toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Selamlar. Cok sevdigim 2007 honda civic'imin on tamponuna biraz hasar verdim bugun. Kazanın ayrıntılarına girmeyecegim fotograf asagıda. Bunu komple degistirirler mi yoksa onarımı mumkun mudur? Sanayi falan ugrasmak istemiyorum. Nasıl yapacakları belli degil, genc ve toy gorunce kazık yeme olasılıgım da yuksek. Honda servise gotursem tampon bana kaca patlar asagı yukarı? Sadece bu kısım degil, boyasında ufak tefek cizikler var onlar da aradan cıksın istiyorum. Tskler. http://i.imgur.com/8cG3f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurbaga Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 onarırlar 150-200 arası tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 kırılmış ki o kople değiştirirler onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Tampon almak, onarımdan pahalıya patlamaz mı? Bir de araba kaç model bilmiyorum ama renk farkı da oluşabilir, uzun süre güneş altında kaldıysa boya korumasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 gecmis olsun, hepsini degistirmezler gibi gorukuyo da bilmem. orayi onarirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 2007 model. tamponu degistirmek daha pahalıya mal olur da iste bunu onarabilirler mi bilmiyorum. cok buyuk bi hasar degil aslında. 150-200'e tamamını degistirirlerse yarın hemen giderim acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 O kaportadaki çiziğin maliyeti sadece 150 tl. Geri geri hızlı giderken ben de çizdirmiştim 2 sene önce. Yaptırmaya kalksan düzgün bi usta 4 saatte bitirir, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tesekkur ederim. sadece boya icin o para cok yahu. onarım + boya 200 tl falansa guzel olur ama. kaskonun sartlarını arastıracagım. kucuk hasarlar icin belli bir limite kadar deldirmeden yaptırma muhabbeti varmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Selam, Ufak hasara dâhil ederek sigortadan yaptırabilirsin; belki tabi. Gördüğüm kadarıyla tırnaklar yerinde duruyor, kırılmamış. Far tarafında da tırnaklar olacak, onların da durumu önemli. Bence Autoking bunu rahat halleder. Sonrasında da boyandı mı tamamdır. Benim alüminyum baba tarafından yırtılan A4 ön tamponunu süper yapmışlardı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kaskoda 2 midi 2 mini hakkın olması gerek. hasarsızlığı bozdurmamıştım. git anlaşmalı bi serviste konuş ayarlasınlar atla deve değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 onarılır bu.. üstünede bi boya.. sıkıntı yapmaz.. değişim yapsan aldığın parça mat siyah gelecek.. boyatacaksın fln fıstık baya pahalı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 autokinge git çok güzel yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 çok kötü niyetle geldim başlığa,kendimden utanarak gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baton Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Benim 2002 civic'in arka tamponda buna benzer birşey olmuştu. Eğer kaskon varsa hasarsızlık indirimini bozdurmadan değiştirebilirsin. Yeni tampon tahmini 750-800 liraya maloluyor boya ve montaj dahil. Servisle anlaşırsan kaskonun indirimi bozmadan verdiği bedeli kaskodan alırsın, gerisini cebinden ödersin.Böylece 100 liraya tamir ettireceğine yeni tampon almış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 toggie said: tesekkur ederim. sadece boya icin o para cok yahu. onarım + boya 200 tl falansa guzel olur ama. kaskonun sartlarını arastıracagım. kucuk hasarlar icin belli bir limite kadar deldirmeden yaptırma muhabbeti varmıs. Düzeltme+macun+boya ki ben bildiğin kaportayı yamultmuştum kamyon dorsesine çarpıp. Senin çizik o kadar bile tutmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Servis değişir onarmaz. Degisim de sana 1000 liraya yakın bir bedele malolur. Onarım daha ekonomik bir yol ben olsam onarımı secerdim. Hem ekonomik hem de yerli işçilik kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Selam, Onarımda basit aslında; hoparlör sacını uygun çekilde kesip büküyorsun, sonra ısıtıp düzelttiğin tampona arkada dağlayarak gömüyorsun. Zımpara ve macun ikilisi sonrası iş boyaya kalıyor :) Tabi macun ne kadar az, o kadar iyi. Bence sen macunsuz bile kurtabailirsin (dolgu yerine sadece çatlağa makyaj olarak) neredeyse. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yarın autoking'e gidicem. websitesinde mini onarım olarak bahsedilen hasarlar da benim yaptıgım hasara uyuyor. yaptırmısken arka bagajdaki kucuk ezigi ve yan taraftaki cizikten kaynaklanan paslanan bolgeyi de yaptırmak istiyorum. hayvani bi fatura cekmezlerse muhtemelen autoking'e yaptırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 O tarz ciziklerin pas baglamasini beklemek pek akillica bir is degil. Altinda gorunmeyen masraflar/problemler olabiliyor cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 valla arac bana gectiginde pas baglamıstı zaten ama gercekten cok kucuk, icten ilerlemis olacagını zannetmiyorum. peder de zaman bulamadıgından yaptıramamıstır, yoksa o da benim gibi boyle cizikli arabayı binmeyi sevmez. kendisi hala kız gibi baktıgı 97 corollası ile cok mutludur mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bırak dağınık kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Selam, Pas varsa mutlaka yaptır! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 selam gencler autoking'e gittim. on tampona komple boya, hasarlı bolgenin tamiri ve boyası, camurluktaki gocugun duzeltilmesi ve boyası toplam 225 tl'ye mal oldu. 4 mini onarım hakkımı da icinde kullandım. http://i.imgur.com/3pKqu.jpg ama aracı alalı daha 24 saat olmamıstı ki tam bugun cesme'ye dogru sezonu acmaya, denize girmeye giderken otobana girer girmez tampondaki hasarın oldugu bolumdeki davlumbaz dustu ve tekere surttu. hatta plastik eridi falan baya. onun fotografını cekmedim. her neyse gittim tekrar autoking'e, anlattım durumu. herifler bana braket ve 13 tane klips aldırmasına ragmen tamponun altında davlumbazı tutacak klipsler takılmamıstı. simdi kendileri davlumbaz siparisi verip takacaklar. yani autoking'den memnun kalmadım. her ne kadar dun ankete hersey cok iyi isaretlemis olsam da. paslı kısımları da yaptıraktım halbu ki, kaybettiler beni :) bu arada fotodan gorebileceginiz uzere sag on sis farı kırık. kazadan daha once de kırıktı. bunu sanırım sadece cam alarak halledemiyoruz. servisten o farın tumune parayı bayılmak mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 paramecium said: Selam, Pas varsa mutlaka yaptır! Saygılar. Şu mesajın bana gaz verdi, sağ arka çamurlukta ufak bir bölgede paslanma vardı onu yaptırayım bilahare(daha yağ pompasına falan baktırıcam of çok tembelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Selam, Davlumbaz olayı tam bir eşşeklik olmuş :) Hatalarını gideriyorlarsa sorun yok. Sisleri sadece cam olarak satmıyorlar. Çıkmacılardan temiz bulabilirsin. Elbette yeni fiyatını bir araştır. Pas yatay ilerlediğinde boyalı kısımların da altına gidebiliyor ve birgün bir bakmışsınız ufak bir alanın etrafı komple dökülmüş Zaten sacın içine doğru işlediğinde de delinmiş oluyor kaportanız. Deliği de daha fazla kaynak ile kapattıkları için sacın içine ediyorlar. Bu durumu da bol macun ve zımpara ile kapatıyorlar. Yaptırmayacağım diyorsanız; maskeleme bantı çekin hasarın çevresine, 1200 numara zımpara uygulayıp pası temizleyin, tozdan arındırın, Würth çinko sprey ile kaba bir koruma atın. Sonra ne zaman isterseniz yaptırırsınız. Benim sattığım 97 model A4 -ki metalik gümüş gri renk olduğu için avantajlıydım- bu işlemi yaptım. Ben paslanma beklemeden yapmıştım o ayrı :) Alıcı da aracın durumunu gayet beğenip aldı. Boyatmıyorsunuz ama çürümesine de göz yummamış oluyorsunuz. Aracımı bakıma götürdüğümde hemen bagaja 1 tane koyarım. Liftte altını sürttüğüm bir yer görürsem hemen müdahale ediyorum ;) Sonuçta Renault bu, ultra yüksek korozyon koruması yok :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar