elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: sheref, 21 Ekim 2004 01:16 tarihinde demiş ki: valla serviste falan nasıl uyur bi insan anlayamam valla. ben kaz tüğü yastığım ve yumuşacık ve buz gibi yorganım olmadan hayatta uyuyamam... eheh açıyorum discmani kafamı koltuga yaslıyorum, akşam 3-4 gibi gelirken bile uyuyorum serviste bizim servis çok tıntın gidiyor o yuzden rahat oluyor. koşarak daha hızlı çıkarsın yokuşu o derece.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: tAKA, 21 Ekim 2004 01:16 tarihinde demiş ki: reviri kafaya al bi süre her gün ilk 2 dersinde uyursun sıkı bi raporla revirde biz rakı sofrası kurmuştuk :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 heheh reviri hep sevmişimdir okulun en sevdiğim yeriydi =)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu arada arkadaş uyudu sanırım 48 saat sonunda =) sabah yenilenmis bir sekilde ilk mesajını atar artık[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 uyudun mu ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 belli degilmi ;)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 nası uyudu acep ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ben de merak ettim up tutun bunu adam gelip yazsın nasıl uyuduunu?? klavye başında uuymuştur belki lol.. arkadşalar hala uyuya horrrr........ bi kaç saate kafası klavyeye düşer uyanır yazar ztn lol[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Cuce, 21 Ekim 2004 00:39 tarihinde demiş ki: Insan hic uyumadan kalabılır. Sonucunda insomnia denılen durum gorulur ve halüsünasyonlar baslar -bu delilik degıldır bilinc yerındedır birey rahatca dusunebılır- Insan hissetmemeye duygularını yasamamaya baslar, hersey boş gelir yorulduğugunun farkına varmaz, en sonunda kaslar coker ve/veya aşırı kasılır iç organlar yuksek mıktarda lactic asit yuzunden calısmaz hale gelır ve birey öür. geçen yıl 72 saat uyumamıştım, halisünasyon görmedim ama dediğin gibi duygu kavramı yokoldu adeta. ilk iki gün boyunca hissettiğim yorgunluğum da geçmişti, yeni kalkmış kadar dinlenmiş hissediyordum kendimi neredeyse. ama cidden herşey bomboş geliyordu böyle, en sonunda bizimkiler bağırdı resmen "YAT!" diye, ben ne sinirlendim ne endişelendim ne hiçbirşey, öylece gittim yattım. 16 saatten fazla uyumuşum sonra.. :) bunu evde denemeyin! ben denedim, sonunda kafanızı kırıyorlar.. :horace: bu uyku olayına cidden bir çözüm getirsin artık bilim, bişi yapsınlar bari en azından konsantre edilmiş bir uyku sürecine girelim şöyle 8 saat yerine 1-2 saat.. hayatın yarısı uyuyarak geçiyor neredeyse.. biyonik vücutlar gelene kadar vaktimiz heba olmasın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! eee bebeğim eeee!!!! Şimdi uyuturum ben seni :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Sam'in yaşadığına benzer bir olay geçti başımdan. 2 gün gözümü kırpmadım, 3. günün öğleden sonrasında balık gibi baktığımı falan söylüyorlar ama zerre yorgunluk hissetmediğimi hatırlıyorum zombi gibi geziyordum etrafta =) Sora zorla yatırdılar beni de, ertesi gün 16.00 da uyandım =) 20 saat falan uyumuşum ehu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 5 de yattım 7 de kalktım vucut ne kadar uyumak istesede ona bu favour'u vermemek ile hata yapıyorum sanırım..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 arıosun bi dürümcüyü söylüosun 5 adana dürüm yanına ayran.. uyursun, bitersin hatta.[signature][hline]fleş of folın encıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Muhammed Ali maçlardan önce uyuyamazmış, antrenörü de git bi attır uyursun dermiş her seferinde... o da öyle yaparmış...[signature][hline]I have been where the sun never shines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 uykusuzluktan ölünmüyo ya benim başıma gelmişti bi ara baya bi zaman uyumadim sonra iki gün uyumuştum :)ama harbiden vücudun sadece gerekli kısımları calışmaya başlıyo sanrım bi müddet sonra cunku reflexler 0 ın altında tepkiler yok fln geziyosun bildiin zombie gibi :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. [Bu mesaj Durlag tarafından 21 Ekim 2004 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ha yataga yatıp ne olursa olsun korksanda ölsende cıkmazsan bi yerden sonra bayılıyosun zaten[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 doğru[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya arkadaş ne yapıcaksın alıcaksın eline en sıkıcı kitabını evdeki ve okumaya çalışacaksın ve en kısa sürede uykun gelecek[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 annenle babanla felan yat beraber[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 siz bu kadar muhabbet etmissiniz ya adam bunları okuken uydu simdi horluyo yada oldu galiba baksana measj yazmamıs hic[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hala uyuyormu acaba? neyse gece uyuttuk arkadaşı içimiz rahat[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 belki dayanamdi öldu hakkaten[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 İşalah cinnet geçirmemiştir. Yani birisi gelip zorla göz kapaklarını bastırıp kapattıysa, her ne görüyorsa göre göre cinnet geçirebilir yani. di mi?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Ekim 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 insan 48 saat uykusuzluga ölüyosa ben aranizdaki zombiyim :-p[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bence bi günlük ilaçla uyu sonra gidersin doktara[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar