaşının da gelişimiyle olsa gerek, düşmüş adam olarak GS'de ikinci bir şansın tanınması vs. olsa gerek o kafadan biraz arınmış gibi gözüküyor. Bu sezon bende beğendim esasen Ender'i dedim ama adamın kariyerine baktığında hiçte öyle dengeli bir oyuncuydu falan diyemeyiz. Umarım toplar ama ne diyelim. Her şeye rağmen iyi şutör mesela, çok iyi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ender'e laf yok abi, adama güvenildiği takdirde neler yapabileceğini herkese gösterdi. Tutku ve Ender'e, Kerem'e yapılan kulis ve desteğin çeyreği gösterilseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 niye kadın basketbolda bunları konusuyorsunuz anlamadım tebrikler fener şampi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Ag8Gx6Rz9aQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 3 maç da son topa kadar geldi, 2. maç efsane hakem bu maç ise Fenerbahçe'nin buzzer-beat yeteneğine teslim oldu takım. Fakat en iyi dönemimizde bile bu kadar kora kor seri oynamamıştık, düşük sayılarda tutunca Fenerbahçe'yi tempo düşüyor ve istediğimiz oyun oynanabiliyor. Bu kadroya göre bence başarı. Fakat Galatasaray 10 yıldır yaptığı yatırıma rağmen bayan basketbolunda ligi geçtim, Avrupa'da gelmeyen kupa yüzünden bu branşta muhtemelen kesik yiyecek, bütçe pazar payının ve seyirci potansiyelinin daha yüksek olduğu bayan voleybola aktarılacak derken takımın en iyisi Calderon yollandı, üstelik Fenerbahçe, >Vakıfbank bir kadro kurmaya başlamışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 paralarini alabiliyor mu acaba gsli sporcular, futbol disinda en merak ettigim sey bu gs hakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Mali kongrelerde ödeme detayları vs yayımlanıyor, amatör branşlar şu kadar şu kadar diye. Yönetimin şube çakallığı nedeniyle hatunlara bir ara ödenmiyordu fakat şu an durumlar iyi, voleybolda final-four, basketbolda da playoff serileri maç günü gelirleri baya toparladı. Futbol ve erkek basketbol konusunda ise herhangi bir sorun yok, bir Ndong alamıyordu o konuda da yönetimsel bir rest olduğu ortaya çıkmıştı; Gordon, hatta daha maç yüzü görmemiş Domercant bile cayır cayır alırken paralarını saçmaydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Çoktan 3-0 bitecek seri anca 2-2'ye geldi. 4. maç tamamen ezmemizle sonuçlandı, umarım deplasmanda kalkar o kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar